0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2019 17:00

17.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácko venku poprvé bodovalo


Branky


9

Velké Meziříčí podlehlo Slovácku 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Velkého Meziříčí sbírají výsledky po dvou. Nejprve přišly na úvod sozony Moravskoslezské fotbalové ligy dvě vítězství, následovaly dvě remízy a teď zapsali hráči Velmezu dvě porážky.

Ta poslední je hodně překvapivá, protože rezerva ligového Slovácka sbírala body hlavně na vlastním hřišti a z venku zapsala pouze dvě porážky, k tomu jednu drtivou na hřišti béčka Sigmy Olomouc a měla hrozivé skóre 0:9.

Přitom Velké Meziříčí vstoupilo do utkání mnohem lépe a už po dvou minutách mohli být veselejší. Jenomže Dufek ve své šanci nastřelil pouze břevno hostující branky. A tak soupeř trestal a v úvodu nakonec strhl utkání na svoji stranu, protože v šesté minutě se radoval z vedoucí branky Filip Krejčík. K němu se dostal odražený míč, který sice také poslal do konstrukce branky, ale do tyče, od které se odrazil za záda bezmocného Kruby a béčko Slovácka vedlo 1:0. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

Celý první poločas a i ten druhý se po inkasované brance snažili domácí fotbalisté něco vymyslet a srovnat utkání. Bohužel jim chyběli klíčoví ofenzivní záložníci Demeter a Dolejš, což bylo na jejich hře znát. 

Měli sice více ze hry, ale nemohli se prosadit. Jednu ze šancí měl například Šuta a ke konci ještě střílel z dobré pozice nebezpečně Kriegsmann. Ani jedna akce se však neujala. Hosty také podržel skvělý gólman Porcal. Nakonec byla tedy branka z brzké šesté minuty rozhodující a Slovácko B mohlo zapsat první venkovní body za jednobrankové vítězství na půdě Velkého Meziříčí.



Ohlasy k zápasu



1. FC Slovácko B
Pavel Němčícký - trenér Slovácka B: Přijeli jsme sem bez nějakých posil z ligového kádru. I proto jsem rád, že jsme toto těžké utkání výsledkově zvládli. Je to právě výsledek, s čím jsem spokojený. Výkon nebyl úplně optimální a našel jsem na něm mnoho chyb. Pomohl nám brzký gól a vítězství hráčům určitě dodalo sebevědomí.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - J. Krejčí [-] (65. F. Kotoun [-] ) , J. Dufek [-] (63. M. Pavlík [-] ) , D. Komínek [-] , J. Šimáček [-] (59. P. Simr [-] ) , A. Plichta [-] , P. Mezlík [-] , R. Šuta [-] , M. Bouček [-] , M. Kriegsmann [-] , M. Řezáč [-] (74. V. Crkal [-] )

1. FC Slovácko B
R. Porcal [-] - J. Jamný [-] , M. Hladký [-] , J. Pek [-] (74. M. Leskovjan [-] ) , M. Janša [-] (63. M. Řehola [-] ) , A. Řihák [-] , l. pernica [-] , M. Baran [-] , R. Olšanský [-] , M. Miklík [-] , F. Krejčík [-]

ŽK: 88. M. Baran .
Počet diváků: 389. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - SLABÝ Jiří, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Patrik Strnad
Tip experta: výhra domácích

Velmez doma zabere a Slovácko porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů