3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 10:15

11.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez si poradil s Kroměříží


Branky


17

Dobrý začátek obou poločasů znamenal pro Velké Meziříčí vítězství 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Domácí fotbalisté Velkého Meziříčí vstoupili do utkání výborně. 265 diváků čekalo na první branku pouze tři minuty. Ve třetí minutě totiž rozjel akci Antonín Plichta. Mohl už střílet, jenže viděl v lepší pozici Robina Demetera, tak mu přihrál a Demeter otevřel skóre zápasu střelou k tyči. 

Jenže vedení nevydrželo Velmezu zase tak dlouho. Konkrétně 21 minut. Ve 24. minutě totiž šla Kroměříž do rychlého protiútoku, při níž vznikla skrumáž ve vápně domácích a míč se dostal k Milanovi Machálkovi a ten hradbu těl dokázal propálit a srovnal.

Remízový stav 1:1 vydržel až do poločasového hvizdu.

Dvakrát Simr

Druhé dějství začalo naprosto stejně jako to první. Hned tři minuty po příchodu ze šaten padla opět branka. Opět to byl brankář Kroměříže, který musel tahat míč ze sítě. Jeden z hráčů Velkého Meziříčí totiž našel křižným pasem kanonýra Pavla Simra, který se sice ocitnul ve velkém úhlu, ale přesto vypálil a dostal míč do sítě. Velké Meziříčí vedlo ve 48. minutě 2:1.

Hanácká Slavia mohla opět vyrovnat. Jenže tentokrát nejlepší střelec Moravskoslezské fotbalové ligy Jan Silný ve velké šanci neuspěl.

A tak přišlo rozhodnutí. Pavel Simr dokázal vyhrát v souboji proti dvěma obráncům Kroměříže a získal míč. Následně se pokusil vypálit z otočky a překonal zaskočeného brankáře Kofroně, který tuto střelu z největší pravděpodobností nečekal. V 62. minutě tak získali domácí důležité dvoubrankové vedení, které si už ve zbylé půl hodině hry pohlídali a dokráčeli si pro tři body.

 



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: yrovnaný zápas rozhodla hra v šestnáctkách, kde byl soupeř kvalitnější, důslednější a přesnější než my Zdroj: https://kromerizsky.denik.cz/fotbal-cfl-msfl/kromeriz-podlehla-velkemu-mezirici-dvema-goly-rozhodl-simr-20191013.html Zdroj: https://kromerizsky.denik.cz/fotbal-cfl-msfl/silny-v-derby-zastinil-zeleznika-a-spol-kovar-skoncil-v-nemocnici-20190929.html. Do šancí na straně domácích se dostával výhradně Simr. Neměli jsme ho na těsně pokrytého a pokud takovému hráči necháte v pokutovém území prostor, dokáže toho díky své figuře a silovému pojetí hry využít, což se také stalo, když nám dal dva góly. První poločas byl vyrovnaný, měli jsme tam nějaké momenty, kterými jsme mohli výsledek otočit. Soupeře jsme naopak do nějakých šancí nepouštěli. Pro diváky to byl celkem dobrý zápas, hrálo se nahoru dolů. My jsme na začátku utkání i krátce po přestávce zaspali a inkasovali branku z ne zcela nebezpečné situace. Po třetí obdržené brance jsme se už do vyložených šancí těžko dostávali. Soupeř to dokázal blokovat a naše standardky uskákal. Naopak sám chodil do rychlých protiútoků. Zdroj: www.hanackaslavia.cz



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Kriegsmann [-] , F. Kotoun [-] (56. P. Dolejš [-] ) , D. Komínek [-] , M. Puža [-] , R. Demeter [-] (90. J. Dufek [-] ) , A. Plichta [-] (69. R. Šuta [-] ) , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] , M. Bouček [-] (84. J. Šimáček [-] ) , M. Pavlík [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - D. Šmerda [-] , P. Zavadil [-] , T. Jeleček [-] (87. E. Mlčoch [-] ) - Z. Fládr [-] , T. Matoušek [-] , M. Machálek [-] (63. V. Marchuk [-] ) , M. Cupák [-] , J. Pančochář [-] (80. D. Chytil [-] ) - J. Silný [-] , T. Masař [-] (66. M. Votava [-] )

ŽK: 41. R. Demeter - 33. T. Masař , 34. J. Pančochář .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: ANTONÍČEK Petr - ČERNOEVIČ Alexandr, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:43

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: David Bača
Tip experta: výhra hostů

Velké Meziříčí na tom letos není tak, jako v minulých sezonách. Pro mě je favoritem Kroměříž.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů