Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 10:15

2.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slovácko schytalo extrémní debakl


Branky


13

B-tým SK Sigma Olomouc nastoupil ve 2. kole Moravskoslezské fotbalové ligy na domácím hřišti proti Slovácku. V utkání nedal rezervě Slovácka šanci, když mu nadělil celkem osm branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ve znamení dominance hráčů Sigmy, kteří kvalitně kombinovali a kontrolovali hru. Úvodní branka zápau přišla už v 15. minutě, kdy nadýchaný míč z kopačky Michala Galuse uklidil do brány z voleje Tomáš Zlatohlávek.

Vedení dalo domácím ještě více sebevědomí v kombinaci, které vyústilo v další krásné fotbalové akce. Jednou z takových byla situace, kdy Látal odcentroval z pravé strany na Zlatohlávka, který ve vápně pohotově sklepl míč Baďurovi. Ten propálil zkušeného brankáře Daňka a Sigma tak šla do dvoubrankového vedení.

Ve 39. minutě fauloval u vápna hostující Olšanský. Přímý kop si vzal na starosti Zlatohlávek, jeho ránu ale zastavila ruka hráče Slovácka ve zdi a Sigma dostala příležitost ke skórování v podobě pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil Ondřej Zmrzlý.

Hanáci vedli už 3:0, i to jim ale nestačilo. Fotbalovou parádu předvedl ve 44. minutě Rostislav Baďura. Zhruba z 20 metrů si posunul míč a svým lobem, který nádherně zapadl do šibenice, nedal Daňkovi šanci. Minutu na to viděli diváci další branku. Za vápnem napřáhl Galus a propálil brankáře Slovácka. Sigma tak uzavřela první poločas dalším pohledným fotbalovým momentem a do šaten šla se zaslouženým vedením 5:0.

Druhá půle se odehrávala z pohledu Sigmy v poklidu. Slovácko si díky dobře organizované defenzívě domácích nevypracovalo vážnější gólovou příležitost. Pět minut před konce se spustila další gólová smršť hráčů v modrém. Martin Hála posadil centr z levé strany na hlavu Grečmala, který se nemýlil. V 87. minutě se prosadil také střídající Voleský a v nastavení vybídl svým centrem Grečmal ke skórování Langra. Ten v pádu hlavičkou umístil míč pod břevno a uzavřel skóre zápasu na 8:0.

zdroj: www.sigmafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér Sigmy Olomouc: Dnešní utkání se Slováckem se nám vydařilo. Těžili jsme z naší velké produktivity, kdy se nám podařilo vstřelit 8 branek. Bylo dobré, že jsme mohli vystřídat mladé hráče, kteří získávají zkušenosti v MSFL. Chceme totiž, aby kluci v zápasech získavali co nejvíce herní praxe. Myslím, že se dnes zapojili velmi dobře, všichni jsou to velmi kvalitní hráči. My jsme dnes měli tu výhodu, že náš A-tým hrál už včera. Ale věřím, že kdyby situace byla opačná, popereme se s tím lépe, protože náš kádr je opravdu silný.




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
A. Mandous [-] - R. Látal [-] , M. Hála [-] , J. Štěrba [-] (85. J. David [-] ) , D. Zima [-] , M. Chytil [-] (59. P. Voleský [-] ) , M. Galus [-] (69. Š. Langer [-] ) , R. Baďura [-] (61. D. Grečmal [-] ) , O. Zmrzlý [-] , J. Spáčil [-] (78. M. Vybíral [-] ) , T. Zlatohlávek [-]

1. FC Slovácko B
M. Daněk [-] - E. Tischler [-] , M. Hladký [-] , J. Pek [-] (85. D. Šenkeřík [-] ) , M. Leskovjan [-] (61. F. Krejčík [-] ) , M. Baran [-] , R. Olšanský [-] , M. Řehola [-] (78. D. Jahoda [-] ) , J. Janík [-] , J. Jamný [-] , A. Řihák [-]

ŽK: 80. Š. Langer , 82. R. Látal - 39. R. Olšanský , 73. J. Janík , 76. J. Jamný .
Počet diváků: 166. Rozhodčí: Tomanec Josef - PFEIFER Michal, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: výhra domácích

V tomhle zápase to bude o tom, kolik hráčů který tým pošle z Áčka, ale Sigma by měla urvat tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích