2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov otočil zápas s Rosicemi


Branky


48. M. Klesa , 50. A. Fila - 9. J. Nedvěd
15

V 9. kole MSFL podlehli fotbalisté “A” týmu Slovanu ve Vyškově 2:1 a po šesti zápasech vyšli bodově naprázdno. Vstup do utkání přitom rosickým vyšel, když šli po Nedvědově brance do vedení, domácí ale dvěma slepenými góly z úvodu druhého poločasu výsledek otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Vstup do zápasu vyšel lépe rosickým. V 9. minutě přiťukl Kirschner hlavou míč Černému, který našel přesným centrem na přední tyč nabíhajícího Nedvěda a ten poslal Slovan do vedení – 0:1. Domácí úvodní branka paralizovala, přesto mohli ve 20. minutě z čista jasna vyrovnat, když střela Matochy z 22 metrů orazítkovala pravou tyč Zádrapovy branky. Ve 31. minutě vyslal Černý za obranu Vyškova Kirschnera, ten tísněný jedním z obránců zakončil svůj únik střelou nad. Ve 35. minutě přišla největší šance domácích v prvním poločase, když Klesův centr z pravé strany nedokázal do odkryté branky dostat Fila. V poslední minutě první půle měl na hlavě druhý gól Slovanu Vítámvás, po rohu Pazourka ale hlavičkoval zblízka přímo do rukavic Spurného.

Obrat

O výsledku utkání rozhodly úvodní minuty druhého poločasu. Nejprve ve 48. minutě založili vyškovští rychlý protiútok do otevřené obrany Slovanu, na jejímž konci byl přesný centr střídajícího Tshibwabwi a Klesovo snadné zakončení – 1:1. Za další dvě minuty přešel Klesa přes jednoho z bránících hráčů, odcentroval a Fila hlavičkou pod břevno poslal domácí do vedení – 2:1. Slepené branky dodaly domácím sebevědomí a do konce zápasu byli lepším týmem. V 55. minutě hlavičkoval nebezpečně Krejčí, Zádrapa ale předvedl vynikající zákrok a míč vyrazil. Asi největší šanci k vyrovnání měli rosičtí v 71. minutě, Malatův přímý volný kop ale skončil vedle levé tyče Spurného branky. V 81. minutě se povedenou technickou střelou prezentoval Harba, Zádrapa jeho pokus vyrazil. Krátce na to byl po druhé žluté kartě vyloučen střídající Daněk a rosičtí tak dohrávali v oslabení. Poslední šance zápasu patřila domácím, střela aktivního Klesy z 86. minuty ale skončila metr nad.

V sobotu budou fotbalisté “A” týmu Rosic hostit Baník Ostrava B. Výkop utkání je v 15:00.

Zdroj: www.fc-rosice.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Opět jsme dostali branku, která byla zbytečná po nákopu ze soupeřovi poloviny. O poločase jsme si to vyříkali. Ve druhém poločase se kluci semkli a srdíčkem to dokázali otočit. Jsem za to nesmírně rád. Soupeř se kromě branky nedostal téměř do žádné šance, protože jsme mu to nedovolili.




Sestavy


MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - A. Rus [-] , J. Krejčí [-] , C. Ndaye [-] (46. [-] ) , J. Oulehla [-] (26. R. Smékal [-] ) - M. Sečkář [-] , M. Matocha [-] , L. Lahodný [-] - H. Harba [-] (90. V. Korovikov [-] ) , A. Fila [-] , M. Klesa [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Nedvěd [-] (75. L. Daněk [-] ) , P. Kirschner [-] (87. Y. Korol [-] ) , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , D. Pazourek [-] (65. D. Moučka [-] ) , J. Černý [-] , P. Novák [-] , J. Koláčný [-] (59. P. Malata [-] ) , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 51. R. Smékal - 56. J. Černý , 78. L. Daněk , 89. J. Zádrapa . ČK: 83. L. Daněk .
Počet diváků: 238. Rozhodčí: Křepský Michal - VEJTASA Simon, VOJÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Jakub Můčka
Tip experta: výhra domácích

Vyškov nováčka porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza