Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Starou Říši


Branky


15

Ofenzivní duel rozhodl domácí Svoboda, který vstřelil tři branky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Ve Staré Říši byly k vidění střelecké hody. V první půli přes dvě stovky diváku viděly tři branky. V 10. minutě si na zadní tyči našel Nehybovu přihrávku Švarc a otevřel skóre - 1:0. Za dvě minuty bylo srovnáno. Ke střele napřáhl Ryšavý a trefil se přesně do šibenice - 1:1. Za další tři minuty domácí znovu vedli. Tentokrát centroval Svoboda a zakončoval Pokorný - 2:1. Divokých pět minut tak přneslo domácím poločasové vedení. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle patřila domácímu Svobodovi. Ten v 57. minutě zvýšil po povedené samostané akci na 3:1. Za dvě minuty později si pohrál s obranou hostí podruhé a domácí už vedli o tři branky - 4:1. Svoboda se dočkal hattricku v 74. minutě, když byl na konci akce Tyschuka - 5:1. Hosté v závěru korigovali. V 79. minutě se po brejku prosadil Záruba - 5:2. Závěr patřil Švancarovi, který prostřelil Jíchu - 5:3.

 

Stará Říše jede v dalším kole do Jihlavy. Start hostí Tasovice.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér): Utkání se muselo líbit, protože viděli osm krásných branek. Hosté hráli dobře, ale my jsme byli produktivnější.

TJ Start Brno
Libor Danihelka (trenér): Do zápasu jsme nevstoupili dobře. V 10 minutě jsme prohrávali. Ryšavý sice nádherným gólem vyrovnal, ale v 15 minutě jsme znovu inkasovali. Nefungovala nám obrana, ve které chyběli Mašlej (ukončil činnost),Svoboda a Cupák. Domácí nás přehrávali ve všech činnostech - hlavně v nasazení ,důrazu a jednoduchosti. Ve druhém poločase jsme chtěli vyrovnat, ale po velkém množství individuálních chyb jsme třikrát inkasovali Domácí vyhráli zápas zcela po zásluze. Prokázali kvalitu na všech postech.



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - P. Severa [-] (46. M. Vacek [-] ) , A. Šmíd [-] , M. Pokorný [-] (76. M. Kříž [-] ) , R. Cipruš [-] , V. Švarc [-] (46. P. Tyshchuk [-] ) , R. Nehyba [-] (78. P. Šácha [-] ) , R. Svoboda [-] , P. Heide [-] , L. Hekerle [-] , J. Chramosta [-]

TJ Start Brno
M. Matiášek [-] - M. Krištof [-] , T. Feik [-] (46. D. Lang [-] ) , T. Praks [-] - V. Ryšavý [-] (79. M. Pařízek [-] ) , L. Matyska [-] , O. Pelc [-] (60. T. Mica [-] ) - P. Musil [-] , R. Chyla [-] (46. P. Mach [-] ) , P. Švancara [-] , R. Záruba [-]

ŽK: 37. J. Chramosta .
Hráči zápasu: A. Šmíd , R. Svoboda .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - SVOBODA Ladislav, VAŘACHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: remíza

Další těžký zápas. Říše nemá tak široký kádr, ale za to kvalitní. Start posledně nehrál a na tom políčku v Říši to nebudou mít jednoduchý. Vidím to na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích