1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdek už je druhý


Branky


16

Valcíři si v 8. kole MSFL poradili na domácím trávníku s Uherským Brodem 1:0, když jedinou branku zápasu vstřelil v 10. minutě Nicolas Šumský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký vítězný gól

Utkání, které možná té fotbalové krásy tolik nepobralo, ale Valcíři v něm získávají důležité tři body. V průběžné tabulce to po porážce Blanska v Rosicích znamená, že minimálně do nedělního oběda budeme právě za tímto nováčkem v těsném závěsu na druhém místě. 

Valcíři měli výborný vstup do utkání. Už ve 4. minutě předvedli domácí Varadi se Šumským akci jako za starých časů předváděli reprezentanti Koller s Rosickým. Varadi krásně sklepnul prsama míč pod sebe a Šumského dělovka jen o chlup minula hostující branku. Co nevyšlo našim hráčům při téhle akci, podařilo se o šest minut později. Tentokráte to Šumský zkusil křižnou střelou po zemi a míč zaplachtil přesně k pravé tyči Dostálovy branky - 1:0. 

Kdo by se v té chvíli nadál, že to bude nakonec jediný gólový moment střetnutí. Ale šancí měly oba celky do konce střetnutí dost. Hosté sice toho v prvním poločase příliš nepředvedli. Až ve 42. minutě se musel proti střele Richarda Davida brankář Ciupa pořádně natahovat, aby jej konečky prstů vyrazil na rohový kop. Z něj se pak dostal k zakončení Flasar, naštěstí jeho hlavička mířila těsně nad naší branku. A tak první poločas skončil těsným vedením frýdecko-místeckých fotbalistů v poměru 1:0.

Udržení vedení

Rovněž druhou část zápasu začal Frýdek slibnou příležitostí. V ní se ocitl Hykel, který hlavou mířil bohužel přesně do míst, kde stál uherskobrodský brankář. Krásný fotbalový moment předvedli domácí v 52. minutě, kdy Valcíři podnikli rychlou akci po pravé straně hřiště. Hykel poslal do úniku Kebíska a ten přesnou přihrávkou našel před brankou nabíhajícího Šumského. Střela našeho středopolaře mířila vedle hostující svatyně. V bojovném utkání se nakonec mohly body dělit. V poslední minutě našel v naší šestnáctce Jaroněk úplně volného Josefíka, který v jasné šanci pálil nad naší branku. 

Domácím v sobotním duelu možná scházely kanonýrské schopnosti Jakuba Teplého. "Kuba je po podrobném vyšetření a v pondělí bychom se měli dozvědět, o jaké zranění se u něj přesně jedná. Jsem ale rád, že se nám pomalu dávají dohromady hráči, které trápila viróza, takže se ten kádr znovu dostává do plné palby. V týdnu se také budeme snažit omilostnit jednoho z našich dvou potrestaných hráčů (Hurta, Hýbl)," řekl po utkání domácí trenér Martin Pulpit.

O další body se Valcíři poperou v neděli 29. září, kdy budou od 10.15 hodin hosty celku z Uničova.

 

Zdroj: www.mfkfm.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Martin Pulpit - trenér Frýdku - Místku: Opět se opakovala situace z předešlých kol, kdy jsme až zbytečně zahazardovali se zahazováním vyložených příležitostí. Vždyť už v prvním poločase mohlo být to utkání z naší strany rozhodnuté. Nepovedlo se a soupeř neustále cítil svou šanci, kdy chtěl hlavně těžit po standardních situacích, jelikož ta výšková převaha byla tentokráte na straně soupeře. Co se týče druhé poloviny zápasu, tak tam musíme hrát daleko více aktivně. Každopádně musím říct, že se mě zápas vůbec nelíbil, protože soupeř u nás vůbec nechtěl hrát fotbal. Z toho jsem teda zklamaný. Nakonec ale mohl soupeř v poslední minutě srovnat skóre, tam bychom to už těžko nějak obraceli.

ČSK Uherský Brod
Miroslav Ondrůšek - trenér Uherského Brodu: Měli jsme špatný vstup do utkání, kdy to vyústilo ve vedoucí branku domácích. Do konce poločasu jsme se ale dokázali trošku zvednout. Během přestávky jsme si něco v kabině řekli a druhá půle byla již z naší strany odehrána diametrálně jinak. Dokonce bych si dovolil i říct, že jsme domácí v některých momentech přehrávali. Bohužel nám scházela přesnost ve finálních fázích.



Sestavy


MFK Frýdek-Místek
J. Ciupa [-] - A. Kebísek [-] , P. Literák [-] , J. Koňařík [-] (85. J. Dudek [-] ) , D. Bialek [-] - M. Skwarczek [-] , D. Ožvolda [-] (90. A. Mrkvička [-] ) , N. Šumský [-] - S. Visič [-] (73. J. Šohaj [-] ) , A. Varadi [-] (90. P. Kaizar [-] ) , T. Hykel [-] (78. M. Hadi [-] )

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Flasar [-] (58. L. Mareš [-] ) , M. Vrága [-] , M. David [-] , M. Pochylý [-] (33. L. Nevařil [-] ) - M. Malenovský [-] , R. David [-] , T. Mareš [-] (73. R. Josefík [-] ) , P. Sklenář [-] (84. K. Pospíšil [-] ) , M. Mančík [-] (78. L. Jaroněk [-] ) - Š. Chwaszcz [-]

ŽK: 40. D. Bialek , 67. T. Hykel , 80. M. Skwarczek , 90. M. Hadi - 45. L. Nevařil .
Počet diváků: 453. Rozhodčí: ANTONÍČEK Petr - VOLEK Stanislav, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Frýdek určitě má na ty nejvyšší příčky, chtějí bojovat o postup, takže by tohle utkání měli zvládnout a odčinit tak porážku ze Znojma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích