Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:00

3.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice v sobotu loupily v Bzenci


Branky


11

Do Bzence zavítali v sobotu fotbalisté z Hranic a byli v tomto duelu favoritem. Kritická byla pro domácí celek především sedmiminutovka po půlhodině hry, kdy hosté dokázali vstřelit hned tři branky. Domácím se podařilo pouze snížit, kdy čestný úspěch zaznamenal zkušený Šmahaj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

"Tentokrát jsme do utkání vstoupili opravdu dobře. Byli jsme aktivní celý první poločas. Ta naše osmiminutovka byla skvělá, byly to krásné akce, pěkné góly. To se nám opravdu povedlo,“ liboval si trenér Hranic Radek Fojtů. O triumfu Sportovního klubu rozhodli mezi 30. a 37. minutou Patrik Furmánek, Daniel Kuchař a Martin Lasovský.

Hranice rozhodly během sedmi minut. Fotbalisté Bzence zaspali první poločas, ve kterém inkasovaly od Hranic tři branky během sedmi minut. Hosté využili slabší chvilky Slovanu a v krátké době rozhodli zápas. Po přestávce už si slibně vytvořený náskok pohlídali. Bzenec dokázal už jen snížit, když se o čestný úspěch postaral Šmahaj.

 

Zdroj: https://www.hodoninsky-fotbal.cz/

Domácí pouze korigovali výsledek

Po změně stran mohli hosté přidat další góly, Bzenec však v 73. minutě vykřesal jiskřičku naděje díky Davidu Šmahajovi. To ale bylo ze strany domácích vše. „Dali jsme ve druhé půli tři tyčky, ale jak to tam padalo v prvním poločase, tak ve druhém tam nechtělo spadnout nic,“ usmíval se Radek Fojtů. „Soupeř pak začal trošku divočit, ale my jsme hrozili z protiútoků a ukočírovali jsme to v pohodě,“ dodal kouč.Tomu sice stále chybí nejlepší střelec minulé sezony Jakub Marek a nově i další opora Pavel Šišlák, oba tahouny ale zastoupili jiní. „Chopili se toho dobře a mile překvapili,“ uzavřel Radek Fojtů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec
web Bzence:

SK Hranice
web Hranic: Muži vezou tři body z Bzence. O své výhře rozhodli již v prvním poločasu, který vyhráli o tři branky.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
A. Smrčka [-] - E. Vinkler [-] (77. P. Venclík [-] ) , M. Vaverka [-] , T. Petrucha [-] , L. Mlýnek [-] - D. Pelikán [-] , P. Eliáš [-] (68. M. Gavenda [-] ) , P. Šmatelka [-] (46. R. Čech [-] ) , T. Zůbek [-] , D. Šmahaj [-] - P. Kasala [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , P. Furmánek [-] (73. D. Bezděk [-] ) , D. Heřmánek [-] , J. Ligač [-] (82. V. Šustal [-] ) , L. Lasovský [-] , M. Lasovský [-] (90. V. Veselka [-] ) , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , D. Kuchař [-]

ŽK: 17. P. Kasala , 42. T. Zůbek - 17. R. Kundrát , 25. M. Lasovský , 79. D. Heřmánek , 90. M. Vyka .
Hráči zápasu: D. Šmahaj - M. Lasovský , D. Kuchař .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - KRONDRÁF Jan, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Radek Horák
Tip experta: výhra hostů

Hranice dokáží v Bzenci bodovat naplno

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích