M. Neumann 52. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.08.2019 10:15

1.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice navázaly na dobrou sezonu výhrou, rozhodla proměněná penalta


Branky


52. M. Neumann (p.)
13

Po vydařené sezoně vyhrály Petřkovice doma s nováčkem s Rosic 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do první šance zápasu se v 7. minutě dostal domácí Tilkeridis, který z úhlu pálil do připraveného Zádrapy. Rosičtí vyslali první střelu na Bučka ve 14. minutě, Selingerovu pokusu ale scházela větší přesnost. Stejně tak o dvě minuty později zakončil Malata akci po autu střelou vedle levé tyče. V 18. minutě hlavičkoval po centru z pravé strany Adamík nad břevno a z následného protiútoku našel Trtílek pouze připravenou náruč petřkovického Bučka.

 

Ve 34. minutě se v dobré příležitosti ocitl Kršák, rychlou akci Slovanu ale zakončil z hranice šestnáctky střelou těsně nad. Ve 36. minutě pálil na druhé straně po přihrávce zleva Baranek vysoko nad branku. Ve 44. minutě provětral Malata střelou z přímého volného kopu Bučka, ten míč dokázal vyrazit. Největší šanci prvního poločasu si v jeho nastavení vypracovali Rosičtí, konkrétně Zezula hlavou po rohu Černého, Buček ale předvedl fantastický zákrok a míč vyrazil opět na roh.

Druhý poločas

Ve 47. minutě přetlačil Malata jednoho z obránců, nabil na velké vápno Novákovi, jehož zblokovaná střela skončila nad brankou. Zápas rozhodla situace z 52. minuty, kdy byl ve vápně faulovaný Neumann a sám postižený střelou do protipohybu Zádrapy penaltu proměnil – 1:0.

 

V 55. minutě podržel Slovan vynikajícím zákrokem Zádrapa, který dokázal technickou střelu Mišinského vytěsnit na břevno. Nejblíže vyrovnání byli rosičtí v 66. minutě, kdy sám na Bučka postupoval Pazourek, tísněný obráncemi ale pouze nastřelil nohy padajícího Bučka. Utkání mělo až do závěrečného hvizdu velmi slušné tempo, žádný z celků už si ale gólovou příležitost nevypracoval a tak domácí mohli slavit zisk prvních tří bodů.

 

zdroj: www.fc-rosice.cz



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Filip Smékal - trenér Petřkovic: Celou letní přípravu jsme dávali dohromady z velké části nové družstvo, protože přišlo mnoho nových hráčů a někteří naopak odešli. Nemůžeme říct, že by to bylo úplně optimální, ale s výkonem jsme spokojeni. Důležité jsou navíc tři body, které jsme získali.




Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - M. Neumann [-] (84. O. Moučka [-] ) , M. Honiš [-] , M. Strakoš [-] , M. Sporysz [-] , D. Mládek [-] (77. D. Dziuba [-] ) , N. Tilkeridis [-] (67. J. Ptáček [-] ) , R. Plesník [-] , V. Mišínský [-] (73. P. Tobiáš [-] ) , R. Baranek [-] , O. Adamík [-] (64. M. Szotkowski [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] (87. D. Juran [-] ) - J. Nedvěd [-] (82. P. Kirschner [-] ) , J. Trtílek [-] (64. J. Vítámvás [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] (72. D. Moučka [-] ) , D. Pazourek [-] (82. J. Koláčný [-] ) , J. Černý [-] , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 43. M. Honiš , 90. D. Dziuba - 19. D. Pazourek , 50. T. Selinger , 87. T. Zezula , 88. J. Vítámvás .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Silný Zdeněk - LÍKAŘ Petr, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Petřkovice sice přišly o kanonýra Lokšu, ale jinak tým doplnily. Loni byly nahoře a na úvod zvítězí.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích