3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2019 10:15

1.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rekordní návštěva dodala domácím sílu! Blansko před 1300 diváky zaskočilo Vyškov


Branky


39. P. Šulek , 43. F. Žák , 83. M. Sedlo - 78. R. Smékal
13

Po návratu do MSFL se před vysokou návštěvou Blansko blýsklo výhrou 3:1 nad Vyškovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Po pár letech v divizi se fotbalisté Blanska představili v Moravskoslezské fotbalové lize. Divizi dokázali opanovat a stejně jako před lety je v MSFL na lavičce Blanska trenér Zbyněk Zbořil. Ten se svými svěřenci odstartoval novou sezonu výborně. Na hřiště v Blansku si našlo cestu téměř 1300 fanoušků. Přesněji se jednalo o 1288 diváků, kteří sledovali vítězství 3:1 nad Vyškovem, který v jarní části minulé sezony bojoval v popředí tabulky a dlouho byl ve hře o celkové vítězství a postup do druhé ligy. Nakonec se mu to nepovedlo a proto se představil v Blansku, kde sezonu nezahájil nejlépe.

 

Že se nebude jednat o jednoduché utkání pochopili hosté již v prvním poločase, ve kterém šli domácí do vedení. Domácím hodně pomohly slepené branky dvou letních posil. Nejprve otevřel v osmatřicáté minutě skóre Peter Šulek a dvě minuty před změnou stran zvýšil vedení Filip Žák. Domácí tak šli do kabin s dvoubrankovým vedením. 

Druhý poločas

Do druhého poločasu nasadil hostující trenér Trousil dva nové hráče a hned to mohlo mít účinek. Velkou šanci měl Michal Klesa, ale nedokázal ji proměnit. Vyškov se dostal na dostřel až v devětasedmdesáté minutě. Po skrumáži ve vápně dokázal snížit Radek Smékal a pro vyškovské vykřesal naději alespoň na bod.

 

Jenže radost a šance na bodový zisk nevydržela hostujícím fotbalistům dlouho. Bylo to pouhé čtyři minuty. Po nich domácí opět odskočili na rozdíl dvou branek, když se v 83. minutě prosadil po rohovém kopu hlavičkou Martin Sedlo a Blansko tak mohlo slavit úspěšný vstup do soutěže, když porazilo Vyškov 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil - Trenér Blanska: Myslím si, že rozhodly dva slepené góly na konci prvního poločasu. Jsme nesmírně rádi za vysokou návštěvu 1300 diváků. Chtěli jsme do soutěže vstoupit úspěšně a úvodní kola bývají spíše o chtění a bojovnosti než fotbalovosti. To se potvrdilo i dnes. Přesto jsme měli k soupeři vzhledem k minulé sezoně respekt.




Sestavy


FK Blansko
M. Doležal [-] - D. Štrombach [-] (82. T. Feik [-] ) , D. Přerovský [-] (87. J. Minx [-] ) , D. Bednář [-] (74. M. Traore [-] ) , P. Šulek [-] , M. Sedlo [-] , O. Paděra [-] , F. Žák [-] (77. J. Tulaydan [-] ) , J. Huška [-] , M. Kropáček [-] (64. D. Urbančok [-] ) , M. Štrbák [-]

MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - A. Rus [-] (46. M. Sečkář [-] ) , J. Oulehla [-] , F. Smrčka [-] (46. J. Krejčí [-] ) , L. Hanuš [-] - K. Jaroš [-] (75. M. Matocha [-] ) , L. Lahodný [-] , T. Langer [-] (87. A. Ibrahim [-] ) , R. Smékal [-] , D. Němeček [-] - M. Klesa [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Úvodní kola bývají zrádná a těžko se tipují. Oba celky překvapivě vypadly z Mol cupu. Blansko bylo v divizi silné a bod by mohlo uhrát.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích