3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 10:15

2.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavičín porazil Strání, ale neměl to vůbec jednoduché


Branky


18. A. Kopilec , 70. P. Švach , 86. L. Mezírka (p.)
8

Ve Slavičíně se představil v nedělním dopoledni posílený celek ze Strání a v úvodu si vypracoval několik dobrých příležitostí. Domácí uklidnila až branka zlínské posily Kopilce. Ve druhé půli to byl boj o každý metr hřiště, domácí byli efektivnější v zakončení a proto berou všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Kopilec

Z webu FC TVD Slavičín:

Těžký zápas v úvodním kole podzimní části divize E jsme zvládli. Poprvé se trefil mladý záložník Kopilec a na druhou branku si přítomných 250 diváků muselo počkat až ke konci utkání, kde jsme přidali ještě další dvě a porazili tak hosty ze Strání 3:0.

 

V týdnu se nám zranili další hráči a trenér Petr Slončík řešil opět trable se sestavou. ,,Na poslední chvíli se nám dal dohromady Kocián, který odehrál zápas na stoperu, byť dříve nastupoval na pozici pravého beka. Nakonec se nám to podařilo poskládat. Navíc jsme tam měli dovolené a šlo to vidět na některých hráčích, že z toho vypadli.“

Zachytit úvod soutěže je vždy důležitý. ,,Je to tak. Navíc první zápasy nejsou vůbec jednoduché, protože každému záleží na startu soutěže a jde to vidět i v lize, zápasy jsou nervóznější,“ je si vědom trenér důležitosti začátku soutěže.

Zápas jsme vyhráli jednoznačným rozdílem 3:0, ale výsledek až tak úplně neodpovídá dění na hřišti. ,,Z naší strany bylo dobrých prvních 30 minut co se týče hry i vytvořených šancí. Jakmile jsme vstřelili vedoucí branku, tak se z toho stala spíše válka než fotbal. Bylo k vidění spousta nakopávaných míčů a hra nebyla dobrá,“ uvedl a pokračuje. ,,Šlo vidět, že Strání posílilo. Jejich hráči byli kvalitní a nebezpeční směrem dopředu. Jakmile se dostali do poslední třetiny hřiště, tak nám zatápěli. Měli spoustu standardních situací a nás podržel brankář Vypušťák. Jak soupeř, tak my neproměnili tutovky. Zápas byl rozhodně bohatý na šance a myslím si, že i Strání si zasloužilo dát gól.“

 

Domácí byli střelecky efektivnější, vstřelili další dvě branky

Jedním z momentů, který zvedl z lavičky hostující tým byl souboj ve druhém poločasu na hraně šestnáctky, po kterém se hosté dožadovali penalty. ,,Těžko říct. Já to vidím z lavičky, takže jsem to neviděl přesně. Pomezní to měl blízko, takže to musel vidět jestli hráč hrál míč do rohu nebo se ho nedotkl. Hlavní to u téhle situace nemusel vidět, ale ten pomezní by mu v tomhle případě měl pomoci. Rozhodčí to vyhodnotil tak, jak vyhodnotil,“ pokrčil rameny trenér. Již ve středu zajíždíme na půdu Valašského Meziříčí k prvnímu kolu poháru MOL Cup. ,,Uvidíme, jak to bude probíhat. Dnes jsme sestavu skládali zároveň i s béčkem, někteří hráči šli dnes na plac jen na chvíli. Hlavní bude zdravotní stránka, jak se nám to podaří dát dohromady, ale očekávám vyrovnaný zápas,“ zakončil své hodnocení prologem k příštímu zápasu trenér Petr Slončík.

 

Zdroj: https://fotbal-slavicin.cz/

 

Fotogalerii z utkání od Zdeňka Rumplíka najdete zde - https://slavicin.rajce.idnes.cz/Slavicin-Strani_11-8-2019



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Petr Slončík, trenér: S výsledkem a body jsem spokojený. Bohužel s předvedenou hrou až tolik ne, tam se musíme jednoznačně zlepšit, dnes to nebylo ono,“ uvědomuje si trenér i přes výhru nepříliš povedenou hru svého týmu.

FC Strání
web FC Strání: „Ve druhé půli jsme byli aktivnější, více jsme dominovali, soupeře do ničeho nepustili. Bohužel nás srazil druhý gól. Závěr už byl rozkouskovaný spousty faulů,“ smutní trenér FC Strání Gúčik. Podle něj derby nezvládli rozhodčí. „Některé věci se mi vůbec nelíbily. Hlavně penaltový zákrok a situace, která předcházela druhé brance. Za stavu 1:0 byla na Michalce čistá penalta. Nechci ale z porážky vinit rozhodčího. Nejprve se musím podívat na video. Nechci nikomu křivdit,“ prohlásil Gúčik.



Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - A. Kopilec [-] (82. M. Salajka [-] ) , J. Žůrek [-] (57. V. Rožek [-] ) , T. Švach [-] , V. Juřica [-] (86. D. Staněk [-] ) , L. Mezírka [-] , M. Goňa [-] , P. Švach [-] (86. A. Bartoš [-] ) , D. Horáček [-] , T. Kocián [-] , D. Kořenek [-]

FC Strání
A. Popelka [-] - O. Čaňo [-] , P. Silnica [-] , P. Fruhauf [-] (82. M. Janků [-] ) , V. Čaňo [-] (75. M. Palík [-] ) , J. Michalec [-] , F. Hruboš [-] , V. Ondřejka [-] (75. O. Kolaja [-] ) , M. Lorenc [-] , R. Holík [-] (82. M. Bruštík [-] ) , J. Gardian [-]

ŽK: 28. D. Horáček , 72. A. Kopilec , 76. V. Rožek , 90. A. Bartoš - 63. V. Ondřejka , 71. J. Michalec , 72. J. Gardian .
Hráči zápasu: S. Vypušťák , P. Švach - J. Michalec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - PETR Zdeněk, NOVÁK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Stanislav Belžík
Tip experta: výhra domácích

Domácí tým bude favoritem, ale Strání neprodá svoji kůži lacino

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích