Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 10:15

10.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sigma je v čele MSFL


Branky


18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný poločas

„Kluky musím pochválit za přístup. Za to, jak bojovali o vyrovnání. Mrzí mě, že nejsme efektivní kolem pokutového území. Na tom musíme zapracovat,“ ví zlínský trenér Jan Jelínek.

Ševci měli i na Hané vstup do zápasu tragický. Do vedení šla Sigma už ve 2. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Ismar Tandir. „Můžeme dělat, co chceme. Nacvičovat, zkoušet, ale pokud dostaneme ve druhé minutě gól ze standardky, je to problém,“ říká Jelínek.

Olomoučtí fotbalisté své vedení navýšili ve 28. minutě. Langer si převzal přihrávku do vápna a v rychlosti šikovně obstřelil hostujícího brankáře.

„V prvním poločase byli domácí nebezpečnější, ale makali jsme. Ani po brance na 2:0 jsme nesložili zbraně,“ těší hostujícího kouče.

Fastav dokázal ještě do přestávky výsledek zkorigovat, když se tečovanou ranou prosadil Štěpánek. „Díky důrazu v pokutovém území a kontaktnímu gólu jsme se dostali zpátky do hry,“ uvedl Jelínek.

Pohlídání vedení

Druhá půle byla otevřená.

„Byli jsme lepší v držení míče i kombinaci, ale ne nebezpečnější. Hráli jsme pouze po šestnáctku, Když jsme se dostali na dostřel, minuli jsme domácí branku. Tlak jsme utnuli hloupostí a hrubou individuální chybou. Soupeři jsme darovali uklidňovací gól,“ štve Jelínka.
 Pojistku v 85. minutě přidal střídající Grečmal, jenž poslal Hanáky do čela MSFL.

„Jsme spokojení s vítězství. Do zápasu jsme vstoupili dobře, dali jsme gól hned ve druhé minutě a měli jsme i další šance, kdy jsme mohli soupeře dorazit. Třeba Tomáš Zlatohlávek měl velkou šanci po centru Látala, ale přestřelil. Štěpán Langer svou první šanci neproměnil, ale druhou ano,“ hodnotil duel na klubovém webu kouč Hanáků Augustin Chromý.

Podle něj byl Zlín houževnatým soupeřem.

„Vypadalo to, že se hráči uklidní a že přidáme i třetí gól, naopak jsme inkasovali po brejku. Ve druhém poločasu jsme neproměnili další šance. Soupeř vycítil šanci, zvedl hlavu a začal hrát. Udělali jsme střídání, což nám pomohlo, protože Grečmal dal třetí branku, která potvrdila naše vítězství,“ dodal Chromý.
Další utkání hrají mladí ševci v neděli v Luhačovicích proti Rosicím.

zdroj: www.fcfastvzlin.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér Sigmy Olomouc: Jsme spokojeni s vítězstvím. Minule jsme doma remizovali s Vyškovem a domácí zápasy se musí vyhrávat. Dneska jsme do zápasu vstoupili dobře, dali jsme gól hned ve 2. minutě a měli jsme i další šance, kdy jsme mohli soupeře dorazit. Třeba Tomáš Zlatohlávek měl velkou šanci po centru Látala, ale přestřelil. Štěpán Langer svou první šanci neproměnil, ale druhou ano. Vypadalo to, že se hráči uklidní a že přidáme i třetí gól, naopak jsme inkasovali po brejku. Zlín byl houževnatým soupeřem. Ve druhém poločasu jsme neproměnili další šance. Soupeř vycítil šanci, zvedl hlavu a začal hrát. Udělali jsme střídání, což nám pomohlo, protože Grečmal dal třetí branku, která potvrdila naše vítězství. zdroj: www.sigmafotbal.cz

FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Zlín B: Kluky musím pochválit za přístup. Za to, jak bojovali o vyrovnání. Mrzí mě, že nejsme efektivní kolem pokutového území. Na tom musíme zapracovat.Můžeme dělat, co chceme. Nacvičovat, zkoušet, ale pokud dostaneme ve druhé minutě gól ze standardky, je to problém. V prvním poločase byli domácí nebezpečnější, ale makali jsme. Ani po brance na 2:0 jsme nesložili zbraně. Díky důrazu v pokutovém území a kontaktnímu gólu jsme se dostali zpátky do hry. Byli jsme lepší v držení míče i kombinaci, ale ne nebezpečnější. Hráli jsme pouze po šestnáctku, Když jsme se dostali na dostřel, minuli jsme domácí branku. Tlak jsme utnuli hloupostí a hrubou individuální chybou. Soupeři jsme darovali uklidňovací gól.



Sestavy


SK Sigma Olomouc B
A. Mandous [-] - Š. Langer [-] (60. R. Baďura [-] ) , O. Zmrzlý [-] (84. L. Neuer [-] ) , J. Štěrba [-] , D. Zima [-] , R. Látal [-] , M. Galus [-] , I. Tandir [-] (73. D. Grygar [-] ) , J. Spáčil [-] , M. Chytil [-] (88. P. Voleský [-] ) , T. Zlatohlávek [-] (78. D. Grečmal [-] )

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - F. Štěpánek [-] (79. L. Kaláb [-] ) , M. Nečas [-] , J. Kolář [-] , P. Červenka [-] (70. F. Košák [-] ) , V. Mlýnek [-] , V. Gettler [-] (73. M. Váňa [-] ) , M. Mlýnek [-] (85. T. Uhřík [-] ) , J. Hnaníček [-] , A. Tkadlec [-] , J. Pafka [-] (63. P. Šiška [-] )

ŽK: 64. D. Zima , 83. J. Spáčil , 91. A. Mandous - 18. M. Nečas .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - OGRODNÍK Vlastimil, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Minx
Tip experta: výhra domácích

Souboj béček ovládnou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích