1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 10:15

5.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácko doma poprvé zaváhalo


Branky


16

Petřkovice jsou prvním celkem, který neprohrál na hřišti Slovácka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Petřkovice vstoupily do zápasu houževnatě. Hned ve druhé minutě si domácí obránce dával přednost s brankářem Michalem Daňkem, který ale míč neodkopl a hostující Vladimír Mišinský mohl pálit do odkryté klece, kterou ale netrefil. O dvě minuty později dostal míč za obranu Marek Szotkowski a šel sám na Daňka, který ale dobře vyběhl, zmenšil útočníkovi střelecký úhel a následný pokus vyrazil. Ve dvaadvacáté minutě byl na programu další souboj Szotkowski versus Daněk, Ofenzivní hráč se sice dostal před Daňka, ale neprostřelil jej. Míč se k němu ale odrazil a poté už jej poslal do sítě. Stav duelu Szotkowski versus Daněk 1:2, ale stav souboje Slovácko B - Petřkovice byl 0:1. Po úvodní brance zahrozili i domácí, když  Divíšek centroval do vápna a Janša prodloužil míč a brankář Buček podržel svůj celek. Osm minut před poločasem minul Mládek těsně placírkou tyč domácí branky. 

Po chybě Honiše se dostal ve čtyřicáté minutě k míči Penč a poslal jej k Marcelu Hladkému, který prostřelil Bučka. Ještě do poločasu mohl v poslední minutě přidat branku Tomšů, ale z pozice mezi malým vpnem a penaltou v pádu netrefil branku.

Ve druhém poločase se oba celky snažily strhnout utkání na svoji stranu, ale žádnou výraznější šanci si ani jeden z nich nedokázal vypracovat. I díky tomu se zrodilo remízové skóre 1:1 a Petřkovice se tak s béčkem Slovácka rozešly po bodu. Domácí na svém hřišti poprvé v této sezoně nevyhráli  a ztratili body.



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér Slovácka B: Petřkovice jsou určitě výborným týmem v Moravskoslezské fotbalové lize. Vytvořily si i více gólových šancí a proto jsme za remízu a bod rádi. V první půli jsme nehráli dobře a prospali jsme ji. Podržel nás brankář Daněk a hlavně díky němu jsme neprohrávali.




Sestavy


1. FC Slovácko B
M. Daněk [-] - J. Divíšek [-] , J. Juroška [-] (40. R. Olšanský [-] ) , M. Hladký [-] , J. Pek [-] , M. Janša [-] (65. F. Krejčík [-] ) , P. Hellebrand [-] , M. Řehola [-] (46. J. Jamný [-] ) , M. Miklík [-] (46. M. Baran [-] ) , D. Franič [-] , A. Řihák [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Tomšů [-] (59. J. Ptáček [-] ) , M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] , D. Dziuba [-] , D. Mládek [-] (75. R. Baranek [-] ) , R. Plesník [-] , V. Mišínský [-] (61. O. Adamík [-] ) , M. Neumann [-] (63. O. Moučka [-] ) , M. Sporysz [-] , M. Strakoš [-]

ŽK: 83. D. Franič - 67. M. Sporysz , 90. R. Baranek .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Bebenek Petr - ROSICKÝ Jakub, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: remíza

Zápas dvou vyrovnaných týmů skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza