P. Malata 36. (vl.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 10:15

16.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice daly jediný gól zápasu, ale prohrály


Branky


36. P. Malata (vl.)
9

Tak jak fotbalisté “A” týmu Slovanu podzim v MSFL zahájili, tak ho i ukončili. O jejich těsné prohře 1:0 na půdě Otrokovic rozhodla vlastní branka ze závěru prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

Rosičtí vyslali v rozmezí 13. až 15. minuty tři střely na Semankovu branku. Nejprve Pazourek pálil z 20 metrů vedle levé tyče, poté Černý z hranice šestnáctky vedle pravé tyče a nakonec Malata z úhlu vysoko nad. Domácí vyslali první přímou střelu na Zádrapu v 18. minutě, ani Malý však mezi tři tyče nezamířil. Ve 25. minutě vystihl Novák malou domů otrokovických, Semanko mu ale včasným vyběhnutím zmenšil úhel a míč srazil na roh. Ve 35. minutě šli rosičtí do přečíslení 6 na 4, celou akci zakončil Malata střelou do Semanka. Minutu na to zahrávali domácí rohový kop, po kterém si míč do vlastní sítě nešťastně srazil Malata – 1:0. Malata mohl ve 41. minutě skórovat i na druhé straně, jeho hlavičku po Pazourkově rohu Semanko bez větších obtíží chytil.

Udržení vedení

V 52. minutě připravil střídající Minx dobrou palebnou pozici pro Bahounka, jeho střela ale proletěla vedle pravé tyče. Rosičtí se postupně hnali za vyrovnáním, i díky těžkému terénu si ale šance vypracovávali obtížně. V 74. minutě přihrál Trtílek před šestnáctku Koláčnému, ten však branku netrefil. Blízko k vyrovnání byl Slovan v 83. minutě, kdy si Vítámvásův centr našel na malém vápně Zezula, míč však poslal přímo do rukavic Semanka. V 87. minutě, po závaru v pokutovém území domácích, chyběly Kirschnerovi k zakončení centimetry. Definitivně rozhodnout mohl v nastaveném čase Mlýnek, Zádrapa jej však vychytal. A když v závěru nastavení přežili domácí další závar ve vlastní šestnáctce, mohli se radovat ze zisku tří bodů.

Zdroj: www.fc-rosice.cz



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Rosice
Petr Matala - kapitán Rosic: Tento poslední zápas podzimní části sezony se nám moc nepovedl, ale jsme rádi za to kde jsme. Nečekali jsme, že budeme mít tolik bodů. Měl jsem strach, ale máme výbornou partu. Ačkoliv nikoho nepřehráváme fotbalově, tak hodně trénujeme a pracujeme dobře takticky. Pokud nepřijdou odchody v MSFL se určitě udržíme.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Dekleva [-] (46. J. Minx [-] ) , M. Minář [-] (84. F. Novák [-] ) , F. Přikryl [-] , A. Bahounek [-] (71. M. Vybíral [-] ) , A. Jasenský [-] , P. Vavřík [-] , M. Fiala [-] , M. Malý [-] , T. Mlýnek [-] , M. Vašulka [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Nedvěd [-] (64. J. Trtílek [-] ) , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] (66. P. Kirschner [-] ) , P. Malata [-] (66. M. Kugler [-] ) , D. Pazourek [-] (78. D. Moučka [-] ) , J. Černý [-] , P. Novák [-] , M. Kršák [-] (64. J. Koláčný [-] ) , T. Zezula [-]

ŽK: 61. M. Malý , 90. F. Novák - 79. J. Vítámvás , 87. J. Koláčný , 90. P. Drbal , 90. J. Zádrapa .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Marek Daniel - KŘEPSKÝ Michal, POCHYLÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 08:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 12:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:15
Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: výhra hostů

Rosice, od kterých to před sezonou málokdo očekával, se drží na děleném druhém místě a z Otrokovic si odvezou tři body.

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 20:33

Tip: výhra domácích