3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2019 17:00

17.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sigma díky hattricku vítězně


Branky


26. M. Chytil , 45. M. Chytil , 59. M. Chytil
9

Ve vloženém kole se blýskl hattrickem hráč Sigmy Chytil, který sestřelil Petřkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posily z áčka

Sigma Olomouc B se představila ve středu ve vloženém sedmnáctém kole Moravskoslezské fotbalové ligy na svém hřišti proti Petřkovicím. V reprezentační pauze nastoupilo za rezervu ligového celku hned několik hráčů z áčka. V brance nastoupil Aleš Mandous. Dále byli v základní jedenáctce Tomáš Zahradníček, Radek Látal, Jan Štěrba a Jiří Texl.

Všechny tyto hráče ale zastínil Mojmír Chytil. Právě on otevřel v sedmadvacáté minutě skóre utkání. Po kombinaci na levé straně se po zblokované střele dostal míč právě k Chytilovi, který byl sám před brankářem a poprvé překonal Bučka a poslal Sigmu Olomouc do vedení.

Už to vypadalo, že Petřkovice půjdou do šaten pouze s jednobrankovou ztrátou. Jenomže přišla první nastavená minuta a druhý úder domácích. Po brejkové situaci to bylo dva na dva a jeden z domácích měl míč opět na levé straně a poslal centr za bránícího hráče, a Chytil z hranice jedenácti metrů z jedné z voleje napálil míč placírkou k pravé tyči. Brankáři Bučkovi nechybělo mnoho a míč vyrazil, ale dostal jej pouze do boční sítě. 2:0.

Hattrick

Po změně stran zahrozily i Petřkovice. Málem jim ke kontaktnímu gólu pomohl jeden z bránících hráčů, který na hranici malého vápna při snaze odkopnout míč jej napálil do útočícího hráče a od něj se míč odrazil pouze těsně vedle. Takže to bylo stále 2:0. Tento stav vydržel až do hodiny hry. Protože přesně v šedesáté minutě domácí celek znovu navýšil vedení a byl to znovu Mojmír Chytil, který byl na konci celé akce. Po akci z levé strany přišla střela ve vápně. Buček míč pouze vyrazil a Chytil byl sám před odkrytou brankou, kam míč poslal a zkompletoval hattrick. 

Sigma tak zvítězila 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér Sigmy Olomouc: V dnešním utkání jsme zvítězili 3:0. Musím říct, že soupeř ukázal svou kvalitu, a to především v závěru utkání, kdy jsme byli nuceni několikrát vystřídat. Ať už z důvodu zranění několika hráčů i toho, že jsme jedno utkání odehráli už v neděli. Navíc v každém zápase děláme několik změn v sestavě. Což se dnes projevilo v tom, že nám chyběla souhra. Jsme na to zvyklí, ale někteří hráči se pak střídáním těžko dostávají do hry. Toho právě dnes využil soupeř, který hrál vabank, my jsme se dostali pod tlak a téměř jsme inkasovali. Vyzdvihnout ale musím výkon Mojmíra Chytila, který dnes dal hattrick a ukázal svou kvalitu. Škoda, že jsme nepřidali další branky, šance měli Texl, Baďura nebo Langer. I tak jsem ale s výsledkem spokojený. zdroj: www.sigmafotbal.cz




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
A. Mandous [-] - J. David [-] , T. Zahradníček [-] (90. J. Beňa [-] ) , J. Štěrba [-] (46. L. Neuer [-] ) , R. Látal [-] , M. Galus [-] , M. Chytil [-] (70. R. Baďura [-] ) , D. Grygar [-] , J. Spáčil [-] , Š. Langer [-] (80. P. Voleský [-] ) , J. Texl [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - M. Honiš [-] , O. Adamík [-] (60. N. Tilkeridis [-] ) , D. Mládek [-] , R. Plesník [-] , V. Mišínský [-] (67. M. Szotkowski [-] ) , J. Ptáček [-] (75. M. Strakoš [-] ) , R. Baranek [-] , M. Sporysz [-] , D. Dziuba [-] (75. D. Tomšů [-] ) , O. Moučka [-] (46. M. Neumann [-] )

ŽK: 58. D. Grygar , 66. Š. Langer - 45. M. Honiš , 45. R. Baranek , 45. A. Buček , 86. M. Neumann .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mikyska Jan - VEJTASA Simon, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Patrik Strnad
Tip experta: výhra domácích

Sigma B plná mladých rychlých šikovných fotbalistů bude svoji hrou platit na Petřkovice a doma bude brát 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích