F. Kuldan 48. (p.)
1:2
(0:2)
10. P. Švancara
32. D. Cupák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:00

11.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Start loupil v Bíteši


Branky


48. F. Kuldan (p.) - 10. P. Švancara , 32. D. Cupák (p.)
16

Dvě penalty a Švancarova branka - to rozhodlo o výsledku na Vysočině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

První dějství patřilo hostům, kteří využívali nepřesností domácích a dostávali se do šancí. Už v 10. minutě se také hosté dostali do vedení. Přihrávku napříč velkým vápnem si našel Petr Švancara a rána z jeho kopačky skončila v síti - 0:1. Ve 32. minutě domácí nabídli Startu pokutový kop, když Zárubu fauloval Hošek. K tomu se postavil Cupák a bez větších problémů jej proměnil - 0:2. Jedinou větší šanci domácích zlikvidoval Šurkala, a tak byli Zúbkovi svěřenci rádi, že po půl prohrávají jen o dvě branky.

Hosté si vedení pohlídali

Velká Bíteš do druhého poločasu vlétla jako velká voda. Hned po třech minutách snížil z penalty po Langově ruce František Kuldan - 1:2. Domácí sice drželi míč, ale na velmi dobře organizovanou defenzivu hostí si nepřišli a do šancí se dostávali horko těžko. Jedinou možnost měl Hošek, ale jeho hlavička v síti neskončila, jelikož mířil nad branku. 

 

Velká Bíteš jede v dalším kole do Jihlavy. Start zajíždí do Žďáru. 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): První poločas se nám vůbec nepovedl. Mohli jsme prohrávat i vyšším rozdílem. Po přestávce se naše hra zvedla, ale pozorní hosté nás skoro k ničemu nepustili.

TJ Start Brno
Libor Danihelka (trenér): Prvním poločas jsme zvládli výborně. Vstřelili dvě branky, další velké šance jsme neproměnili a dvakrát zastavil nepřesný rozhodčí Švancaru, který postupoval sám na brankáře v domnělém ofsajdu. Soupeř měl jednu šanci, kterou Šurkala zlikvidoval. Druhou půlku jsme nezačali dobře, po ruce Langa kopal soupeř přísnou penaltu. Na velmi těžkém terénu nám ubývaly síly a začali jsme bránit výsledek, což se podařilo.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - T. Mrňa [-] , M. Hošek [-] , F. Kuldan [-] , D. Bartoš [-] (74. D. Rozum [-] ) - M. Špánek [-] (80. F. Svoboda [-] ) , P. Loup [-] (61. R. Whittingham [-] ) , M. Zúbek [-] (74. M. Knos [-] ) , A. Merdita [-] - R. Novotný [-] , M. Mikeš [-]

TJ Start Brno
J. Šurkala [-] - T. Praks [-] , D. Lang [-] , D. Cupák [-] (46. T. Mica [-] ) , T. Feik [-] , P. Svoboda [-] - L. Matyska [-] , R. Záruba [-] , P. Mach [-] (86. O. Pelc [-] ) - P. Švancara [-] (75. M. Pařízek [-] ) , R. Chyla [-] (58. V. Ryšavý [-] )

ŽK: 17. A. Merdita , 26. T. Mrňa , 30. M. Hošek , 75. M. Špánek - 25. D. Cupák , 33. P. Švancara , 85. V. Ryšavý , 89. R. Záruba , 90. T. Praks , 90. M. Pařízek . ČK: 86. T. Mrňa .
Hráči zápasu: D. Cupák , R. Záruba .
Počet diváků: 345. Rozhodčí: Vlk Ondřej - GALÁŘ Jakub, HAVLÍN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 07:26
Martin Mužátko

Expert: Peter Šenk
Tip experta: remíza

Na těžkém terénu se ve Velké Bíteši budou body dělit.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 20:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:45

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích