1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 10:30

4.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlín obral Vyškov


Branky


16

Zlínské béčko utlo sérii tří porážek a dnes v Luhačovicích získalo první bod v MSFL. V zápase proti Vyškovu se ujali rychlého vedení, které jim bohužel dlouho nevydrželo, protože hosté krátce na to srovnali po rohovém kopu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky v úvodu

Začátek zápasu vyšel domácím ševcům skvěle. Rychlonohý Gettler dokázal přehodit hostujícho brankáře a otevřel tak skóre utkání, 1:0.

Bohužel krátce na to vyškovští odpověděli rohovým kopem, na který si nejvýše vyskočil Krejčí a srovnal na 1:1.

„Bohužel znovu jsme dostali gól ze standardní situace, i když to na tréninku nacvičujeme,“ litoval domácí trenér Jan Jelínek

Po této brance byli aktivnějším týmem hosté a zlínské mladíky musel prodržet domácí brankář Šiška. Ale ševci na konci poločasu přidali a sami mohli vstřelit branku. Po centru Červenky zakončoval do tyče Mlýnek. 

Bez gólů

I ve druhém poločase bylo vidět hodně osobních soubojů, takže přítomní diváci se rozhodně nenudili. Začátek druhé půle patřil spíše Vyškovu, který vytěžil ze své aktivity i branku, ale ta nakonec kvůli ofsajdu uznána nebyla.

Poté opět zabrali naši mladící a ve zbytku zápasu byli zase nebezpečnější oni. V největší příležitosti se ocitl opět Mlýnek, který po autovém vhazování přestřelil z malého vápna bránu. 

A tak zápas skončil zaslouženou remízou 1:1. Další zápas hraje juniorka v neděli v Ostravě s místním Baníkem. 

Remíza je asi zasloužená, každý z týmů měl chvilku navrch. Já jsem rád, že máme alespoň bod, který snad bude tím zlomovým. Věřím, že nyní půjdeme konečně nahoru. I ve druhé půli se hra přelévala z jedné strany na druhou. Bylo hodně nákopů, osobních soubojů. Chvilku jsme měli navrch my, pak zase soupeř," uzavřel hodnocení zápasu kouč Fastavu Jelínek.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Zlína B: Remíza je asi zasloužená, každý z týmů měl chvilku navrch. Já jsem rád, že máme alespoň bod, který snad bude tím zlomovým. Věřím, že nyní půjdeme konečně nahoru. Bohužel znovu jsme dostali gól ze standardní situace, i když to na tréninku nacvičujeme. I ve druhé půli se hra přelévala z jedné strany na druhou. Bylo hodně nákopů, osobních soubojů. Chvilku jsme měli navrch my, pak zase soupeř.




Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - M. Cedidla [-] , J. Kolář [-] , V. Mlýnek [-] (86. L. Kaláb [-] ) , P. Červenka [-] (81. P. Gerža [-] ) , M. Váňa [-] (74. O. Strachoň [-] ) , J. Pafka [-] (68. L. Hrdlička [-] ) , A. Tkadlec [-] , F. Košák [-] , F. Štěpánek [-] , V. Gettler [-] (86. F. Němeček [-] )

MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - J. Krejčí [-] , L. Hanuš [-] , F. Smrčka [-] - R. Smékal [-] (80. M. Matocha [-] ) , D. Němeček [-] , M. Sečkář [-] , T. Langer [-] , K. Jaroš [-] (61. M. Zbořil [-] ) , L. Lahodný [-] - R. Křivánek [-]

ŽK: 27. M. Váňa , 34. F. Košák , 73. A. Tkadlec , 78. J. Šiška - 41. J. Krejčí , 78. M. Sečkář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - VEJTASA Simon, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Marek Kolář
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas na tipování, ale věřím ve výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích