2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Uherský Brod otočil souboj se Slováckem


Branky


15

Po první poločase vedlo Slovácko B nad Uherským Brodem 1:0. Nakonec však díky druhému poločasu souboj domácí otočili a vyhráli 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Fotbalisté Uherského Brodu měli v sobotu před sebou důležitý souboj se sousedem v tabulce. Béčko Slovácka mělo pouze o bod více než domácí Uherský Brod. Bylo tedy jasné, že se bude jednat o vyrovnaný souboj.

Lépe však začala rezerva ligového celku. Hned v osmé minutě se prosadil jeden z hostujících hráčů individuální akcí po pravé straně v pokutovém území Uherského Brodu. Obešel několik protihráčů a dostal se až k brankové čáře, odkud přišla přihrávka pod sebe na volného Marka Janšu, který se z bezprostřední blízkosti do odkryté branky nemýlil a poslal Slovácko do vedení. Tento brzký gól stanovil poločasový výsledek. Slovácko B šlo do šaten s jednobrankovým vedením v zádech. 

Obrat

Ve druhém poločase se pokoušeli uherskobrodští fotbalsté vyrovnat. Podařilo se jim to po třiašedesáti minutách. V tom čase vedli akci středem hřiště a přišlo roztažení na levou stranu, odkud přišel z hranice pokutového území centr do vápna a po hlavičce se dokázal prosadit domácí Robin Josefík. 

Vyrovnaný stav však nevydržel moc dlouho. Konkrétně to bylo, stejně jako od úvodního hvizdu po první branku, pouhých osm minut. V jednasedmdesáté minutě totiž dokonali domácí obrat. Tentokrát se táhla akce domácích po pravé straně a po zatažení míče k lajně přišel krásný centr, na který si naskočil Martin Malenovský a hlavičkou rozhodl o výhře Uherského Brodu, protože domácí celek už vedení 2:1 do závěrečného hvizdu nepustil. Díky těmto třem bodům svého soupeře přeskočil a je na jedenáctém místě Moravskoslezské fotbalové ligy. Slovácko je čtrnácté.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Miroslav Ondrůšek - trenér Uherského Brodu: Nezačali jsme nejlépe. Hosté začali zezadu a po brejku udeřili. My jsme museli tvořit hru. Ve druhém poločase jsme dali míč více na zem a bylo to už z naší strany lepší než v prvním dějství. Nemáme moc bodů, proto je tohle vítězství pro nás nesmírně důležité. Musíme být takhle úspěšní i v dalších zápasech.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - L. Nevařil [-] (66. D. Sedláček [-] ) , M. Vrága [-] - M. Malenovský [-] , P. Sklenář [-] (88. L. Mareš [-] ) , M. Mančík [-] (46. L. Jaroněk [-] ) , T. Mareš [-] , R. David [-] , K. Pospíšil [-] - R. Josefík [-] (86. M. David [-] ) , Š. Chwaszcz [-]

1. FC Slovácko B
R. Porcal [-] - J. Jamný [-] , V. Peričevič [-] (82. M. Řehola [-] ) , M. Janša [-] (64. M. Hladký [-] ) , l. pernica [-] , A. Řihák [-] , M. Baran [-] , R. Olšanský [-] , E. Tischler [-] , J. Srubek [-] , F. Krejčík [-] (75. J. Pek [-] )

ŽK: 88. L. Jaroněk - 21. A. Řihák , 52. E. Tischler , 66. J. Srubek .
Počet diváků: 252. Rozhodčí: POCHYLÝ Stanislav - MAYER Jan, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jakub Můčka
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání, které skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích