1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 10:15

8.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez konečně vítězně


Branky


17
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

„Více než z porážky jsem zklamaný z výkonu. Zápas nám vůbec nesedl. I když ho kluci odmakali, herně nám to nešlo. Měli jsme problémy se zpracováním míče, vázla nám kombinace. S utkáním jsme si neporadili hlavně po technické stránce,“ přiznává hostující trenér Jan Jelínek.

Podle něj diváci viděli bojovný zápas plný nepřesností. „Nebylo to dobré ani z jedné strany,“ míní Jelínek.

Klíčová chvíle přišla po půlhodině hry, kdy se po rohovém kopu Demetera prosadil hlavou domácí obránce Kriegsmann. „I když jsme věděli, že domácí jsou ve standardních situacích silní, přesto jsme z toho inkasovali gól,“ kroutí hlavou Jelínek.

V poslední minutě první půle ale zbytečně fauloval Bouček na hranice velkého vápna a hostující Hnaníček z trestného kopu trefil boční síť.

Udržení vedení

Také po změně stran měl domácí soubor herní převahu. V 55. minutě zatáhl po spolupráci s Pavlíkem balon Demeter, přihrávkou pod sebe našel Šutu, který jen těsně minul branku rezervy Zlína. Další přesné trefy už se tři stovky diváků nedočkaly, tři body zůstaly po zásluze doma.

„Soupeř pozorně bránil, nám se nepodařilo výrazně ohrozit branku domácích, proto jsme na body nemohli pomýšlet,“ dodal kouč Fastavu.

Zlínské béčko nyní čeká v derby Kroměříž. Atraktivní duel se hraje v neděli dopoledne v Luhačovicích. Za to Velké Meziříčí se v příštím kole představí na půdě beznadějně posledního Dolního Benešova, který má jediný bod a inkasoval už 29 branek, což je nejvíce z celé soutěže.

Zdroj: www.fastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Zlín B: Více než z porážky jsem zklamaný z výkonu. Zápas nám vůbec nesedl. I když ho kluci odmakali, herně nám to nešlo. Měli jsme problémy se zpracováním míče, vázla nám kombinace. S utkáním jsme si neporadili hlavně po technické stránce. I když jsme věděli, že domácí jsou ve standardních situacích silní, přesto jsme z toho inkasovali gól. Soupeř pozorně bránil, nám se nepodařilo výrazně ohrozit branku domácích, proto jsme na body nemohli pomýšlet.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - M. Puža [-] , P. Mucha [-] , M. Pavlík [-] , J. Šimáček [-] , A. Plichta [-] (87. P. Simr [-] ) , P. Mezlík [-] (88. M. Sysel [-] ) , R. Šuta [-] (91. V. Crkal [-] ) , M. Bouček [-] (78. F. Kotoun [-] ) , M. Kriegsmann [-] , R. Demeter [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - F. Košák [-] (81. T. Uhřík [-] ) , J. Kolář [-] , J. Pafka [-] (75. P. Šiška [-] ) , P. Červenka [-] , V. Mlýnek [-] , V. Gettler [-] (73. M. Váňa [-] ) , M. Mlýnek [-] (81. F. Němeček [-] ) , J. Hnaníček [-] , A. Tkadlec [-] , R. Matějov [-] (46. F. Štěpánek [-] )

ŽK: 53. M. Kriegsmann , 59. P. Mucha , 59. R. Demeter - 41. P. Červenka , 90. M. Váňa .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ZAORAL Vít - KŘEPSKÝ Michal, VOJÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: remíza

Zlínské béčko už se rozehrálo a sbírá body, Meziříčí má zkušený mančaft, přesto věřím v remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích