Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešovští dodržují tradici doma i venku!


17

Podzimní zápasy fotbalistů Dolního Benešova se podobají jako vejce vejci. A je to úplně jedno, jestli hraje vedoucí celek tabulky MSFL s tím posledním. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivé vedení hostů

Kdo z diváků před utkáním nevěděl o postavení obou celků, tak se nestačil divit… Pro domácí začalo utkání tradičně. Běží 4. minuta hry a hosté vedou gólem Grečmala – 0:1. A jak to pokračuje dál. V 7. minutě přidává Chytil druhý gól – 0:2. Útok za útokem se valí na domácí svatyni. Po půlhodině přidává Spáčil ve 32. minutě třetí gól – 0:3. Domácí se snaží tuto lavinu zastavit, ale ani akce Gebauera v 19. minutě a Karčmáře ve 24. minutě Buchtu v brance hostů neohrozily. Ve 30. minutě navíc dělovka Býmy skončila jenom na boční síti…. Ke zděšení domácích pak Zlatohlávek přidává ve 37. minutě další gól hostů – 0:4 a domácí jsou na ručník….

Nakonec drama

Co se dělo po zahájení 2. poločasu, to se tak hned nevidí! Režii zápasu převzali domácí a hosté se nestačili divit. V 57. minutě zahrál Trajkovski nádherně rohový kop a proti hlavičce Rychnovského byl Buchta bez šance – 1:4. Toto varování nebrali hosté vážně. Nestačili se pak divit v 60. minutě, když se brankář Buchta nevěřícně díval do své branky po nádherné střele Trajovského z přímého kopu – 2:3! To ale nebylo ze strany domácích všechno. Neuvěřitelný zvrat v tomto zápase přinesly další minuty hry. V 65. minutě posadil Trajkovski balón na hlavu Gomoly a rázem bylo zaděláno na drama – jeho hlavička posunula ukazatelem skóre na 3:4!!! V závěrečné dvacetiminutovce hosté s vypětím všech sil odolávali dalším šancím domácích a byli rádi, že udrželi vítězství až do závěrečného hvizdu! Příznivci domácích i hráči tak musí dále čekat na plný bodový zisk… Přesvědčili se však, že mezi prvním a posledním mužstvem tabulky není až tak propastný rozdíl, domácím však dále chybí trošku toho fotbalového štěstíčka…   



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Martin Štverka - trenér Dolního Benešova: Po prvním poločase to bylo děsivé. Prohrávali jsme o čtyři góly a soupeř byl k nám ještě milosrdný! Totálně jsme propadali v osobních soubojích, naše obrana celého mužstva jako by neexistovala. V přestávce jsme si řekli, že utkání musíme odehrát alespoň s nějakou ctí. Musím za ten druhý poločas kluky pochválit. Začali hrát soustředěně, vyšly nám standardní situace, sahali jsme po bodu a najednou bylo vidět, že i soupeř tlačil čas, aby už byl konec. Drama to bylo až do konce, škoda, že tak dobře hrajeme jenom poločas.

SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér Sigmy Olomouc B: V zápase jsme šli brzy do vedení, všechno šlo podle plánu, byli jsme aktivní, ale upozorňoval jsem kluky ať nic nepodceňují, protože domácí jsou silní ve standardních situacích, a to se ukázalo. Dostali jsme dva góly z rohu a jeden z krásně trefeného trestňáku. Pak jsme museli dělat všechno pro to, abychom to uhráli za tři body. Jsme pokorní, domácí ukázali velké srdce tak jako v minulém kole v Kroměříži zápas otočili, bojovali až do konce, takže klobouk dolů a jsme rádi za vítězství.



Sestavy


FC Dolní Benešov
K. Lasák [-] - T. Gomola [-] (69. F. Labuda [-] ) , A. Karčmář [-] , D. Trajkovski [-] , O. Haas [-] (91. L. Foitzik [-] ) , T. Gebauer [-] , M. Pecuch [-] , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] (17. A. Zajíček [-] ) , J. Býma [-] (75. A. Baránek [-] ) , D. Rychnovský [-]

SK Sigma Olomouc B
M. Buchta [-] - L. Neuer [-] , M. Sladký [-] (46. M. Diblík [-] ) , D. Grečmal [-] (57. J. Beňa [-] ) , J. David [-] , M. Galus [-] , D. Grygar [-] , J. Spáčil [-] , M. Chytil [-] (39. R. Baďura [-] ) , Š. Langer [-] (74. P. Voleský [-] ) , T. Zlatohlávek [-] (91. D. Gröger [-] )

ŽK: 55. T. Gebauer , 67. J. Býma , 91. O. Haas - 73. L. Neuer .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - VEJTASA Simon, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:43

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: David Bača
Tip experta: výhra hostů

Benešovu se letos nedaří, naopak Sigma sbírá body, jasná dvojka.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů