1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 10:15

14.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov je třetí


Branky


16

Jediná branka stačila uničovským fotbalistům k výhře nad Vrchovinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká šance

Fotbalisté Uničova vstoupili do utkání výborně. Hned v úvodních vteřinách celého zápasu měl obrovskou šanci kapitán Tomáš Komenda, jenže sám před brankářem těsně minul branku. Potom měl Uničov více ze hry. Držel častěji míč a snažil se dostávat do šancí. Žádná z nich se ale neujala. Brankáře dokázal překonat až v poslední minutě prvního dějství kanonýr Aleš Krč, jenomže hostujícího brankáře zastoupil jeden z obránců. Gólman už byl přelobovaný a právě obránce vyhlavičkoval míč z brankové čáry a poločasový stav zůstal bezbrankový. 

„Měli jsme více ze hry, bohužel jsme nedali v úvodu šanci. Potom nám chyběla finální přihrávka,“ hodnotil úvodní dějství domácí trenér Dušan Žmolík.

Jediný gól

Hned osm minut po změně stran zahrávali domácí fotbalisté standardní situaci z pravé strany. Bylo to z úhlu a brankář Vrchoviny Šmída čekal spíše centr, jenomže Jakub Vichta jej překvapil razantní střelou přes zeď na přední tyč a hostující brankář si míč srazil jen do boční sítě, protože reagoval později. 

Po úvodní brance se hra trošku vyrovnala. Vrchovina se snažila z utkání vytěžit alespoň bod, jenomže Uničov ji do ničeho nepustil. 

„Začalo to být hlavně o soubojích. Sice jsme stále drželi častěji míč, ale už ta dominance nebyla taková. Soupeř se snažil s utkáním něco udělat, ale my jsme je do ničeho nepustili,“ byl spokojený uničovstký trenér Dušan Žmolík.

Díky tomuto vítězství se Uničov posunul na třetí příčku pouze o skóre za druhé béčko Sigmy Olomouc. V příštím kole si to Hanáci rozdají s prvním Blanskem na jeho hřišti.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: Měli jsme více ze hry, bohužel jsme nedali v úvodu šanci. Potom nám chyběla finální přihrávka. Po prvním gólu to začalo být hlavně o soubojích. Sice jsme stále drželi častěji míč, ale už ta dominance nebyla taková. Soupeř se snažil s utkáním něco udělat, ale my jsme je do ničeho nepustili. Vyhráli jsme zaslouženě.




Sestavy


SK Uničov
M. Kalina [-] - R. Bala [-] , J. Můčka [-] , A. Krč [-] (90. J. Svoboda [-] ) , P. Purzitidis [-] , D. Bača [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (73. R. Vasiljev [-] ) , J. Ambrozek [-] (92. O. Seibert [-] ) , L. Hapal [-] (63. P. Strnad [-] ) , M. Krayzel [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Smetana [-] (81. J. Vašíček [-] ) , J. Batelka [-] , K. Skalník [-] , O. Vícha [-] - P. Duda [-] , L. Chloupek [-] (37. R. Matulka [-] ) , L. Zbytovský [-] , M. Svoboda [-] (46. M. Skalník [-] ) , L. Michal [-] (31. J. Švanda [-] ) - T. Duba [-]

ŽK: 54. M. Krayzel .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Líkař Petr - KŘEPSKÝ Michal, MACHAČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 20:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 18:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 17:32
Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že v tomto utkání bude rozdíl třídy a Uničov s přehledem vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:51
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 13:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 06:41

Tip: výhra domácích