F. Žák 15.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 10:15

11.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko zvládlo souboj o druhé místo


Branky


15. F. Žák
15

Valcíři nepředvedli v Blansku vůbec špatný výkon, ani to ale na zisk nějakého toho bodu nestačilo. Navíc v závěru utkání přišli o obránce Kebíska, který byl vyloučen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Ve šlágru 11. kola MSFL se představili frýdeckomístečtí  na hřišti nováčka z Blanska. Domácí fotbalisté jsou prozatím na vlastním trávníku stoprocentní a platí to i po sobotním duelu s Valcíři. "S naší pozicí jsme spokojení. Neřekl bych, že je soutěž lehčí, než jsme si mysleli, ale kádr se v létě vhodně doplnil," uvedl pro Blanenský deník stoper Jiří Huška.

Hostujícímu týmu sice v Blansku chyběl vykartovaný kapitán Petr Literák, i tak ale byli všichni v napětí, jak si naši hoši u nováčka povedou. Kdo na utkání neměl možnost vycestovat, určitě netrpělivě očekával informace buď z přímého přenosu na TV Com, nebo z kvalitního textového servisu v podání onlajnisty. Nutno na adresu domácího celku říct, že tady to byla naprostá amatérština. Zkrátka ani video, ani kvalitní text.

První poločas nabídl zhruba šesti stovkám přihlížejících diváků zajímavou podívanou, ve které hráli velký prim oba brankáři. K naší smůle, ten domácí si čisté konto podržel, našeho Jirku Ciupu dokázal z dorážky překonat po čtvrthodině hry Žák. 

Udržení vedení

S nepříznivým stavem se Valcíři rozhodně smířit nechtěli a hlavně po změně stran to byli oni, kdo udával tempo zápasu. "Musím říct, že tohle byl určitě náš nejlepší zápas, který jsme na podzim odehráli," chválil mužstvo po zápase kouč Martin Pulpit. Obranný val, včetně dobře chytajícího Doležala, se nám nakonec pokořit nepodařilo. Asi nejblíže k tomu mohlo být po hodině hry, kdy byl v pokutovém území sražen Tomáš Hykel. Proč ale rozhodčí Gasnárek pokutový kop neodpískal, ví asi teď nejlépe on sám. "Absolutně nevím, co si o tom mám myslet," kroutil hlavou ještě dlouho po utkání hostující trenér.

Blansko si tedy domácí porazitelnost udržet dokázalo, Valcíři jsou tak po těsné porážce v tabulce nadále třetí, přeskočit je ale může v neděli trojice týmů Kroměříž, Uničov a Rosice. 

K dalšímu utkání nastoupí Frýdek v sobotu 19. října, kdy ve Stovkách, kdy hostí MFK Vyškov. Fanoušci pozor! Tohle utkání se hraje již od 10.15 hodin!

Zdroj: www.mfkfm.cz

 



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil - Trenér Blanska: Jednoznačně považuji Frýdek za největšího favorita na postup do II.ligy a očekával jsem taky těžký „druholigový“ zápas. Soubojový, srážecí, prostě válku, kterou rozhodnou maličkosti. To se potvrdilo v plné míře, k čemuž přispěl i těžký terén. Po úvodní aktivitě Frýdku jsme se dostávali více do tempa. Ilko střílel z úhlu mimo, ale v 15.minutě jsme už dohráli standardku do gólové dorážky Žáka a dostali se do brzkého vedení. V dalších minutách jsme dvakrát pohrdli velkou šancí dostat se do trháku, kdy Urbančoka i Štrombacha vychytal Ciupa v bráně Frýdku. Závěr poločasu zase patřil hostům a jejich šanci hlavou chytil bezpečně Doležal. Druhý poločas mě stál hodně nervů, protože jsme v útočné fázi situace nedohrávali do zakončení a naopak pouštěli hosty do brejků. Tak jsme hrát nechtěli a i když do šancí jsme je nepouštěli, tak jsme ten závěr měli určitě odehrát víc hlavou. Nakonec jsme to dotáhli do vítězného konce a těchto třech bodů si nesmírně cením. Těší mě i návrat Michala Ordoše po dlouhodobém zranění a chce se mi věřit, že nám může pomoct s tragickou bilancí ve venkovních zápasech. O prolomení se pokusíme už v dalším zápase na Slovácku.

MFK Frýdek-Místek
Martin Pulpit - trenér Frýdku - Místku: I přes porážku si hráči zaslouží absolutorium. Byli jsme fotbalovější i důraznější. Ve druhé půli soupeř už jen bránil své vedení, my jej bohužel nedokázali překonat. Každopádně to byl náš nejlepší zápas, který jsme na podzim odehráli.



Sestavy


FK Blansko
M. Doležal [-] - D. Urbančok [-] (63. M. Ordoš [-] ) , D. Štrombach [-] (70. M. Traore [-] ) , M. Schwendt [-] (46. D. Přerovský [-] ) , J. Huška [-] , R. Buchta [-] , M. Štrbák [-] , P. Šulek [-] , M. Sedlo [-] , P. Ilko [-] (86. D. Šmerda [-] ) , F. Žák [-] (77. J. Tulaydan [-] )

MFK Frýdek-Místek
J. Ciupa [-] - A. Kebísek [-] , M. Hýbl [-] , D. Bialek [-] , P. Kaizar [-] - M. Skwarczek [-] , D. Ožvolda [-] (81. J. Teplý [-] ) , N. Šumský [-] - S. Visič [-] (61. F. Kubík [-] ) , A. Varadi [-] , T. Hykel [-] (61. J. Šohaj [-] )

ŽK: 54. D. Štrombach - 10. D. Bialek , 33. N. Šumský , 60. T. Hykel , 60. A. Varadi . ČK: 83. A. Kebísek .
Počet diváků: 587. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - DROZDY Luboš, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:43

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: David Bača
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy jsou na tom dobře. Rozhodne ale domácí prostředí, protože Blansko opět potáhne dopředu hodně fanoušků.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů