M. Galus 12.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sigma nadále vítězí


Branky


12. M. Galus
8

Fotbalisté SK Sigma Olomouc B zvládli vítězně utkání 7. kola Moravskoslezské fotbalové ligy. Hosty z Vrchoviny porazili 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

O jedinou branku v zápase se ve 12. minutě postaral Michal Galus. O deset minut později se do první větší šance dostali hosté. Dudu však skvělým zákrokem vychytal Aleš Mandous. V dobré příležitosti se ve 31. minutě objevil Štěpán Langer, jeho střelu však obrana hostů srazila na roh a mezi třemi tyčemi neskončila ani střela Jana Davida o pár chvil později. Hanáci si však udržovali herní převahu a hosté se snažili hrozit pouze skrze rychlé brejky. Ve 39. minutě předvedl pěknou akci Štěpán Langer, přiťukl si se spoluhráčem, následně se obtočil kolem soupeře, ale jeho střelu brankář srazil opět na roh. V samotném závěru 2. poločasu odcentroval Látal přesně na hlavu Mojmíra Chytila, který hlavou o pár centimetrů minul.

Udržení vedení

Po změně stran se první velká šance udála až v 68. minutě, kdy se Chytil chytře uvolnil, ale opět mu scházela přesnost a střela šla těsně vedle levé tyče brány hostí. O dvě minuty později se musel Aleš Mandous položit do střely Batelky, který vypálil z otočky z hranice šestnáctky. Velkou příležitost ke srovnání měla Vrchovina v 80. minutě, ale před nabíhajícím hráčem včas ve vápně odkopl míč do bezpečí Jan David, z následujícího centru Duba ve skluzu těsně minul levou tyč. V 85. minutě zahrozili i Hanáci. Proti střele Grygara ale brankář Maňák skvěle zasáhl.

SK Sigma Olomouc B tak porazila Vrchovinu 1:0, a díky lepšímu skóre se v tabulce MSFL dostala na 1. místo před Blansko. Právě tento celek bude příštím soupeřem Hanáků. Zápas v Blansku se odehraje 15. září od 10:15.

zdroj: www.sigmafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér Sigmy Olomouc: V dnešním utkání jsme zvítězili nad Vrchovinou 1:0. Mužstvo Vrchoviny dnes nicméně odehrálo velice dobré utkání a dokázalo, že jejich tři dosavadní vítězství a dvě remízy nebyly náhodami. Byli rychlí, dynamičtí a dělali nám na mokrém terénu problémy. Musím dnes pochválit našeho brankáře Aleše Mandouse, který hru dokázal zklidnit. V prvním poločase zabránil jasné brance soupeře, chytal bezchybně. Jeho celkový projev je sebevědomý, dokáže si mužstvo dirigovat. I v našem posledním utkání byl výborný a dnes to jen potvrdil. Výborně hrál také Mojmír Chytil, který nahrával na náš jediný gól. Ten se podařilo vstřelit Michalu Galusovi.




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
A. Mandous [-] - L. Neuer [-] , R. Látal [-] (70. M. Diblík [-] ) , J. David [-] , J. Beňa [-] , M. Chytil [-] , D. Grygar [-] , J. Spáčil [-] (90. P. Nováček [-] ) , P. Voleský [-] (60. R. Baďura [-] ) , Š. Langer [-] (72. D. Grečmal [-] ) , M. Galus [-] (89. K. Daněk [-] )

SFK Nové Město na Moravě
L. Maňák [-] - O. Vícha [-] , L. Smetana [-] , J. Batelka [-] - J. Švanda [-] (80. L. Chloupek [-] ) , L. Zbytovský [-] , A. Donkor [-] (84. P. Duda [-] ) , K. Skalník [-] - . Zambe [-] (57. M. Skalník [-] ) , R. Matulka [-] (70. M. Svoboda [-] ) , T. Duba [-]

ŽK: 31. L. Neuer - 67. T. Duba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petr Zdeněk - LÍKAŘ Petr, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: výhra domácích

Sigma ukazuje, že bude patřit k lepším týmům a proti Vrchovině, která má také dobré výsledky vyhraje.