Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 17:00

2.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperský Nimrichtr rozhodl v závěru o výhře nad Všechovicemi


8

Šumperk přivítal na svém stadionu nováčka ze Všechovic a na výhru se hodně nadřel. V prvním poločasu padlo po jedné brance na každé straně. Ve druhém dějství se nejdříve oba celky přetahovaly o vedení. Šumperský Nimrichtr nakonec rozhodl v závěru o výhře domácího mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

I když to byly velké nervy, šumperští fotbalisté nakonec první divizní utkání nové sezóny zvládli. Po divoké sedmigólové přestřelce berou tři body proti nováčkovi ze Všechovic.„Utkání se divákům asi muselo líbit, ale je potřeba si říct, že dnes jsme byli šťastnějším mužstvem,“ prozradil po zápase sportovní manažer Šumperku Ladislav Šabo.Domácí měli parádní nástup, když hned ve druhé minutě po centru a následné skrumáži poslal míč do branky Jiří Bernard. Později hra vinou častých ošetřování hráčů ztratila na tempu a k vidění nebylo ani moc šancí. A když už se zdálo, že si Šumperk do kabin odnese těsný náskok, hosté udeřili těsně před půlkou a zcela osamocený Jan Hostaša srovnal.

Domácí Nimrichtr zápas nakonec rozhodl

Vyrovnávací trefa do šatny nováčka divize viditelně povzbudila a do druhé půle vlétl ve velkém stylu a Šumperk jen obtížně zachytával jeho rychlé výpady.Své dvě velké šance ještě Všechovice promarnily, na třetí pokus ale již slavily úspěch, když Marek Staněk dostal ideálně míč na střed hřiště a trefil přesně – 1:2.„Tady jsme byli hodně dole. Chtěli jsme na soupeře vletět, ale stal se přesný opak,“ prozradil dále Ladislav Šabo. Domácí se však dokázali rychle oklepat a dvěma slepenými góly v rozmezí jediné minuty, kdy se parádně trefili Podhorný a Šumbera, se znovu ujali vedení. V 75. minutě nechala šumperská obrana v šestnáctce již podruhé v utkání zcela volného Jana Hostašu, který předvedl dostatek individuální šikovnosti a dal na 3:3. Přesto domácí touha po vítězství byla opravdu silná a Šumperk bojoval na krev doslova až do závěrečných vteřin, ve kterých důrazem na brankové čáře dostal balón do sítě Jan Nimrichtr a dal tak výsledku konečnou podobu.

 

 

 

 

 


Zdroj: https://sumpersky.denik.cz/fotbal-divize/sumperk-zvladl-prestrelku-s-vsechovicemi-o-vyhre-rozhodl-tesne-pred-k-20190811.html



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk
web Šumperku: Muži vstoupili do nové sezóny úspěšně výhrou nad nováčkem ze Všechovic.

Tatran Všechovice
web Všechovic: „My se i přes prohru nemáme za co stydět, odvedli jsme bojovný výkon, chtěli jsme si premiérový zápas užít, ale narazili jsme na soupeře, který už je ostřílený divizí. Rozhodl jeho větší důraz v šestnáctce, kde nás Šumperk přetlačil,“ přidal se s hodnocením trenér Všechovic Zbyněk Vinklar.



Sestavy


FK Šumperk
M. Kreizl [-] - L. Demeter [-] (77. L. Andoniu [-] ) , R. Zrník [-] (46. J. Nimrichtr [-] ) , R. Nosál [-] , J. Bernard [-] , D. Španihel [-] , M. Podhorný [-] (75. A. Žák [-] ) , M. Smrž [-] , Y. Ostrovka [-] , P. Dostál [-] (40. D. Šumbera [-] ) , M. Olejník [-]

Tatran Všechovice
D. Konečný [-] - P. Plešek [-] (20. J. Hostaša [-] ) , J. Kuběna [-] , Š. Dluhoš [-] , R. Geryk [-] (69. D. Šindelek [-] ) - J. Kapusta [-] , D. Kelnar [-] , A. Hrdlička [-] , M. Staněk [-] (57. D. Rolinc [-] ) , J. Plešek [-] - T. Hulman [-] (46. T. Orava [-] )

ŽK: 14. J. Bernard - 82. J. Kuběna .
Hráči zápasu: J. Bernard - J. Hostaša .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - KOLÁŘ Jaroslav, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Stanislav Belžík
Tip experta: remíza

Všechovice mohou být černým koněm soutěže a v Šumperku budou bodovat

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích