3:1
(1:1)
30. J. Býma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2019 17:30

3.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešovu možná ublížil pohár


Branky


13. J. Batelka , 51. T. Duba , 59. T. Duba - 30. J. Býma
15

V souboji loňských nováčků MSFL byla úspěšnější domácí Vrchovina. Pouťový zápas byl na programu již v pátek v podvečer a zápasem začal pro Vrchovinu náročný, první, anglický týden. Domácím vyšla výrazně lépe druhá půle, ve které měli více vyložených šancí. Dvakrát se prosadil Tomáš Duba a rozhodl o tom, že tři body zůstanou na půdě Nového Města na Moravě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal spíše opatrně z obou stran. Ve 12. minutě byl faulován domácí Švanda. Z pravé strany domácí rozehráli PVK a z druhé vlny se nikým bráněný prosadil hlavou Jiří Batelka – 1:0. O dvě minuty později mohlo být srovnáno, ale Šmída po odrazu míče zabránil gólu, na podruhé pomohl jeho spoluhráč ve vápně. Do další šance se hosté dostali ve 25. minutě, ale po průniku zasáhla obrana a následná střela z 8 metrů letěla vedle. Ve 30. minutě po přísně posouzeném faulu na Býmu hosté zahrávali PVK z levé strany. Křižný centr obrana neubránila a právě Jakub Býma se nejlépe zorientoval a skóroval – 1:1. Ve 38. minutě musí ze hřiště kvůli zranění nuceně Vícha, kterého nahrazuje Vašíček. Pokud zhodnotíme první půli zápas, který je naprosto vyrovnaný a žádné z mužstev nemá výraznější převahu. Remíza je zasloužená a odpovídá dění na hrací ploše.

Ŕozhodnutí přišlo na začátku druhé půle

Druhý poločas začíná žlutou pro domácího Smetanu a hned po chvilce musí zasahovat Šmída, který zneškodnil hostující šanci. V 51. minutě po levé straně dobrým načasováním se řítí k šestnáctce Michal Skalník a před brankou našel stříleným centrem Tomáše Dubu, který před Lasákem usměrní míč svojí pravačkou za jeho záda a posílá domácí opět do vedení – 2:1. Po minutě opět Lasák v akci, ale byl na místě. Domácí v této fázi začali hosty přehrávat. Vše to vyvrcholilo druhou brankou Duby po osmi minutách  zakončoval pravačkou přes obránce po zemi na přední tyč do protipohybu brankáře Lasáka – 3:1.

V 62. minutě Šmída vyrazil centr. První dorážkou trefil útočící hráč spoluhráče. Další dorážka zprava šla křížem nad prázdnou branku domácích. V 77. minutě vyložená domácí šance nekončí čtvrtou branku Vrchoviny. Dva hráči si naskočili na pravé straně a zakončení hlavou skončilo o centimetry vedle zadní tyče. O minutu později další tutovka domácích. Tlak v šestnáctce vyústil ve střelu z pravé strany vedle vzdálenější tyče hostující branky Svobodou, míč se lehce otřel o tyčku Lasákovy branky. Konec zápasu měli hráči Richarda Zemana pod kontrolou a připisují si po závěrečném hvizdu sudího Kneisla první domácí vítězství v sezoně.

autor: Roman Wolker.

REPORT Č.2 (autor: Petr Krömer)

Benešovští hrají, jejich soupeři vyhrávají! Kde je patrný důvod? Prvním je zatímní žalostné proměňování vypracovaných gólových příležitostí. Tím druhým a překvapivým jsou neuvěřitelné „kiksy“ celé obranné činnosti. K té loňské obraně mají současné výkony hodně daleko…. Do dalších kol je v tréninkovém procesu co zlepšovat! A jak se rodila dnešní porážka? Už ve 4. minutě se mezi tyče domácí branky nevešla pohotová hlavička Blahuty. V 10. minutě minula cíl střela Labudy. Pro hosty byla osudná 13. minuta. Lukáš zahrál přímý kop na hlavu nekrytého Batelky a ten nabídnutou šanci proměnil – 1:0! Vyrovnávací gól měl na kopačkách Blahuta ve 14. minutě, trefil však jenom tělo padajícího gólmana Šmída. Domácí mohli své vedení pojistit ve 28. minutě, proti však byl skvělý zákrok brankáře Lasáka. Ve 30. minutě bylo vyrovnáno. Karčmář našel z přímého kopu na zadní tyči Býmu a ten nezaváhal – 1:1. Ve 33. minutě poslal dlouhým výkopem Lasák do šance Labudu ten prodloužil na Blahutu, ale ten však branku z dobré pozice přestřelil … Lasák v brance si pak výtečným zákrokem poradil ve 36. minutě i s volejem Lukáše po centru Švandy!

 

Po zahájení 2. poločasu přišel klíčový moment dalšího vývoje utkání. Pecuch se ve 48. minutě řítil v dlouhém sólu na branku domácích společně s ním nabíhali Blahuta s Labudou, ale Pecuch místo centru zvolil padáček přes vybíhajícího gólmana Šmídu, který ho však stačil konečky prstů vyrazit na rohový kop!!! Hosté tím pořádně „naštvali“ fotbalového pána boha a brzy se dočkali trestu. Jako přes kopírák přišly dva bleskové brejky. V 51. minutě zakončil sólo Lukáše a v 59. pak své vlastní domácí hrdina Duba a na ukazateli svítil stav – 3:1!!! Benešovští už na tento K.O úder nenašli odpověď, své sehrál i nedostatek sil, které jim vzalo středeční pohárové utkání MOL Cupu. Radost z tolik toužebného bodového zisku se tak už potřetí odkládá….      

 



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: V prvním poločase jsme nehráli úplně nejlépe. Moc se nám to nepovedlo, protože jsme vedli a zbytečně jsme o náskok přišli. Po změně stran už to bylo lepší. Rozhodli jsme a protože jsme byli lepší, tak to bylo zasloužené vítězství. Zdálo se mi, že hosté trošku odešli fyzicky. Možná to bylo tím, že hráli ve středu pohár.

FC Dolní Benešov
Dominik Kroupa - trenér Dolního Benešova: V 1. půli jsme odehráli vyrovnaný zápas, k vidění bylo mnoho soubojových situací, padly dva góly ze standardek. V nástupu do 2. poločasu jsme nevyužili obrovskou šanci Pecucha, pak jsme dvakrát propadli v obranné fázi. Je to stále se opakující 2. poločas, který nám nevychází a máme co zlepšovat. autor: Petr Krömer



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] (39. J. Vašíček [-] ) , L. Smetana [-] , J. Batelka [-] - L. Wolker [-] , J. Švanda [-] (70. L. Chloupek [-] ) , K. Skalník [-] , M. Svoboda [-] (89. D. Bača [-] ) , L. Michal [-] (81. A. Donkor [-] ) - M. Skalník [-] (60. L. Zbytovský [-] ) , T. Duba [-]

FC Dolní Benešov
K. Lasák [-] - J. Romaněnko [-] , A. Karčmář [-] , O. Haas [-] , J. Býma [-] , T. Gebauer [-] (65. T. Gomola [-] ) , M. Pecuch [-] (85. D. Trajkovski [-] ) , M. Blahuta [-] , T. Moravec [-] , Z. Behan [-] (69. D. Rychnovský [-] ) , F. Labuda [-]

ŽK: 46. L. Smetana , 90. M. Svoboda - 11. K. Lasák , 86. T. Moravec , 88. J. Romaněnko .
Počet diváků: 415. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - VOLEK Stanislav, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Zápas, kde nepadne hodně branek a zvítězí domácí těsným rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích