0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2019 17:00

17.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovin pokračuje v překvapeních


Branky


38. A. Donkor , 43. P. Duda
9

Fotbalisté Vrchoviny nadále pokračují v dobrých výkonech a na hřišti Vyškova si připsali další vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Nové Město bylo v úvodu zápasu velmi pasivní, domácí tým jej doslova přišpendlil k jejich 16. Hned ve 3. minutě se do zakončení z velké dálky opřel Hanuš, jeho rána však byla zblokována, ovšem míč se odrazil od Šmídy do malého vápna, kde z bezprostřední blízkosti zakončoval Jaroš, jenže  branku trestuhodně přestřelil! Další tutovka přišla po dvou minutách, po levé straně běžel rychlý Křivánek, jenž výtečně obehrál brankáře Šmídu a putoval sám na prázdnou branku, ovšem hostující obrana se stihla vrátit a na brankové čáře míč odvrátila.    Domácí jsou stále velmi aktivní, když držení míče je možná 70/30% pro domácí. Po půlhodině se tlak Vyškova vypařil, jako pára nad hrncem a hra se vyrovnala. Vrchovina udržela Vyškov na uzdě, byla trpělivá, a na konci poločasu udeřila. Ve 38. minutě kapitán Michal poslal do 16 Dubu, který se chytře zbavil obránce a zpětnou přihrávkou našel dobíhajícího Donkora, novou africkou akvizici, který dal vítězný gól Zemanova výběru - 0:1. Ve 42. minutě měli vyškovští namále. Marek Svoboda získal míč na svoji kopačku a následně obehrál dva obránce na malém vápně a dokonce i zakončil, na brankáře Spurného však nestačil, ten vyrazil konečky prstů na roh. O minutu později však bylo ještě veseleji, roh zahrával Duba a na přední tyči nejvýše vyskočil Duda a hlavou trefil k zadní tyči - 0:2. 

Druhá půle byla velmi dobře sehranou taktickou partií ze strany Vrchoviny, domácí prakticky nepouštěla do šancí a velmi dobře kombinovala. V 70. minutě hosté zahrávali PVK, ale gólman byl na místě a boxoval do bezpečí. Po pár minutách zahrávali standardku domácí, ale pro změnu míč proletěl nad břevnem. V 86. minutě došlo k závaru před Šmídou a Batelka byl při svém zametání moc ostrý při svém zákroku. Sudí píská pokutový kop, ale pomezní již před touto akcí mával ofsajd. 

autor: Roman Wolker



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Na začátku utkání jsme přežili dvakrát klinickou smrt. Byli jsme na můj vkus strašně zalezlí. Domácí si s námi dělali, co chtěli. Z tlaku jsme se vymanili a na konci poločasu jsme dvakrát udeřili. Tentokrát se náš střelec Duba prezentoval přesnými přihrávkami a byl u obou gólů našich mladíčků. Vítězství si nesmírně cením, je to již sedmý bod z venku. Druhý poločas jsme zvládli s noblesou na jedničku.



Sestavy


MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - J. Krejčí [-] , J. Oulehla [-] (56. L. Rogožan [-] ) , L. Hanuš [-] - K. Jaroš [-] , T. Langer [-] , D. Němeček [-] , M. Matocha [-] (46. F. Smrčka [-] ) , L. Lahodný [-] , M. Sečkář [-] (46. R. Smékal [-] ) - R. Křivánek [-] (87. M. Zbořil [-] )

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , L. Smetana [-] , J. Batelka [-] , J. Vašíček [-] , P. Duda [-] (49. L. Wolker [-] ) - L. Chloupek [-] (84. R. Matulka [-] ) , A. Donkor [-] , M. Svoboda [-] (66. J. Švanda [-] ) , L. Michal [-] (89. . Zambe [-] ) - T. Duba [-]

ŽK: 41. L. Hanuš , 90. J. Krejčí - 41. L. Smetana .
Počet diváků: 186. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - MACHAČ Lukáš, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Patrik Strnad
Tip experta: výhra domácích

Vyškov je doma silný, proto by měl Vrchovinu porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích