A. Varadi 82. (p.)
1:1
(0:0)
69. M. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2019 17:00

5.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdek přišel o vedení


Branky


82. A. Varadi (p.) - 69. M. Fiala
13

Otrokovice uhrály na půdě Frýdku - Místku remízu 1:1 a domácí tak přišli o první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Koncovka a úbytek sil po středečním pohárovém utkání s Karvinou. I s tím se museli prát Valcíři v utkání 5. kola MSFL proti Otrokovicím. Z řady šanci se uchytila pouze penalta Adama Varadiho. Ten však z pokutového kopu pouze korigoval skóre na 1:1.

 

Po pouhých šestačtyřiceti hodinách po skončení pohárové zápasu s Karvinou vyběhli Valcíři v rámci MSFL k domácímu duelu s Otrokovicemi. Úbytek sil byl znát především na konci duelu. Ale pojďme od začátku. První půle branky nenabídla. Do dobrých šancí se dostali Teplý s Varadim, ovšem každý z pokusů mířil těsně vedle brány. Bárta naopak musel sáhnout v 37. minutě ke skvělému zákroku. Přesto patřilo poslední slovo v první půli Lipině. Žel, Varadiho hlavička bránu opět těsně minula a neurodilo se ani z velkého závaru v závěru první půle.

Branka na každé straně

Valcíři se snažili i v druhém dějství s bezbrankovým stavem něco udělat, ovšem přes otrokovický blok se těžko prosazovali. Svěřenci trenéra Hubníka bránili opravdu pečlivě, čekali na svoji šanci a vyráželi do rychlých protiútoků. V 69. minutě se dostali do vedení, kdy míč poslal k levé tyči Matěj Fiala. Mohlo být však ještě hůře, Bárta však opět předvedl něco ze svého umu a hostů náskok navýšit nedovolil. To bylo pochopitelně rozhodující. V 81. minutě totiž brankář Semanko fauloval a z nařízené penalty vyrovnal Adam Varadi. Na skóre už se dále nic nezměnilo. V posledních minutách nastoupili ke svým debutům v MSFL dorostenci Jakub Dudek a Marek Bányácski.

 

zdroj: www.mfkfm.cz



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko
Dan Matuška - asistent trenéra Otrokovic: Jednalo se o vyrovnaný zápas, ale myslím, že jsme byli trošičku blíž k vítězství my. Kdybychom zvýšili na 2:0, tak bychom zápas asi už dohráli do úspěšného konce. V prvním poločase neměl žádný z týmů žádnou větší šanci. Ve druhém dějství měl každý tým kromě gólu ještě jednu šanci.



Sestavy


MFK Frýdek-Místek
M. Bárta [-] - A. Kebísek [-] (79. J. Dudek [-] ) , P. Literák [-] , D. Bialek [-] , M. Hýbl [-] (79. M. Telnar [-] ) - M. Skwarczek [-] , D. Ožvolda [-] (72. S. Visič [-] ) , N. Šumský [-] (66. M. Kutáč [-] ) , P. Hurta [-] - J. Teplý [-] (92. M. Bányácski [-] ) , A. Varadi [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] , T. Dekleva [-] , J. Koňařík [-] (58. D. Horák [-] ) , O. Dnistrianskyi [-] , F. Novák [-] (88. M. Minář [-] ) , A. Bahounek [-] (46. M. Fiala [-] ) , A. Jasenský [-] , F. Přikryl [-] , P. Vavřík [-] , M. Malý [-]

ŽK: 70. A. Varadi , 84. P. Literák - 36. P. Vavřík , 82. F. Přikryl .
Počet diváků: 426. Rozhodčí: ZAORAL Vít - SLABÝ Jiří, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: výhra domácích

Frýdek patří k favoritům soutěže a doma nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích