3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.08.2019 10:15

1.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdek si poradil s béčkem Sigmy


Branky


13

Úspěšný vstup do nové sezóny MSFL si připsali Valcíři v domácím utkání proti Sigmě Olomouc B. Po dvou trefách Teplého, přidal ještě v závěru utkání konečnou pojistku na vítězství 3:1 Telnar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Lipina načala zápas solidně, už v páté minutě se totiž mohla dostat do vedení. Šumskému ale zakončení nevyšlo úplně podle představ. Smutnit však Valcíři příliš nemuseli. Ve 21. minutě oslavil svůj návrat do Stovek Jakub Teplý, když využil gólovou nabídku Hykela. Právě rychlonohý záložník mohl ještě do přestávky skóre zvýšit. Z pravého křídla se propracoval až do zakončení, brankář Trefil ale jeho pokus dokázal vytěsnit nad břevno.

Druhý poločas

Cíl hostů byl do druhé půle jasný, pokusit se minimálně vyrovnat. Mladý, snaživý, běhavý tým se v 53. minutě mohl tomuto úkolu přiblížit. Spáčilovu jedovku zpoza vápna však Bárta dobře zneškodnil. V 55. minutě navíc uklidnil Valcíře svou druhou brankou Jakub Teplý, když se pověsil po centru z pravlé strany do vzduchu a gólmanovi nedal šanci. O chvíli později mohl zkompletovat hattrick. Po tyčce Hykela, však jeho dorážka nebyla úspěšná.

 

Olomoucké rezervě se ale přece jen povedlo utkání zdramatizovat. Ideální přihrávku za obranu dostal Tomáš Zlatohlávek, úspěšně udělal kličku brankáři a v 66. minutě bylo sníženo. Svěřenci trenéra Pulpita však zachovali klid, nepřálo jim ovšem štěstí. Po Hykelově akci zvonila potřetí v utkání brankové konstrukce, po Varadiho střele vzápětí počtvrté. Nicméně i na druhé straně málem zahřmělo, hostům chyběly po nebezpečném centru do malého vápna centimetry.

 

Závěr zápasu si ale Lipina zkušeně pohlídala a Sigmu do ničeho nebezpečného nepouštěla, sama se naopak držela na polovině soupeře a hrozila, aby v 90. minutě uzavřel skóre na konečných 3:1 střídající Mario Telnar. Frýdek-Místek si tak připsal úspěšný vstup do nového ročníku MSFL.

 

Zdroj: www.mfkfm.cz

 


Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Martin Pulpit - trenér Frýdku - Místku: V utkání jsme si svoje tři body vybojovali a to je určitým pozitivem. Ve hře ale máme určité rezervy. Navíc jsme si v souboji s béčkem Sigmy Olomouc vytvořili několik brankových příležitostí, což jsou určitě další pozitiva na našem výkonu.

SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér Sigmy B (pro sigmafotbal.cz): "V úvodu utkání jsme měli zbytečný respekt ze soupeře. Jakmile jsme se dostali do hry a měli jsme míč na kopačkách, hráči zjišťovali, že jsme se jednoduše dostávali do dobrých situací. Měli jsme povedené standardní situace i dobré útočné akce. Dnešní zápas bych nazval takzvanou nováčkovskou daní, jelikož někteří hráči teprve poznávají mužskou kopanou. Na druhou stranu musím říct, že jsme v dnešní bouřlivé atmosféře, kterou fanoušci ve Frýdku tradičně vytváří, herně nepropadli. Je škoda, že jsme si ty tři branky dali víceméně sami. První dva góly vznikly po nepřesně odkopnutých míčích. V závěru utkání jsme pak hráli vabank, chtěli jsme vyrovnat, ale dostali jsme třetí branku. Z celkového pohledu si myslím, že jsme byli nebezpeční, hrál se rychlý fotbal, nahoru dolů. V některých činnostech se musíme ještě zlepšovat, ale věřím, že to půjde."



Sestavy


MFK Frýdek-Místek
M. Bárta [-] - D. Bialek [-] , D. Ožvolda [-] , J. Teplý [-] (72. S. Visič [-] ) , A. Varadi [-] (87. M. Telnar [-] ) , A. Mrkvička [-] (66. M. Skwarczek [-] ) , N. Šumský [-] (83. J. Šohaj [-] ) , T. Hykel [-] (90. D. Packo [-] ) , P. Literák [-] , A. Kebísek [-] , M. Hýbl [-]

SK Sigma Olomouc B
J. Trefil [-] - P. Voleský [-] (83. M. Galus [-] ) , M. Hála [-] (69. Š. Langer [-] ) , M. Diblík [-] (41. J. Kratochvíl [-] ) , T. Zlatohlávek [-] , D. Zima [-] , R. Baďura [-] , J. Beňa [-] , D. Grygar [-] (62. M. Vybíral [-] ) , J. Spáčil [-] , R. Polom [-] (55. J. David [-] )

ŽK: 62. A. Mrkvička - 28. M. Diblík , 53. D. Grygar .
Počet diváků: 485. Rozhodčí: Mrázek Petr - POCHYLÝ Stanislav, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Těžko říct, kdo nastoupí za Sigmu. Budou to ale hlavně mladí kluci a myslím, že se projeví zkušenost domácích.

Tip: remíza

Po tom trapasu v posledním kole v Hlučíně (což je stálo postup) se
bude Frýdek vzpamatovávat několik měsíců.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích