Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2019 16:00

8.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešovská propast je čím dál hlubší……


Branky


15

Hosté jsou na posledním místě tabulky MSFL, ale svým dnešním výkonem potvrdili, že se ještě zdaleka neodrazili od jejího dna, naopak propadají se dál…. Domácí v dnešním utkání nepodali zdaleka tak oslnivý výkon, jak napovídá konečný výsledek, ale stačilo jim k tomu výtečně využívat smrtící brejky po chybách které jim hosté servírovali jako na stříbrném podnosu…. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze 2:0

Tady jsou důkazy! V 8. minutě prošel obranou hostů Mlýnek a přes bránícího hráče skončila jeho střela na zadní tyči v brance – 1:0. Hosté tak znovu potvrdili, že jim v podzimní části začátky zápasů nejdou! V 17. minutě rozehrál Mozol přímý kop, brankář Lasák stačil jeho střelu vyrazit, ale proti dorážce Minxe byl bezmocný – 2:0. Benešovští unikli další pohromě ve 25. minutě, Vavřík z rychlého brejku našel nabíhajícího Vybírala, ale ten z „pětky“ branku netrefil... Po půlhodině se do gólové šance dostali hosté, Labuda prodloužil balón na Blahutu, jeho střela však trefila jenom padajícího gólmana Semanka. O tom, že hosté nedostali do konce poločasu svými příznivci vyvolávaného „bůra“ mohou děkovat domácím, kteří neuvěřitelně spálili tři tutovky. Ve 38. minutě poslal Mlýnek do gólovky Jasenského, ten z malého vápna branku netrefil. Stejně skončily i brejky Vavříka s Vybíralem ve 42. minutě a Mlýnka s Mozolem ve 44. minutě!

Gólová smršť domácích

Od další pohromy uchránil hosty v 51. minutě brankář Lasák, který sebral přímo z kopaček balón Mozolovi. V 52. minutě nedokázali hosté zastavit pronikajícího Vybírala, ten našel prudkým centrem na zadní tyči Minxe a ten se nemýlil – 3:0! V 60. minutě se zaskvěl brankář Lasák, který připravil o gólovou radost Vavříka po akci Minxe. V 62. minutě nedokázali domácí zastavit pronikajícího Labudu, ale jeho střelu vytáhl Semanko z levé šibenice na rohový kop. Po jeho rozehrání v 63. minutě hosté fatálně chybovali a Dekleva sólem přes polovinu hřiště zvýšil na – 4:0! V 72. minutě si Semanko poradil s utěšenou střelou Pecucha k pravé tyči. V 77. minutě dali hosté čestný gól, svou akci zakončil střelou Skroch – 4:1. V 81. minutě měli hosté šanci na vstřelení druhého gólu, po centru Karčmáře pálil Gomola, ale brankář Semanko stačil s pomocí tyče vyrazit balón na rohový kop. V 86. minutě skončil brejk hostů chybnou rozehrávkou na domácího Bahounka, který dalším sólem přes polovinu hřiště zvýšil na – 5:1! Definitivní podobu výsledku dal po dalším kiksu hostů v 89. minutě Vašulka – 6:1!!! Benešovští tak svým dnešním výsledkem potvrdili svou nelichotivou pověst mužstva s nejhorší obranou v MSFL, v dosavadních devíti zápasech už inkasovali neskutečných 29 gólů….

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Michal Hubník - Trenér Otrokovic: Potřebovali jsme doma urvat za každou cenu tři body. Myslím si, že kluci přistoupili k zápasu dobře, vstřelili jsme rychlý vedoucí gól, přidali jsme ještě jeden, ale další vyložené gólovky jsme zahodili. O poločase jsme si řekli, že si musíme vážit víc vyložených šancí a ty proměňovat. To se nám podařilo, získali jsme tři body a jsme spokojeni.

FC Dolní Benešov
Dominik Kroupa - trenér Dolního Benešova: Soupeř byl lepší ve všech aspektech hry, jednoznačně nás přehrál a vyhrál zaslouženě.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] , T. Mlýnek [-] (67. A. Bahounek [-] ) , T. Dekleva [-] , M. Vašulka [-] , M. Vybíral [-] , A. Jasenský [-] , J. Minx [-] , P. Vavřík [-] , V. Mozol [-] (56. M. Minář [-] ) , M. Fiala [-]

FC Dolní Benešov
K. Lasák [-] - J. Býma [-] (62. D. Skroch [-] ) , A. Karčmář [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , D. Rychnovský [-] , M. Pecuch [-] (78. A. Baránek [-] ) , M. Blahuta [-] , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] (55. T. Gomola [-] ) , T. Gebauer [-]

ŽK: 70. M. Blahuta , 79. O. Haas .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - MRÁZEK Peter, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu tipovat jinak než za jedna. Určitě musíme domácí utkání zvládnout a naplno bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích