2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

16.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Půlmistr zakončil podzim porážkou


Branky


10

Fotbalisté Blanska nestačili v posledním podzimním utkání na hráče Vrchoviny a v Novém Městě prohráli těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky

Vrchovina začala velmi aktivně, v první minutě se do vápna vřítil Chloupek, ale jeho ostrý přízemní centr, možná to byla i střela, nikdo jej však neusměrnil do sítě. Po minutě však bylo veseleji. Na středu hřiště vybojoval míč Zbytovský, posunul do vápna Chloupkovi a na jeho přihrávku nejlépe reagoval Tomáš Duba a dal svoji desátou branku v sezoně – 1:0. Skvělý začátek domácí uklidnil a burcoval k aktivní hře. Jenže Blansko to je zkušený tým fotbalových harcovníků, po čtvrt hodině se hra srovnala. Maňák v brance musel hasit střelu hostů na roh. Ve 24. minutě šel míč zleva, který Duba tečoval před Doležalem, ale ten byl na místě. Po dvou minutách se opět agilní Duba dostal ke slabému zakončení. Po půlhodině hry zahrával Zbytovský rohový kop, který přetáhl na Dubu. Ten se s míčem blaskově otočil a okamžitě vracel před branku. Míč hlavou tečoval obránce ke Kamilovi Skalníkovi, který z první zakončil k bližší tyči, ale Doležal míč vyškrábl od tyče. Jenže míč doputoval k Radku Matulkovi, který mezi obránci vystřelil druhý gól – 2:0. Po třech minutách bylo sníženo, domácí nedokázali odvrátit standardku a vrácený míč s centrem zprava, uklidil v pohodě exligový Michal Ordoš za záda Maňáka – 2:1. Zbytek poločasu se dohrával mezi šestnáctkami.

Udržení vedení

Z kraje druhého poločasu se dala čekat větší aktivita hostí. Hosté vybojovali hned tři rohové kopy, ale domácí obrana v čele s Maňákem zatím funguje velmi dobře. Vrchovina hraje na hranici svých možností, jezdí doslova po zadku. Blansku to však dopředu skřípe, předfinální akce tomu prostě chybí a defenziva Vrchoviny je zatím stoprocentní. Stopeři výborně brání také střídajícího Schwendta a nepouští jej k žádné vážnější příležitosti a když se tak stane, na místě je Maňák. Konec zápasu je již rozmělněný střídáním a Nové Město si připisuje cenné tři body.

Autor: Roman Wolker



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Rychlý gól byl dobrým počinem do zápasu, Blansko jsme dosti vykolejili. Když jsme dali druhý, bylo ještě lépe. Musím kluky pochválit, nechali na hřišti všechny své síly. Úkol jsme splnili, byla to důstojná rozlučka. Poděkování patří všem fanouškům, kteří nás hnali za vítězstvím.

FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér Blanska: Hodně zápasů během podzimu jsme zvládli tím, že jsme to na tom hřišti chtěli víc, dnes byl tento faktor na straně domácích a zaslouženě vyhráli. Opět jsme venku prospali začátek a stejně jako v Rosicích či Uh.Brodě jsme soupeře pustili do šance v úvodní minutě. Tentokráte rovnou do dvou a z té druhé jsme inkasovali. Chystáte se na prostředí, koncentraci na úvod zápasu, na velmi produktivního hráče domácích Dubu a za minutu to máte v bráně a právě Duba. My jsme v první půli měli málo kvality v posledních 30 metrech, centry zblokované nebo na nikoho, když už jsme se tam dostali, tak nedůrazné zakončení. Po půlhodině hry jsme dostali druhý gól po odvráceném rohu a následném závaru, ale na tento gól se nám brzy podařilo odpovědět. V poločase jsme nabádali k většímu klidu na míči a hlavně větší kvalitě v dohrávání situací před bránou. Střídáním během druhé půle jsme se snažili tempo vystupňovat, ale nabídnuté šance na vyrovnání jsme neproměnili a nemyslím si, že jich bylo málo. Musím říct ale, že i domácí hrozili z každého brejku či standardní situace a mohli několikrát rozhodnout o osudu utkání. V závěru jsme šli až na čtyři útočníky, ale domácí si s tím svou houževnatostí a vůlí poradili. Vyhráli zcela zaslouženě, zápas se pro ně dobře vyvíjel, dotáhli to do konce a mě nezbývá, než jim pogratulovat k vítězství v parádní atmosféře. Naše bilance venkovních zápasů není hodná vedoucího celku tabulky, máme na čem pracovat, ale nechci po takovém nevydařeném zápasu devalvovat naši práci během úspěšného podzimu. Kluci zaslouží poděkování, jako nováček vedeme MSFL s pětibodovým náskokem a s pokorou se nachystáme na velmi těžké jaro.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
L. Maňák [-] - O. Vícha [-] , L. Smetana [-] , J. Batelka [-] , J. Vašíček [-] , K. Skalník [-] - L. Chloupek [-] (70. M. Svoboda [-] ) , L. Zbytovský [-] (90. V. Veselý [-] ) , R. Matulka [-] (67. P. Duda [-] ) , J. Švanda [-] (90. A. Donkor [-] ) - T. Duba [-] (90. M. Skalník [-] )

FK Blansko
M. Doležal [-] - M. Traore [-] (57. D. Urbančok [-] ) , D. Přerovský [-] (46. F. Žák [-] ) , J. Huška [-] , A. Kopičár [-] (84. T. Fabuš [-] ) , R. Buchta [-] , M. Štrbák [-] , M. Ordoš [-] , O. Paděra [-] , P. Ilko [-] , D. Štrombach [-] (63. M. Schwendt [-] )

ŽK: 42. L. Smetana , 76. M. Svoboda - 44. D. Přerovský , 70. P. Ilko .
Počet diváků: 415. Rozhodčí: Slabý Jiří - VOJÁČEK Milan, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 12:47

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 08:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 12:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:15
Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: remíza

Na Vrchovině se nehraje vůbec lehce, hřiště není úplně ideální a domácí tým ženou fanoušci. Myslím si, že se body rozdělí po jednom.

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 20:33

Tip: výhra hostů