1:1
(1:0)
90. M. Sedlo
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov nadále bez výhry


Branky


15. M. Pecuch - 90. M. Sedlo
16

Informace z dnešního utkání začíná netradičně. Běží 90. minuta hry. Po zákroku na domácího kapitána zůstává píšťalka rozhodčího němá, nabídnutou šanci dokonale využívá Sedlo a je vyrovnáno – 1:1!!! Vidina prvního vítězství domácích se rozplývá jako pára nad hrncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Co tomu předcházelo? Od první minuty dokazovali hosté, že jsou zdatným nováčkem MSFL. V 8. minutě vyrazil Chvěja přímý kop Urbančoka na rohový kop. Domácí gólman se zaskvěl ve 12. minutě po dělovce Sedla. V 15. minutě vyšel domácím bleskový brejk, Blahutovu střelu brankář Doležal vyrazil, ale proti dorážce Pecucha byl bezmocný – 1:0! V 19. minutě mohli domácí své vedení pojistit, po rohovém kopu Karčmáře však hlavička Rychnovského minula cíl. Vyrovnání měl na svých kopačkách v 19. minutě Štrombach, jeho tečovaná střela však skončila na břevně! Ve 26. minutě udržel Chvěja čisté konto po pumelici Přerovského. Mezi tyče branky domácích neskončila ani tutovka Urbančoka ve 29. minutě. Z gólu se hosté neradovali ani ve 36. minutě, Chvěja vyrazil dělovku Štrombacha a Urbančok z „pětky“ branku neuvěřitelně přestřelil! Ve 2. poločase se zápas postupně měnil na souboj hostů s domácím gólmanem. 

Srovnání na poslední chvíli

Ve 47. minutě sebral nevídaným zákrokem Chvěja balón přímo z kopaček Kopičára. V 51. minutě stačil Chvěja s pomocí spoluhráče Pecucha zablokovat „jedovku“ Žáka. V 57. minutě už hosté jásali, ale střela Schwendta skončila jenom na boční síti. V 61. minutě připravil Chvěja o gólovou radost Štrombacha. Hosté se díky výtečnému Chvějovi neradovali z gólu ani po akci Přerovského a Štrombacha. Když domácí přežili tuto smršť a vidina prvního vítězství nabývala konkrétní podobu přišla osudná 90. minuta a bylo po nadějích…. Po výkonu, který však hosté na trávníku předvedli má však i zisk bodu svou nespornou cenu!

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Dominik Kroupa - Trenér Dolního Benešova: Po takovém závěru se mi těžko hledají slova. Soupeř byl v celém utkání lepším týmem, vytvořil si spoustu gólových příležitostí. Nás držel svým výkonem brankář Chvěja, který chytil nejméně pět tutovek. Vítězství bylo sice blízko, ale i ten získaný bod má svou cenu.

FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér: Když vyrovnáte v deseti a v poslední minutě, tak musíte být rádi za bod, ale po tom průběhu je to jednoznačně ztráta. Po dobrých úvodních minutách zápasu jsme se vrátili k pohodlnému fotbalu, kdy jsme si vše brali jen do nožky, chyběl pohyb a důraz ve vápně. Domácí nás potrestali hned v 15.minutě z první takové pološance a pak až do konce zápasu to bylo jen o dobývání branky domácích. Výkon v první půli byl pod naše možnosti, ale i tak jsme tam měli břevno po tečované střele Štrombacha a hlavně jsme neproměnili sólový nájezd Štrombacha. Druhá půle z naší strany byla mnohem lepší, dostali jsme zápas do tempa, ale s proměňováním šancí jsme měli velký problém. Z domácího brankáře jsme jednoznačně udělali hvězdu utkání. Po vyloučení Hušky jsme na chvíli vypadli z tempa, ale proti unaveným domácím jsme se i v deseti tlačili do šancí a nakonec jsme to tam dotlačili v poslední minutě. Vítězný gól měl ještě v nastaveném čase z posledního rohu na noze Fabuš, ale trefil z 5 metrů jen obránce. První zápas v roli favorita jsme nezvládli, nedali jsme množství šancí a klobouk dolů před domácím brankářem Chvějou.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Býma [-] , A. Karčmář [-] , D. Rychnovský [-] , F. Labuda [-] (74. J. Baránek [-] ) , T. Gebauer [-] (81. L. Foitzik [-] ) , M. Pecuch [-] (62. Z. Behan [-] ) , M. Blahuta [-] (83. T. Gomola [-] ) , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] , O. Haas [-]

FK Blansko
M. Doležal [-] - J. Huška [-] , D. Štrombach [-] , D. Přerovský [-] (83. J. Tulaydan [-] ) , M. Štrbák [-] , P. Šulek [-] , M. Sedlo [-] , O. Paděra [-] (46. A. Kopičár [-] ) , F. Žák [-] (81. T. Fabuš [-] ) , D. Urbančok [-] (46. M. Schwendt [-] ) , R. Buchta [-]

ŽK: 9. T. Moravec , 90. J. Romaněnko - 41. F. Žák , 57. J. Huška , 92. R. Buchta . ČK: 76. J. Huška .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Pfeifer Michal - ČERNÝ Dalibor, MIKYSKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Marek Kolář
Tip experta: výhra hostů

Věřím ve výhru hostí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů