Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2019 17:00

4.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby opět nepoznalo vítěze. Vrchovina předvedla perfektní stíhací jízdu


Branky


16

Jarní zápas loňské sezony v Novém Městě také skončil remízou 2:2.  Zápas dvou rozdílných poločasů nabídla páteční předehrávka 4. kola MSFL. Domácí Velké Meziříčí vedlo po první půli už 3:0, po změně stran ovšem Nové Město taktéž třemi vstřelenými brankami zařídilo nerozhodný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké vedení

Na začátku utkání sice byli aktivnější hráči Nového Města, ale jejich hra byla překombinovaná a bez zakončení. Zákonitě přišel trest. V 19. minutě Plichta sklepl ve velkém čtverci hostů míč na Šutu a bylo vedení na světě - 1:0. Meziříčí poté naprosto převzalo otěže hry. Krátce po půlhodině hry zahrávalo rohový kop a Plichta hlavou zvýšil rozdíl branek - 2:0. Další ránu do vazu zasadila družině trenéra Zemana první minuta nastaveného času úvodní půle. Po zaváhání obrany hostů se balon dostal až na nohu Dolejše, který zkušeně loboval gólmana Šmídu - 3:0.

Nečekané srovnání

O poločasové přestávce však Vrchovinu jako by polili živou vodou. Trenér udělal hned dvě změny v sestavě a bylo to znát, protože po čtvrthodině hry to bylo už pouze o gól. V 53. minutě se po rychlém brejku z levé strany Tomáš Duba před gólmanem Kolářem nemýlil - 3:1, a začala neuvěřitelná stíhačka. O šest minut později zahrávalo Nové Město rohový kop a střídající Michal Skalník hlavou snížil na rozdíl jediné branky - 3:2. Poté se hra vyrovnala, nebezpečnou střelu Zbytovského vytáhl u tyče v 70. minutě Kolář a dorážka šla mimo. V 84. minutě však domácí obrana zaváhala při autovém vhazování, přišel centr do velkého čtverce Meziříčí a osamocený stoper Lukáš Smetana zařídil dělbu bodů - 3:3. Domácí poté tlačili, ale hosté si závěr již pohlídali.

 

V dalším kole se Velké Meziříčí představí na půdě Blanska a Vrchovina přivítá celek Kroměříže, která se překvapivě v nové sezoně MSFL trápí.

autor: Roman Wolker



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: Zatím jsme se sezonou spokojeni, protože jsme získali při venkovních utkáních se silnými soupeři jako je Uničov a Znojmo čtyři body. Bohužel na Vrchovinu hrát neumíme. což jsme chtěli zlomit, ale nepovedlo se nám to.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - D. Komínek [-] , M. Pavlík [-] , R. Demeter [-] , M. Řezáč [-] , A. Plichta [-] (74. P. Simr [-] ) , P. Mezlík [-] (67. J. Dufek [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Kriegsmann [-] , M. Puža [-] (67. P. Mucha [-] )

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Smetana [-] , J. Batelka [-] , J. Vašíček [-] (46. M. Skalník [-] ) - L. Wolker [-] (85. P. Duda [-] ) , L. Zbytovský [-] (92. A. Donkor [-] ) , J. Švanda [-] (80. L. Chloupek [-] ) , K. Skalník [-] , M. Svoboda [-] , L. Michal [-] (46. O. Vícha [-] ) - T. Duba [-]

ŽK: 33. D. Komínek , 57. M. Puža - 90. M. Svoboda , 93. L. Smetana .
Počet diváků: 747. Rozhodčí: Křepský Michal - ANTONÍČEK Petr, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Marek Kolář
Tip experta: výhra domácích

Velmi těžké utkání, ale doufám, že ho zvládneme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích