Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2019 10:15

12.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko poprvé uspělo venku


Branky


18

Dva rychlé góly Přerovského s Žákem nasměrovaly blanenské fotbalisty k první venkovní výhře v letošním ročníku MSFL. V závěru zápasu pojistil výhru 3:1 Jiří Tulaydan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup Blanska

Hosté měli fantastický vstup do zápasu. Hned po sedmi minutách totiž dokázal Blansko dostat do vedení Daniel Přerovský. A hned o minutu později se dokázal prosadit Filip Žák a Blansko mělo rázem nakročeno k první venkovní výhře.

„Venkovní bilance byla dosud bez výhry, proto jsme pro tento zápas chtěli udělat nějaké změny, které nám měly pomoct, tu nelichotivou bilanci změnit. Od začátku jsme hráli aktivně, nenechali domácí kombinovat a brzy jsme šli do dvoubrankového vedení. Takový vstup do zápasu jsme potřebovali a i dál jsme si vytvářeli šance, ale už bez gólového vyjádření. Závěr poločasu jsme dohráli až moc v klidu, vypadli jsme z tempa a nedokázali se vrátit do zápasu,“ hodnotil hostující trenér Zbyněk Zbořil.

Zhoršený výkon hostů

Ve druhé půli domácí přitvrdili a vysloužili si čtyři žluté karty. „Celý druhý poločas byl z naší strany špatný. Nepomohlo tomu ani střídání a nakonec to byly ještě nervy. Sice se nám podařilo po standartce dát gól, ale nebyl uznán kvůli ofsajdu. Přerovský trefil břevno, nedokázali jsme tam dohrát některé dobré věci ze stran,“ pokračoval hostující kouč.

Ale Slovácko se dočkalo také snížení. V 78. minutě se prosadil Juroška a bylo zaděláno na drama. Svěřenci Zbyňka Zbořila se však nevzdali a dokázali vedení udržet a v poslední minutě nastavení navíc pojistil výhru Jiří Tulaydan a rázem bylo rozhodnuto. Blansko tak poprve v letošním ročníku bere tři bdoy za vítězství 3:1.

„„Naopak domácí z jediné šance snížili. V úplném závěru jsme dali pojistku v podobě třetího gólu, ale i tak je ve mně hořkosladký pocit. Výsledek dobrý, konečně zápas za tři body venku, ale výkon hlavně ve druhé půli mě totálně neuspokojil. Vzhledem k zaváhání Sigmy jsme se dostali zpátky do čela tabulky, ale potřebujeme do závěru sezóny ještě zapnout, zlepšit herní výkon, abychom se pokusili tam zůstat,“ uzavřel Zbořil.

Zdroj: www.fkblansko.cz

 



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér Blanska: Venkovní bilance byla dosud bez výhry, proto jsme pro tento zápas chtěli udělat nějaké změny, které nám měly pomoct, tu nelichotivou bilanci změnit. Od začátku jsme hráli aktivně, nenechali domácí kombinovat a brzy jsme šli do dvoubrankového vedení. Takový vstup do zápasu jsme potřebovali a i dál jsme si vytvářeli šance, ale už bez gólového vyjádření. Závěr poločasu jsme dohráli až moc v klidu, vypadli jsme z tempa a nedokázali se vrátit do zápasu. Celý druhý poločas byl z naší strany špatný. Nepomohlo tomu ani střídání a nakonec to byly ještě nervy. Sice se nám podařilo po standartce dát gól, ale nebyl uznán kvůli ofsajdu. Přerovský trefil břevno, nedokázali jsme tam dohrát některé dobré věci ze stran a naopak domácí z jediné šance snížili. V úplném závěru jsme dali pojistku v podobě třetího gólu, ale i tak je ve mně hořkosladký pocit. Výsledek dobrý, konečně zápas za tři body venku, ale výkon hlavně ve druhé půli mě totálně neuspokojil. Vzhledem k zaváhání Sigmy jsme se dostali zpátky do čela tabulky, ale potřebujeme do závěru sezóny ještě zapnout, zlepšit herní výkon, abychom se pokusili tam zůstat.



Sestavy


1. FC Slovácko B
T. Dzeminskyy [-] - J. Juroška [-] , P. Dvořák [-] (46. M. Hladký [-] ) , V. Peričevič [-] (75. R. Olšanský [-] ) , M. Janša [-] , J. Pek [-] , F. Krejčík [-] , M. Baran [-] , l. pernica [-] , J. Srubek [-] , J. Jamný [-]

FK Blansko
M. Doležal [-] - J. Huška [-] , A. Kopičár [-] (75. O. Paděra [-] ) , M. Štrbák [-] , F. Žák [-] (79. J. Tulaydan [-] ) , P. Šulek [-] , M. Sedlo [-] , M. Ordoš [-] (61. M. Schwendt [-] ) , P. Ilko [-] , M. Traore [-] (75. D. Urbančok [-] ) , D. Přerovský [-] (61. D. Štrombach [-] )

ŽK: 13. F. Krejčík , 69. J. Srubek , 75. J. Pek , 81. J. Juroška , 85. M. Janša .
Počet diváků: 211. Rozhodčí: Popelák Luboš - PELIKÁN Ondřej, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 11:32

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 09:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 14:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 21:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 11:01
Michal Muzikant

Expert: Roman Vasiljev
Tip experta: výhra hostů

Blansko je pro mě zatím největším překvapením soutěže a i přesto, že nebudou hrát před svými skvělými fanoušky zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 18:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 09:12
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 21:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 21:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 06:18

Tip: výhra hostů