2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chcete doma vyhrát – počkejte až přijede Benešov!


Branky


16

Dnešní utkání bylo soubojem mužstev, které se v novém ročníku ještě neradovaly z vítězství… Motivace byla jasná na obou stranách!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 2. minutě nabíhal na centr Smrčka Lahodný, s jeho hlavičkou si Chvěja poradil. Hosté kontrovali brejkem Býmy který ve 4. minutě zakončil prudkou střelou Labuda, ale tu stačil brankář Spurný vyrazit na rohový kop. V 11. minutě nedoběhl na kolmou přihrávku před branku hostů Sečkář. V 15. minutě minula cíl dělovka Křivánka. Blízko vedoucímu gólu byli domácí ve 33. minutě, ale Chvěja připravil o gólovou radost skvělým zákrokem Sečkáře. Diváci tak do konce 1. poločasu gól neviděli. 

To, že už začal 2. poločas zjistili hosté z hlášení hlasatele, který ohlásil, že nakopnutý míč Lahodného poslal do branky hostů Jaroš a domácí se po třiceti sekundách ve 46. minutě ujímají vedení – 1:0!!! Kde byla obrana hostů to ví bůh…. A věřte, že to ještě nebylo všechno! V 54. minutě se jako přes kopírák radovali domácí z druhého gólu, Oulehla takový dar obrany hostů nemohl odmítnout – 2:0!!! Na tento blesk z čistého nebe reagovali hosté střídáním a přeskupením svých řad. Obraz hry se podstatně změnil. V 59. minutě podklouznul před „vápnem“ domácí gólman Spurný, ale Býma neuvěřitelně prázdnou branku přestřelil… V 62. minutě se Chvěja nenechal překvapit „padajícím listem“ Jaroše. Po půlhodině čelila obrana domácích útočné lavině hostů. V 63. minutě orazítkovala střela Labudy levou tyč už překonaného gólmana Spurného.  V 65. minutě se hosté vrátili do hry. Haas rozehrál rohový kop, vyražený balón poslal Rychnovský do levé šibenice – 2:1. Před brankou domácích to vřelo! V 70. minutě poslal do šance Pecuch Blahutu, jeho střelu stačil Spurný s pomocí tyče vyrazit na rohový kop!!! V 74. minutě hlavičkoval Gomola po centru Karčmáře, ale Spurný udržel vedení domácích. V 77. minutě si Spurný poradil i se sólem Labudy. Hosté se neradovali z gólu ani v 80. minutě hry, Trajkovski našel neomylně hlavu nabíhajícího Labudy, jeho hlavičku stačil Spurný vyrazit na rohový kop! Domácí mohli pojistit své vedení v 82. minutě, Jaroš předvedl nádhernou zadovkou, ale Chvěja si přilepil balón do svých rukavic. Brankář hostů držel jejich naděje na bodový zisk i v 85. minutě, lob Sečkáře ho nepřekvapil. Kýženého vyrovnání se hosté nedočkali ani v závěrečné 90. minutě hry. Trajkovski se trefil báječně z přímého kopu, Spurný však pardálím skokem vyrazil balón z levé šibenice na rohový kop!!! Po závěrečném hvizdu se tak radovali poprvé z vítězství domácí, hosté dál na tento slastný pocit musí čekat do dalších kol…

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: V dnešním zápase nám šlo o hodně. My jsme museli za každou cenu vyhrát. Díval jsem se na dva zápasy Benešova proti Blansku a Prostějovu a věděli jsme, že to bude těžké. Bohužel jsme se v 1. poločase gólu nedočkali. Nástup do toho druhého nám vyšel, dali jsme dva góly, ale o výsledku nebylo rozhodnuto. Hosté změnili rozestavení a díky vysokým hráčům vyhrávali osobní souboje a dostali nás pod velký tlak. Bylo štěstím, že po kontaktním gólu hosté nevyrovnali. My jsme mohli rozhodnout z brejkových situací, to se nestalo, a tak to bylo drama až do konce. Každopádně dobrý zápas a jsem rád, že jsme ho zvládli vítězně.

FC Dolní Benešov
Dominik Kroupa - trenér Dolního Benešova: Po bezbrankové první půli jsme bohužel špatně vstoupili do té druhé. Po chybách jsme zbytečně dvakrát inkasovali. Změnili jsme rozestavení, dlouhými nákopy jsme si vytvářeli šance, dali i kontaktní gól, ale řadu dalších gólovek likvidoval domácí brankář, a tak jsme znovu neuspěli. Vyškov vyhrál zaslouženě.



Sestavy


MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - A. Rus [-] (46. K. Jaroš [-] ) , J. Krejčí [-] , J. Oulehla [-] , F. Smrčka [-] (46. R. Smékal [-] ) , L. Hanuš [-] - L. Lahodný [-] , D. Němeček [-] , T. Langer [-] , M. Sečkář [-] (87. V. Novotný [-] ) - R. Křivánek [-] (69. M. Matocha [-] )

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Býma [-] (65. D. Skroch [-] ) , A. Karčmář [-] , D. Trajkovski [-] , D. Rychnovský [-] , F. Labuda [-] , M. Pecuch [-] , M. Blahuta [-] , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] (59. T. Gomola [-] ) , O. Haas [-]

ŽK: 87. D. Rychnovský , 89. T. Moravec .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: Silný Zdeněk - ČERNOEVIČ Alexandr, POCHYLÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: výhra domácích

Vyškov čeká na první domácí výhru a zápas zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích