T. Duba 61.
1:3
(0:2)
28. O. Vícha (vl.)
32. J. Silný
83. T. Matoušek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroměříž konečně zabrala


Branky


61. T. Duba - 28. O. Vícha (vl.) , 32. J. Silný , 83. T. Matoušek
16

Fotbalisté Hanácké Slavie zvítězili na půdě Vrchoviny 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hned od začátku zápasu jsou hosté velmi aktivní, napadají naši rozehrávku a jsou lepší na míči. Ve 12. minutě zápas prakticky přestal být o fotbale a kroměřížský Hloch vidí žlutou kartu. Po dopadu ve vzdušném souboji sedl mladíčkovi Švandovi na hlavu přímo pod domácím kotlem a reakce domácích nenechala na sebe dlouho čekat. Hloch se jde po sléze omluvit, ale "jen" žlutá by stačit neměla. Švanda je odvezen na vyšetření do nemocnice. Přejme mu brzké uzdravení. Vrchovina se musí hodně aktivně bránit, hosté zahrávají jeden roh za druhým.

 

Ve 28. minutě přichází nešťastný moment pro stopéra Víchu, který si dal vlastní gól - 0:1. Po třech minutách je ještě hůře, to po rychlé kombinaci je na konci Silný, který se obtočil kolem obránce a přesnou střelou nachytal Šmídu v brance - 0:2. Trenér Zeman reaguje na vývoj dvojím střídáním, na hřiště přichází bratři Skalníci, který střídají Wolkera a Víchu. Na hřišti se kluci ani neohřáli a Kamil Skalník dostává první žlutou, po takovém faulu, nefaulu. A po dalších dvou minutách dostává ŽK i Smetana. Ještě před těmito karetními hrátkami díky výborné práci Batelky a průnikovce na Dubu se Vrchovina dostala do výborné šance. Kofroň včas vyběhl proti a míč nohou vyrazil, ale přímo na nohu Zbytovského. Odchovanec nedaleké Bystřice dorážel do prázdné, ale trefil nepochopitelně břevno! 

Druhý poločas

S nástupem do druhé půle měli domácí dvě tutovky, které mohly zařídit první gól domácích! Tvrdá střela ve 48. minutě jednoho z domácích byla blokována, ale propadla na malé vápno k Tomáši Dubovi, který v pádu postrčil balon na brankovou čáru. Kofroň ale skokem na poslední chvíli výborně zabránil! Domácí jsou aktivní a konečně se po 61 minutách hry dočkali a snižují na rozdíl jedné branky! Další rozehrávka z rohu propadla až na TOMÁŠE DUBU stojícího u delší tyčky. Zkušený snajpr uklidil míč pod víko, Kofroň byl bez šance – 1:2! 

 

V 65. minutě zajímavý obstřel vyslal na kroměřížskou branku Marek Svoboda, Kofroň s drobnou námahou lapil do rukavic. V 70. minutě průniková přihrávka na Silného byla pokryta Batelkou, který pak šel na zem. V 79. minutě pro Kamila Skalníka zápas končí. Za oboustranně tvrdý souboj s Matouškem obdržel domácí hráč druhou žlutou kartu a míří pod sprchy, předčasně do kabin. Už v 83. minutě hosté přesilovku využívají. Z výkopu Kofroně se urodil přesný dopad na nohu Jana Silného, který překonal ve vápně Svobodu, z úhlu vrátil pod sebe na volného TOMÁŠE MATOUŠKA, hostující kapitán po zemi trefil prázdnou branku – 1:3.

 

V 87. minutě přišla velká šance Duby na snížení. Další dlouhý nákop propadl za dvojici hráčů HS a domácí útočník měl před sebou jenom Kofroně. Hostující gólman ale výborně vyběhl, zmenšil úhel a Duba neměl šanci jej překonat. 

autor: Roman Wolker



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Prohospodařili jsme první poločas, kdy jsme byli moc pasivní a Hanáci nás ve všech činnostech přehráli. Škoda nevyužitých třech šancí na konci poločasu a na začátku druhého, které skončili na břevně, resp. v rukavicích brankáře. Poté jsme byli lepší, což jsme korunovali brankou. Tlak byl přibrzděn necitlivým vyloučením Kamila Skalníka za oboustranný tvrdý souboj.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] (38. M. Skalník [-] ) , L. Smetana [-] , J. Batelka [-] , J. Vašíček [-] (88. P. Duda [-] ) - L. Zbytovský [-] , J. Švanda [-] (46. L. Chloupek [-] ) , M. Svoboda [-] (88. R. Matulka [-] ) , L. Michal [-] , L. Wolker [-] (38. K. Skalník [-] ) - T. Duba [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , P. Zavadil [-] , P. Hloch [-] , D. Šmerda [-] (60. O. Berčík [-] ) - M. Cupák [-] , M. Machálek [-] (91. D. Chytil [-] ) , E. Mlčoch [-] - M. Kovář [-] (74. Z. Fládr [-] ) , J. Silný [-] (92. V. Cikryt [-] )

ŽK: 43. K. Skalník , 45. L. Smetana - 12. P. Hloch , 33. M. Machálek . ČK: 79. K. Skalník .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Tomanec Josef - PFEIFER Michal, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: remíza

Bojovnost domácích plus podpora diváků versus kvalita Kroměříže vyústí v dělbu bodů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích