2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vrchovina rozhodla o vítězství v první půli


Branky


17

Fotbalisté Vrchoviny dali dvě branky ještě v první půlhodině a porazili rezervu Slovácka 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí

Fotbalisté Vrchoviny v letošním ročníku Moravskoslezské fotbalové ligy zatím předvádějí dobré výkony a drží se v první polovině tabulky. Daří se jim hlavně na hřištích soupeřů, protože v tabulce zápasů venku jsou na první příčce ze všech týmů. Tentokrát však dokázali zvítězit i na domácím stadionu.

Přivítali na něm béčko ligového Slovácka. Do utkání vstoupili velmi dobře a neuběhlo ani patnáct minut a už vedli. Ještě za bezbrankového stavu mělo sice hostující Slovácko šanci, jenže ji nevyužilo, a tak udeřila domácí Vrchovina. Konkrétně po akci z pravé strany se snažil jeden z domácích vypálit, ale jeho střela byla zblokovaná, ale míč se snesl pouze na hlavu Radka Matulky, který jej pokusem křížem dostal za brankáře hostů a Vrchovina vedla. 

V šanci hostů se ocitl Vecheta a následně Tomáš Vasiljev, ale jeho střelu vyrazil brankář Šmída na roh. Na druhé straně ztroskotal v samostatném úniku Tomáš Duba na brankáři hostů. Následně ten stejný hráč trefil tyč. 

Ve 26. minutě však bylo v domácím táboře ještě veselejí, protože Michal zakroutil krásně standardní situaci a míč si našel Kamil Skalník a hlavou jej dostal podruhé do sítě Slovácka a Vrchovina vedla 2:0. Tento stav vydržel do poločasové přestávky a následně i do závěrečného hvizdu.

Udržení vedení

Ve druhém dějství se ještě v šanci ocitl Smetana, který ale poslal míč těsně nad branku. Potom ještě mířil jen do boční sítě střelec druhé branky Kamil Skalník a skóre tak zůstalo 2:0 pro domácí Vrchovinu, která se drží na osmém místě Moravskoslezské fotbalové ligy. 



Ohlasy k zápasu



1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér Slovácka B: V utkání jsme si vytvořili nějaké šance, jenže domácí Vrchovina šla za vítězství daleko více než my. Její hráči byli důraznější a odvážnější v osobních soubojích. Naopak my jsme v soubojích často odpadávali. K tříbodovému vítězství jim určitě pomohli také hlasití fanoušci.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , L. Smetana [-] , J. Batelka [-] , P. Duda [-] (90. A. Donkor [-] ) - J. Švanda [-] (80. L. Chloupek [-] ) , K. Skalník [-] , L. Michal [-] (71. L. Zbytovský [-] ) - T. Duba [-] , M. Skalník [-] (85. L. Wolker [-] ) , R. Matulka [-] (68. M. Svoboda [-] )

1. FC Slovácko B
T. Dzeminskyy [-] - - J. Pek [-] (79. M. Hladký [-] ) , T. Vasiljev [-] , F. Krejčík [-] (59. V. Peričevič [-] ) , F. Vecheta [-] , M. Baran [-] , R. Olšanský [-] , l. pernica [-] (79. M. Janša [-] ) , J. Srubek [-] , J. Jamný [-] , A. Řihák [-]

ŽK: 65. K. Skalník - 23. A. Řihák , 25. J. Jamný , 56. F. Krejčík , 91. M. Baran .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Mayer Jan - ROSICKÝ Jakub, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:43

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: David Bača
Tip experta: remíza

Slovácko je lepší na domácím hřišti, ale z Nového Města bod doveze.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů