Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2019 18:00

10.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešovští sahali po prvním podzimním vítězství!


Branky


16

O tom, jak těžké může být utkání proti poslednímu mužstvu tabulky se přesvědčili na vlastní kůži favorizovaní domácí! Začátek zápasu tomu neodpovídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek

První půlhodina byla jasně v režii domácích. V 17. minutě našel Masař nabíhajícího Silného a nejlepší střelec MSFL svým 13 gólem poslal domácí do vedení – 1:0. Než se hosté vzpamatovali dostali druhý úder. Ve 20. minutě vyrazil střelu Cupáka brankář Lasák na rohový kop. Po jeho rozehrání se trefil k levé tyči Jeleček a bylo to – 2:0. Na hosty se valil jeden útok za druhým. Ve 29. minutě si Lasák poradil se střelami Fládra i Silného. Hosté poprvé ohrozili branku domácích ve 30. minutě, na centr Pecucha však Gomola ani skluzem nedosáhl. Ve 34. minutě zakončil Silný své sólo střelou do boční sítě. Ve 38. minutě se trefil Fládr a posunul ukazatelem skóre na – 3:0! Příznivci domácích si vzpomněli na jarní zápas, ve kterém domácí vyhráli 5:1 a začali skandovat: „Dejte jim bůra“!!! Ale místo toho se na trávníku začaly dít věci! Euforii domácích zmrazil ve 39. minutě Gomola – 3:1. Obraz hry se začal pozvolna měnit. Ve 44. minutě se hosté vrátili do zápasu a po gólu Romaněnka odcházela mužstva do kabin za stavu – 3:2. 

Neproměněná penalta

o poločasové přestávce se nejen diváci, ale především domácí na hrací ploše nestačili divit, co se to děje. Druhý poločas zcela ovládli hosté, k jejich smůle se však z dalšího gólu neradovali i když příležitostí bylo až, až! Ve 47. minutě minula cíl střela Trajkovského. V rozmezí 48. až 51. minutě kopali hosté tři rohové kopy, ale bez gólového zakončení. V 55. minutě stačil domácí gólman zázračně vykopnout z brankové čáry balón po střele Býmy. Gólem neskončila ani další tutovka hostů v 58. minutě po akci Haase, Gomoly a střele Pecucha. Benešovští se kýženého gólu nedočkali ani v 61. minutě po střele Býmy a v 77. minutě po dělovce Gomoly. Domácí měli za celý poločas jenom dvě příležitosti pojistit své vedení, ale v 64. minutě po akci Cupáka Silný branku hostů přestřelil a o gólovou radost připravil brankář Lasák v 81. minutě Fládra. Fotbalová štěstěna stála ještě jednou u domácích. Vyrovnávací gól měl na kopačkách Gomola. V 84. minutě kopal po faulu domácího obránce pokutový kop, ale brankář Toman stačil jeho střelu k pravé tyči vyrazit!!! Poslední příležitost alespoň k zisku jednoho bodu měli hosté v 89. minutě, Pecuch posadil nádherný centr na hlavu Gomoly, jeho hlavička minula levou šibenici…. Hosté se tak z bodového zisku ani tentokrát neradovali, ale jejich výkon je příslibem do dalších nejen podzimních kol!

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: o k tomu dnes mohu říct. Do 40. minuty normální zápas, to, co pak následovalo se dá popsat jenom těmito slovy. Nedodržování pokynů, ostuda, blamáž. Byly to dva rozdílné poločasy. Hosty jsme asi polili živou vodou, jejich zmrtvýchvstání bylo neuvěřitelné, naše vítězství je nezasloužené. Byla to naše ostuda, jestli tak chceme hrát, tak to můžeme jedině v Okresním přeboru, a ne v Moravskoslezské lize.

FC Dolní Benešov
Martin Štverka - trenér Dolního Benešova: Úvod utkání se nám nevyvedl. Brzy jsme inkasovali první gól, po tom druhém si kluci přestali věřit, nedodržovali jsme to, co jsme chtěli hrát a výsledkem byl třetí gól. Ten byl signálem ke změně naší hry, začali jsme se tlačit do vápna, dali jsme kontaktní gól, to nás povzbudilo a výsledkem byl ten druhý do šatny. Do 2. poločasu jsme šli s tím, že už nesmíme inkasovat, naopak jsme si vytvořili tři superšance, soupeř dvakrát vykopával z brankové čáry. Když navíc neproměníme ani penaltu, tak jsme se minimálně připravili o zasloužený bod! Zápas jsme si prohráli sami, vítězství jsme domácím doslova darovali. Musíme dále tvrdě pracovat a věřím, že úspěchy přijdou.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
D. Toman [-] - D. Šmerda [-] (65. V. Marchuk [-] ) , P. Zavadil [-] , T. Jeleček [-] - Z. Fládr [-] (89. D. Chytil [-] ) , T. Matoušek [-] , M. Machálek [-] (46. O. Berčík [-] ) , M. Cupák [-] , J. Pančochář [-] - T. Masař [-] (74. M. Votava [-] ) , J. Silný [-]

FC Dolní Benešov
K. Lasák [-] - T. Gomola [-] , A. Karčmář [-] , D. Trajkovski [-] (70. F. Labuda [-] ) , O. Haas [-] , T. Gebauer [-] , M. Pecuch [-] , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] , J. Býma [-] , D. Rychnovský [-]

ŽK: 77. T. Jeleček - 73. J. Býma , 90. F. Labuda .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: Slabý Jiří - SILNÝ Zdeněk, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Minx
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž si s posledním týmem tabulky poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích