5:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Start přestřílel Humpolec


Branky


19. P. Mach , 49. R. Chyla , 50. R. Chyla , 57. R. Záruba , 62. R. Chyla - 10. R. Dalík , 69. J. Pikl , 80. L. Havel , 83. J. Pikl
15

Sedm branek ve druhém poločase. Více jich dali domácí a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V prvním dějství padly dvě branky a nic nenasvědčovalo tomu, že diváci uvidí brankostroj. Hosté šli do vedení v 10. minutě, kdy se po centru z pravé strany trefil Radim Dalík - 0:1. V 19. minutě už bylo srovnáno. Machův střílený centr z pravé strany překvapivě zapadl za Pášu - 1:1. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Domácí po přestávce rozhodli

Úvod druhého poločasu patřil domácím, kteří v 62. minutě vedli už 5:1, a to především díky Chylovi. Nejprve ve 49. minutě Švancara vyslal do sóla Chyla a ten si věděl rady - 2:1. Hned o minutu později podklouzl při rozehrávce Kopic, Švancarovu krásnou střelu ještě Páša vyrazil, ale jen k Chylovi - 3:1. V 57. minutě předvedl parádní individuální akci Záruba - 4:1. O pět minut později si na Praksův centr naskočil Chyla a dokonal hattrick - 5:1. Poté se však začaly dít věci. V 69. minutě si všiml vyběhnutého Matiáška Pikl a z dálky jej přeloboval - 5:2. V 80. minutě napřáhl k ráně Havel a ta krásně zapadla do šibenice - 5:3. V 83. minutě zapadl Piklův přímý volný kop Pikla k zadní tyči a bylo zaděláno na drama - 5:4. Domácí však už tři body uhájily.

 

Start jede v dalším kole do Velké Bíteše. Humpolec hostí jihlavské béčko.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
Libor Danihelka (trenér): Po čtyřech prohrách se silnými soupeři jsme měli co napravovat. Nastoupili jsme odhodláni vyhrát za každou cenu. Začátek zápasu jsme nehráli dobře z důvodu velkého počtu zkažených jednoduchých přihrávek. Dokonce jsme po brejku dostali branku. Do poločasu jsme sice srovnali, ale nehráli jsme podle mých představ. Soupeř byl určitě k poražení. Ve druhém poločase nám vyšel začátek a my jsem po třech brankách vedli 5:1. Vypadalo to na jasné vítězství. Soupeř nám snížil po brankách, které jsme nemuseli a neměli dostat. Příští dva zápasy hrajeme venku a pokud chceme uspět musíme zapracovat na naší defenzivě.




Sestavy


TJ Start Brno
M. Matiášek [-] - T. Praks [-] , D. Lang [-] (58. T. Mica [-] ) , T. Feik [-] , D. Cupák [-] , P. Svoboda [-] - P. Mach [-] , R. Záruba [-] (73. M. Pařízek [-] ) , L. Matyska [-] - R. Chyla [-] (90. M. Bím [-] ) , P. Švancara [-] (88. O. Pelc [-] )

AFC Humpolec
M. Páša [-] - R. Nermut [-] (67. T. Vrátný [-] ) , M. Havel [-] (67. L. Havel [-] ) , J. Pešek [-] , M. Pecha [-] , J. Málek [-] (57. D. Alt [-] ) , O. Tomovič [-] , O. Svoboda [-] , R. Dalík [-] , D. Šerý [-] , T. Kopic [-] (53. J. Pikl [-] )

ŽK: 52. P. Svoboda , 62. T. Mica , 86. T. Praks , 90. T. Feik - 90. D. Šerý .
Hráči zápasu: R. Chyla - J. Pikl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOTALA Filip - DUDEK Matěj, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radek Sklenář
Tip experta: výhra domácích

Domácí ukončí sérii proher a zvítězí rozdílem třídy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích