Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 10:15

3.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácko doma opět vítězně


15

Slovácko odčinilo porážku z Olomouce a nováčka z Rosic porazilo 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 7. minutě vyzkoušel Zádrapovu pozornost slabou střelou doprostřed branky Řehola. Ve 12. minutě už domácí vyslali mnohem nebezpečnějčí střelu, pokus Barana z dálky Zádrapa opět kryl. Ve 30 minutě uvolnil Selinger na pravé straně nabíhajícího Černého, jeho střela z úhlu těsně minula levou tyč. Ve 33. minutě se v šestnáctce Slovanu uvolnil Řehola a z úhlu nastřelil břevno. Minutu na to už se ale domácí prosadili, když povedenou kombinační akci zakončil na zadní tyči Krejčík – 1:0. Ve 39. minutě si na levé straně vyměnili míč Pazourek s Kršákem, střela prvně jmenovaného ale postrádala přesnost i razanci.

Navýšení vedení

V 52. minutě zakombinovali domácí na pravé straně a na konci všeho bylo sólo Hellebranda, který prostřelil Zádrapu – 2:0. V 55. minutě napřáhl z dálky střídající Koláčný, jeho pokus Porcal nadvakrát zneškodnil. V 59. minutě se domácí prosadili potřetí, když Řehola se štěstím prostřelil Zádrapu – 3:0. Rosickým se podařilo snížit v 64. minutě, kdy Koláčného povedená střela z dálky zapadla přesně k levé tyči Porcalovy branky – 3:1. V 67. minutě odcentroval z pravé strany Černý a Malatovu hlavičku domácí brankář výborným zákrokem vytěsnil nad břevno. V 82. minutě sklepl Malata na šestnáctku míč Moučkovi, ten pálil do Porcala a následná dorážka Selingera proletěla metr vedle levé tyče. V 84. minutě se další povedenou individuální akcí prezentoval Hellebrand, tentokrát ho však Zádrapa vychytal.

V sobotu budou fotbalisté Rosic v rámci oslav 110 let od založení klubu hostit 1. SC Znojmo. Výkop utkání je v 16:30

zdroj: www.fc-rosice.cz



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér Slovácka B: Myslím si, že výsledek odpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Byli jsme lepším týmem. Odčinili jsme touto výhrou porážku z minulého kola, říkal jsem hráčům, že to bude nový a jiný zápas. Pomohli nám i kluci z prvního týmu. Dodají do týmu zkušenost a klid na míči.




Sestavy


1. FC Slovácko B
R. Porcal [-] - J. Jamný [-] , E. Tischler [-] , J. Pek [-] , A. Řihák [-] , P. Hellebrand [-] , M. Baran [-] , R. Olšanský [-] , M. Řehola [-] (88. D. Jahoda [-] ) , J. Krejčí [-] , F. Krejčík [-] (74. M. Janša [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Nedvěd [-] (46. E. Sedláček [-] ) , P. Kirschner [-] (46. P. Malata [-] ) , P. Drbal [-] (46. J. Koláčný [-] ) , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (63. J. Vítámvás [-] ) , J. Černý [-] , P. Novák [-] , M. Kršák [-] (78. D. Moučka [-] ) , M. Minárčik [-] , T. Zezula [-]

Počet diváků: 172. Rozhodčí: ANTONÍČEK Petr - KŘEPSKÝ Michal, VOJÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: remíza

Remízové utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích