0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlín navázal na první výhru a rozstřílel Otrokovice


Branky


8

Zlínské béčko má na kontě druhou výhru v řadě! V reprezentační přestávce zavítala zlínská rezerva do Otrokovic, kde se střetla s domácí Viktorií. Zlínští posílení o hráče z A týmu utkání zvládli herně i výsledkově, a navíc se v zápase blýskl hattrickem útočník Gettler.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení 2:0

Zápas se mi hodnotí skvěle. Kluci navázali na výkon ze středy proti Uherskému Brodu. Hlavně ve finální fázi jsme proti Otrokovicím ukázali ještě větší kvalitu. Možná nám více sedělo, že soupeř chtěl hrát fotbal a otevřel to. Za stavu 2:0 jsme chodili do brejků, které jsme dobře vyřešili. Celý zápas jsme byli lepší,“ zhodnotil sobotní zápas kouč vítězů Jan Jelínek.

"Rezervě Zlína znovu pomohly posily z ligového áčka Hnaníček, Bartošák a Pejša.„Jde vidět, když nám jdou kluci pomoct. Bárt s Pepou Haníčkem zklidní hru a mladí kluci okolo nich jdou nahoru,“ oceňuje Jelínek, který ale chválil celý mančaft.

„Tam nebyl nikdo, kdo by hrál špatně nebo si chtěl odpočinout. Kluci makali celých devadesát minut na sto procent a toto je jejich odměna,“ prohlásil zlínský trenér. 

Mužem zápasů, který se hrál na těžkém terénu a za deště, byl ale mladík Gettler. Zlínský útočník poprvé udeřil hned v 7. minutě, kdy odražený balon po závaru před domácím gólmanem Semankem bez rozpaků uklidil přesně k tyči.

V závěru první půle slavil Gettler podruhé. Tvrdou střelu ze střední vzdálenosti ještě pozorný Semanko dokázal vyrazit, ale hbitý forvard Fastavu přesným lobem zvýšil na 2:0.

Znovu poločas 2:0

Krátce po změně stran završil rozjetý fotbalista hattrick, kdy za otrokovického brankáře dostal míč po pěkné Bartošákově přihrávce.

Trumf Fastavu završil dvacet minut před koncem Vít Mlýnek.

Další výhru se budou snažit zlínští ševci ukořistit v neděli v Luhačovicích, kde od 10:15 přivítají Dolní Benešov. 

 

Zdroj: www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Zlín B: Zápas se mi hodnotí skvěle. Kluci navázali na výkon ze středy proti Uherskému Brodu. Hlavně ve finální fázi jsme proti Otrokovicím ukázali ještě větší kvalitu. Možná nám více sedělo, že soupeř chtěl hrát fotbal a otevřel to. Za stavu 2:0 jsme chodili do brejků, které jsme dobře vyřešili. Celý zápas jsme byli lepší.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] , T. Dekleva [-] , O. Dnistrianskyi [-] (57. A. Bahounek [-] ) , M. Minář [-] (46. F. Novák [-] ) , M. Vybíral [-] , A. Jasenský [-] , P. Vavřík [-] , V. Mozol [-] (75. D. Horák [-] ) , M. Fiala [-] , M. Malý [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - F. Košák [-] (75. P. Červenka [-] ) , J. Kolář [-] , F. Štěpánek [-] (86. P. Šiška [-] ) , V. Mlýnek [-] (86. P. Gerža [-] ) , V. Gettler [-] (81. L. Kaláb [-] ) , M. Mlýnek [-] , J. Hnaníček [-] , P. Pejša [-] (65. J. Pafka [-] ) , A. Tkadlec [-] , L. Bartošák [-]

ŽK: 28. T. Dekleva , 35. M. Malý , 47. P. Vavřík - 64. F. Štěpánek , 84. L. Bartošák .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: Mayer Jan - PELIKÁN Ondřej, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: remíza

Zlín sice moc bodů zatím nesbírá, ale svoji kvalitu má a z Otrokovic bod doveze.