1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 10:15

8.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sigma s Yunisem pouze za bod


Branky


17
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Průběh zápasu se pro domácí nevyvíjel podle představ, když se Vyškov ujal vedení díky tečované střele Matochy ze 17. minuty. Na tu brankář Sigmy Mandous již nedokázal zareagovat. V prvním poločase byl míč častěji na kopačkách hráčů v modrém, kteří se snažili překonat dobře hrající obranu soupeře. Blízko vyrovnání byl Jakub Yunis, jehož hlavička těsně minula břevno brány hostů. Vyškov se soustředil na kvalitní defenzívu a na rychlý přechod do útoku, kterým zatápěl našim obranným řadám. Hanákům se do konce prvního poločasu nepodařilo vyrovnat, a tak se šlo do šaten za nepříznivého stavu 0:1.

Do utkání jsme vstoupili aktivně tak, jak jsme chtěli. Soupeře jsme tlačili, ale bohužel pro nás jsme inkasovali. Bylo to z rychlé brejkové situace, kdy soupeř trefil holeň našeho stopera, od kterého se míč nešťastně odrazil do naší brány. Od té doby jsme do konce poločasu hráli v křeči. Situace, které jsme měli vyřešit gólem, nám buď chytil brankář Vyškova, nebo jsme branku minuli z bezprostřední blízkosti. Dostávali jsme se do dobrých brankových příležitostí, ale nedokázali jsme je využít,“ hodnotil domácí trenér Augustýn Chromý.

Srovnání v závěru

Svižné tempo nabral druhý poločas hned ze svého začátku. Hra se začala přelévat z jedné strany na druhou a zajímavé situace ke skórování na sebe nenechaly čekat. Jednu takovou měl na zadní tyči dobíhající Ondřej Zmrzlý, kterému hostující obránce ve skluzu zabránil trefit odkrytou branku.

Sigma stupňovala svůj tlak a výsledkem byl vyrovnávací gól střídajícího Daniela Grečmala. Ten hlavičkou zužitkoval centr Grygara z pravé strany. V 85. minutě tak bylo vyrovnáno. Do konce utkání se ani jednomu týmu nepodařilo strhnout zápas na svou stranu, a tak obě mužstva odešla ze zápasu s jedním bodem.

„Během druhého poločasu se naše hra zlepšila. Na hřiště přišli hráči, kteří jsou na sebe zvyklí a naše kombinace už tolik nevázla. Na druhou stranu jsme ale v obraně vytvářeli velké mezery a houževnatý soupeř čekal na další svůj brejk. Nám se ale podařilo před koncem utkání vyrovnat, když si Grečmal šikovně naběhl na centr Grygara. Vzhledem k vývoji utkání, kdy se na nás lepila střelecká smůla, jsem rád, že se nám podařilo vyrovnat. Získali jsme tedy bod, ale to je málo, doma musíme bodovat naplno,“ dodal Chromý.

Zdroj: www.sigmafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér Sigmy Olomouc: Do utkání jsme vstoupili aktivně tak, jak jsme chtěli. Soupeře jsme tlačili, ale bohužel pro nás jsme inkasovali. Bylo to z rychlé brejkové situace, kdy soupeř trefil holeň našeho stopera, od kterého se míč nešťastně odrazil do naší brány. Od té doby jsme do konce poločasu hráli v křeči. Situace, které jsme měli vyřešit gólem, nám buď chytil brankář Vyškova, nebo jsme branku minuli z bezprostřední blízkosti. Dostávali jsme se do dobrých brankových příležitostí, ale nedokázali jsme je využít. Během druhého poločasu se naše hra zlepšila. Na hřiště přišli hráči, kteří jsou na sebe zvyklí a naše kombinace už tolik nevázla. Na druhou stranu jsme ale v obraně vytvářeli velké mezery a houževnatý soupeř čekal na další svůj brejk. Nám se ale podařilo před koncem utkání vyrovnat, když si Grečmal šikovně naběhl na centr Grygara. Vzhledem k vývoji utkání, kdy se na nás lepila střelecká smůla, jsem rád, že se nám podařilo vyrovnat. Získali jsme tedy bod, ale to je málo, doma musíme bodovat naplno.




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
A. Mandous [-] - Š. Langer [-] , O. Zmrzlý [-] , J. David [-] , D. Zima [-] , R. Látal [-] (46. J. Spáčil [-] ) , M. Galus [-] (77. R. Baďura [-] ) , J. Beňa [-] (46. M. Diblík [-] ) , M. Chytil [-] (66. D. Grečmal [-] ) , J. Yunis [-] , T. Zlatohlávek [-] (46. D. Grygar [-] )

MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - J. Krejčí [-] , C. Ndaye [-] , L. Hanuš [-] - T. Langer [-] , R. Křivánek [-] (66. M. Klesa [-] ) , M. Sečkář [-] (89. V. Novotný [-] ) , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] (91. A. Rus [-] ) - H. Harba [-] , A. Fila [-] (84. K. Jaroš [-] )

ŽK: 70. O. Zmrzlý , 85. D. Grygar - 41. L. Hanuš , 48. R. Křivánek , 49. J. Krejčí , 60. L. Lahodný , 65. C. Ndaye .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mayer Jan - PELIKÁN Ondřej, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Věřím ve výhru domácích. Olomoucká juniorka má výborný tým plný mladých kluků a utkání s trápícím se Vyškovem zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů