0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2019 17:00

2.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice mají bod, ale přišly v závěru o hráče


Branky


11

Diváci v Otrokovicích branku neviděli. Domácí Viktorka remizovala s Vyškovem 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky vstoupili do soutěže odlišně. Zatímco Otrokovice vyhrály v Hlučíně 2:0, tak Vyškov prohrál na půdě nováčka z Blanska před rekordní návštěvou 3:1. Hostě tedy zajížděli ke druhému venkovnímu utkání po sobě. 

Hned v desáté minutě se řítil sám na brankáře Němeček a jeden z bránících hráčů jej stáhl k zemi, ale píšťlka hlavního rozhodčího zůstala němá. Vyškovští reklamovali penaltu, ale otrokovičtí mezitím rychle rozehráli a dostali se do vyložené šance, ale neproměnili ji. V dalším průběhu poločasu si vytvářel šance hlavně Vyškov. Nejprve hlavičkoval útočník Klesa nad. Následně trefil Krejčí jednoho z bránících hráčů, který stál na brankové čáře. Jako poslední před přestávkou zahrozil Lahodný, jehož střelu zlikvidoval skvělý Semanko. Do šaten se tak šlo bez branek.

Vyškov pokračoval v náporu i po změně stran. Nejprve napálil Jaroš krásnou střelou břevno. Následně si hosté vytvořili tlak. Před otrokovickým brankářem si vytvořili několik závarů, ale z žádného úvodní branku nevstřelili. Naopak začali hrozit také domácí. Otrokovice šly do dvou brejkových úniků, jenže ani jim koncovka nevyšla. Největší gólová příležitost ale teprve přišla. Dvě minuty před vypršením klasických devadesáti se uvolnil na kraji hřiště Klesa a ocentroval na úplně osamoceného Michala Sečkáře, který měl dostatek času a před sebou už jen brankáře, kterého však přesně trefil. Rozhodčí potom musel řešit ještě jednu situaci, když ve třetí nastavené minutě viděl rovnou červenou kartu otrokovický hráč Matěj Fiala. Na výsledku se však už nic neměnilo a oba týmy se rozešly smírně 0:0.



Ohlasy k zápasu



MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Vytvořili jsme si strašně moc šancí. Bohužel jsme žádnou neproměnili. Někdy nechápu ta zakončení. Bylo to tak i v minulých dvou zápasech, kdy z vytvořených šancí nedáváme góly. Proto máme pouze jeden bod a ne víc, jak by tomu mělo být.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] , T. Mlýnek [-] , J. Koňařík [-] , F. Novák [-] (84. M. Minář [-] ) , A. Bahounek [-] (67. O. Dembélé [-] ) , A. Jasenský [-] , D. Horák [-] , P. Vavřík [-] , M. Fiala [-] , M. Malý [-]

MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - A. Rus [-] , J. Krejčí [-] , L. Hanuš [-] , J. Oulehla [-] - K. Jaroš [-] (64. M. Matocha [-] ) , R. Smékal [-] , T. Langer [-] (82. F. Smrčka [-] ) , D. Němeček [-] (52. M. Sečkář [-] ) , L. Lahodný [-] - M. Klesa [-]

ŽK: 39. F. Přikryl , 45. P. Vavřík , 90. J. Koňařík - 87. J. Oulehla , 90. L. Hanuš . ČK: 90. M. Fiala .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: Petr Zdeněk - SILNÝ Zdeněk, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: výhra domácích

Mírnější favorit je podle mě domácí tým a bude to vyrovnaný zápas, ale Otrokovice vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích