0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 17:00

2.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rosicích diváci branku neviděli


Branky


13

V rámci 2. kola MSFL zajížděli Valcíři na hřiště nováčka z Rosic. A k vidění bylo tvrdé a nervózní utkání. Frýdek-Místek hrál od 57. minuty po vyloučení Moučky v početní výhodě. Využít ji však nedokázal, hosté naopak hrozili i v oslabení. Oba týmy se nakonec rozešly bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Až na jednu výjimku poslal trenér Pulpit do utkání stejnou sestavu jako ve vítězném utkání proti Sigmě Olomouc. Mrkvičku nahradil v základní sestavě Skwarczek. Nováček z MSFL byl velmi houževnatým soupeřem a v nervózním, ostrém utkání si jako první vypracoval vážnější šanci. V 7. minutě se na přední tyči zjevil Drbal a Bárta musel poprvé předvést svůj brankářský um. Valcíři však rychle kontrovali, hlavička Skwarczeka z 11. minuty ovšem také gólová nebyla.

Souhrn šancí v první půli uzavřel Hýbl, jehož přímý kop z 25. minuty donutil Zádrapu k zákroku. Pak už se především žlutilo. Rosice v rozmezí několika minut posbíraly hned tři žluté karty, což pro ně mělo v druhé neblahé vyústění.

Úvod druhé půle patřil soupeři. Naštěstí se žádná z šancí neujala. V 50. minutě Černý z bezprostřední blízkosti přestřelil, v 54. minutě musel zasahovat Bárta. O chvíli později se ovšem situace změnila. Moučka zastavil rodící se brejk Frýdku za cenu žluté karty. Jelikož to pro něj byla druhá žlutá, znamenalo to odchod do sprch a přesilovku pro Lipinu.

Nějakou dobu to vypadalo, že početní výhoda by mohla Valcířům svědčit. Bohužel tomu tak úplně nebylo. Rosice oslabení nezlomilo. Naopak, byli to právě domácí, kteří měli obrovské šance jít do vedení. Naráželi však jednak na výtečného Bártu, a také na brankovou konstrukci. Ta zachránila svěřence trenéra Pulpita při obrovském závaru ze 70. minuty.  Přesto mohla Lipina sebrat tři body. Utkání však patřilo obranám. V 85. minutě vychytal hlavičku Mozola Zádrapa. Duel tedy branky nenabídl, k vidění však bylo rovnou deset žlutých karet a jedna červená. Další utkání čeká Frýdek-Místek v rámci MOL Cupu ve středu v 17:00 v Novém Jičíně.

zdroj: www.mfkfm.cz



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Nedvěd [-] (64. P. Kirschner [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (92. J. Koláčný [-] ) , P. Malata [-] (64. M. Minárčik [-] ) , D. Pazourek [-] (87. J. Vítámvás [-] ) , J. Černý [-] , D. Moučka [-] , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Bárta [-] - M. Hýbl [-] , D. Bialek [-] , P. Literák [-] , A. Kebísek [-] - N. Šumský [-] (80. V. Mozol [-] ) , D. Ožvolda [-] , T. Hykel [-] (64. S. Visič [-] ) , M. Skwarczek [-] - A. Varadi [-] (86. M. Telnar [-] ) , J. Teplý [-] (77. J. Šohaj [-] )

ŽK: 33. D. Moučka , 44. M. Kršák , 45. P. Malata , 71. D. Pazourek , 91. T. Zezula - 4. A. Varadi , 56. P. Literák , 76. D. Bialek , 90. M. Hýbl . ČK: 57. D. Moučka .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - KNEISL Zdeněk, POPELÁK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: remíza

Nováček proti zkušenému týmu překvapí a minimálně bod uhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů