3:1
(2:0)
58. D. Bača
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov poprvé v sezoně bez bodu


Branky


1. P. Kirschner , 5. P. Drbal , 60. M. Krayzel (vl.) - 58. D. Bača
8

Po třech domácích remízách se podařilo fotbalistům Rosic týmu poprvé získat plný počet bodů i před vlastními diváky, když po výborném výkonu porazili dosud neporažený Uničov 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek

Rosickým vyšel výborně vstup do utkání, když hned v úvodní minutě vyslal Selinger do úniku Černého, který našel před brankou volného Kirschnera a ten zblízka otevřel skóre zápasu – 1:0. Hosté odpověděli ve 3. minutě, kdy po centru z levé strany zakončil Komenda v pádu vedle. V 5. minutě utekl po pravé straně znovu Černý a jeho střílenou přihrávku si jeden z uničovských obránců srazil do tyče. Z následného rohu posadil Černý míč přesně na hlavu Drbala a ten nedal Uvízlovi šanci – 2:0.

V 11. minutě zahrával Černý přímý volný kop z nebezpečné pozice, branku však přestřelil. Ve 22. minutě vybojoval na polovině hřiště míč Novák, posunul jej na Kirschnera, ten na Nedvěda, jehož nebezpečnou střelu Uvízl s námahou vyrazil na roh. Z něj hlavičkoval Zezula přímo do rukavic připraveného brankáře hostů. Ve 40. minutě prodloužil Černého centr Kršák, Kirschnerova následná hlavička se ale mezi tři tyče nevešla.

Vlastní gól

Vstup do druhého poločasu patřil hostům. Ve 47. minutě si míč navedl střídající Hapal a střelou zpoza šestnáctky těsně minul pravou tyč. O dvě minuty později vyslal Hapal na Zádrapu další projektil, Zádrapa ho však dokázal vyrazit. V 51. minutě si naběhl na centr z levé strany Komenda a jeho zakončení z hranice penalty proletělo kousek vedle pravé tyče Zádrapovy branky. V 55. minutě mohl zvýšit vedení Slovanu Kirschner, Černého centr ale poslal hlavou pouze do tyče.

V 58. minutě pronikl do šestnáctky domácích Bača a křižnou střelou o tyč snížil – 2:1. Rosičtí si vzali dvougólové vedení zpět v 60. minutě, kdy Pazourkova střela skončila s pomocí Krayzelovy teče a břevna za zády bezmocného Uvízla – 3:1. V 63. minutě zakombinovali na pravé straně Minárčik s Nedvědem a druhý jmenovaný připravil ideální palebnou pozici pro Nováka, jeho střelu z 12 metrů ale Uvízl nadvakrát zneškodnil. V 66. minutě tečoval na přední tyči centr z pravé strany hostující Krč, Zádrapa byl však připravený a míč vytěsnil na roh. Poslední větší šanci zápasu si v 74. minutě vytvořili rosičtí, přihrávku aktivního Černého ale poslal Nedvěd vysoko nad branku.

Příští sobotu zajíždějí fotbalisté Rosic do Nového Města na Moravě, kde se od 16:00 utkají s domácí Vrchovinou.

zdroj: www.fc-rosice.cz

 



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Měli jsme první šanci v utkání, ale paradoxně jsme pak hned inkasovali. Věděli jsme, že to bude těžké. Soupeř hrál ze zabezpečené obrany a my jsme museli hrát. Chtěli jsme dát první gól, ale místo toho jsme dva dostali a dvojnásobně si tak zápas zkomplikovali. Dobře jsme na ně vletěli ve druhém poločase. Věřil jsem, že utkání můžeme otočit, ale potom jsme si dali vlastní gól a to nás zlomilo. Neměli jsme sílu ani morálku už. Rosice bojovali a hráli houževnatě a tvrdě. My jsme se s tím nedokázali srovnat a neodehráli jsme nejlepší zápas. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Nedvěd [-] (88. L. Daněk [-] ) , P. Kirschner [-] (77. P. Malata [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (86. J. Vítámvás [-] ) , J. Černý [-] , P. Novák [-] (90. J. Koláčný [-] ) , M. Kršák [-] , M. Minárčik [-] , T. Zezula [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - J. Svoboda [-] (46. L. Hapal [-] ) , J. Můčka [-] , A. Krč [-] , R. Bala [-] , D. Bača [-] , O. Seibert [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (46. P. Strnad [-] ) , J. Ambrozek [-] , M. Krayzel [-]

ŽK: 76. J. Černý , 92. P. Malata - 68. L. Hapal , 74. J. Ambrozek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - MAREK Daniel, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: výhra hostů

Nebude to jednoduchý zápas, ale věřím, že jej zvládneme.