0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rosice poprvé vyhrály


Branky


16

V 5. kole Moravskoslezské fotbalové ligy si fotbalisté “A” týmu Slovanu připsali první plný bodový zisk, když na půdě Uherského Brodu zvítězili 1:0. Jedinou branku utkání vstřelil po půlhodině hry Dominik Moučka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

První poločas díky pevným obranám obou týmů příliš šancí divákům nenabídl. První nebezpečnější střelu na branku vyslal v 19. minutě Koláčný, jeho pokus z 25 metrů vytěsnil Dostál na roh. Znovu pálil Koláčný ve 34. minutě, jeho střelu domácí brankář tentokrát ukryl v náruči. O minutu později už se ale rosičtí dočkali. Na konci pěkné kombinační akce byla Novákova přesná přihrávka na nabíhajícího Moučku, který ve skluzu poslal míč do protipohybu Dostála – 0:1. Do šaten se tak šlo za jednobrankového vedení fotbalistů Rosic a Uherský Brod musel dotahovat.

Udržení vedení

Druhý poločas odstartovala tečovaná střela Mančíka, se kterou si Zádrapa poradil. V 51. minutě si na pravé straně vyměnili míč Malata s Černým, na následnou přihrávku Černého ale osamocený Pazourek nedosáhl. Blízko k druhému gólu byli rosičtí v 66. minutě, kdy Malata vyslal do samostatného úniku Selingera, ten obešel Dostála, prázdnou branku však netrefil. Z následného protiútoku byli blízko gólu i domácí, hlavičku Josefíka ale bravurním zákrokem zlikvidoval Zádrapa. Brodští byli nejblíže vyrovnání v 84. minutě, kdy po rohovém kopu orazítkoval břevno Chwaszcz.

 

Již ve středu budou fotbalisté týmu Rosic hostit Hlučín, který je bod za nimi a v letošní sezoně vstřelil pouze jedinou branku a má velmi negativní skóre 1:8. Výkop utkání je v 17:00. Uherský Brod zajíždí ve stejnou dobu na hřiště béčka Zlína, které má pouze jediný bod a čeká na úvodní výhru v Moravskoslezské fotbalové lize.

Zdroj: www.fc-rosice.cz



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Richard David - hráč Uherského Brodu: Nebyl to pro diváky moc pohledný fotbal. My i Rosice jsme hlavně nakopávali balóny dopředu. Jsme hodně zklamaní, protože jsme nezvládli domácí zápas. Jsme teď v situaci, ve které jsme nechtěli být. Rosice si vítězství zasloužily svým důrazem a bojovností.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Flasar [-] (46. T. Mareš [-] ) , L. Nevařil [-] (83. D. Sedláček [-] ) , M. Vrága [-] , M. Pochylý [-] - P. Sklenář [-] , M. Mančík [-] , M. Malenovský [-] , K. Pospíšil [-] (57. L. Jaroněk [-] ) - R. Josefík [-] , Š. Chwaszcz [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - T. Selinger [-] , P. Malata [-] (86. P. Drbal [-] ) , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] , D. Moučka [-] (81. L. Daněk [-] ) , P. Novák [-] , J. Koláčný [-] (75. J. Nedvěd [-] ) , M. Kršák [-] , M. Minárčik [-] (90. P. Kirschner [-] ) , T. Zezula [-]

ŽK: 93. M. Mančík .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: PELIKÁN Ondřej - MIKYSKA Jan, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: remíza

Rosice mají sice pouze jeden bod, ale předvádí kvalitní výkony a remízu uhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích