0:1
(0:1)
4. J. Masný (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vsetín po výpadku s Hodonínem dokázal vyhrát v Přerově


Branky


4. J. Masný (vl.)
11

Utkání v Přerově nemělo vyloženého favorita, domácí celek však utkání se Vsetínem nezvládl a přišel o všechny tři body. O výsledku utkání se rozhodlo již ve 4. minutě, kdy si domácí Masný vstřelil vlastní branku. Hosté pak hubený náskok udrželi až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali jednobrankového vedení

"Dosáhli jsme pěkného výsledku. Přístup hráčů se rapidně zlepšil a hned máme lepší náladu. Vyhráli jsme vlastní brankou soupeře z úvodu utkání, ale mohli jsme nakonec soupeře pokořit o tři až čtyři branky. Nestalo se, ale tři body z venku se počítají. Něco jsme si vyříkali a uvidíme, jak to bude dále, protože nyní naše síly prověří favorité soutěže z Hranic a Slavičín a tam se ukáže, jak na tom momentálně jsme," řekl trenér Vsetína Miroslav Mičega pro Valašský fotbal.

Hosté těsnou výhru uhájili až do konce

"V Přerově jsme zabojovali a zlepšenou hrou bodově odčinili první domácí  zápas. Opět se potvrdilo, že venku hrajeme pohlednější fotbal než doma. Pokud opět poctivě  potrénujeme, veříme, v dalším domácím utkání předvedeme také pěkný fotbal. Škoda, že jsme v Přerově neproměnili nějkteré z šancí, které jsme si v průběhu zápasu  vytvořili. Více k zápasu napíše zajisté Jirka Kořínek, který byl součástí početné vsetínské výpravy, která přijela podpořit naše borce  do Přerova. Držet palce přijel i rehabilitující Honza Stuchlík, který už zahodil berle a opět běhá jako srnec... Přejeme brzké uzravení", hodnotí duel činovníci Vsetína na svém webu.



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
web Přerova:

FC Vsetín
web Vsetína: Z Přerova vezeme cenné tři body. Dále nás čekají náročné zápasy a těžké rozlosování. Další víkend jedeme opět ven, tentokrát do Hranic. Následují derby: Slavičín (doma) a Brumov (venku).



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
J. Kvapil [-] - L. Dlouhý [-] , O. Václavíček [-] , J. Kratochvíl [-] , M. Zimčík [-] - V. Koplík [-] , J. Šlajs [-] (84. L. Berky [-] ) , T. Blažkovský [-] , V. Dan [-] (66. P. Karmazín [-] ) , V. Kocian [-] (54. T. Malenda [-] ) , J. Masný [-] (54. M. Bielko [-] ) -

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - D. Řeřucha [-] (75. R. Zuzaňák [-] ) , M. Mydlář [-] , L. Matůš [-] , D. Dulík [-] - R. Bublák [-] , J. Maček [-] (54. J. Vítek [-] ) , P. Naňák [-] , M. Jaroš [-] , V. Surovec [-] (86. A. Smilek [-] ) - P. Hořelica [-] (90. V. Kocourek [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Poláček David - SIVERA Jan, KULIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Radek Horák
Tip experta: výhra domácích

Přerov si doma se Vsetínem poradí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích