0:5
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové B důležitý souboj o záchranu nezvládlo, Vestec naopak slaví postup


0

Fotbalisté B týmu Jílového se představili v posledním zápase letošní sezóny v domácím prostředí proti Vesteci, proti němuž se ještě v případě vítězství mohl zachránit. Sestavu posilnilo pět hráčů z áčka, ani ti však k dobrému výsledku nepomohli a Vestec si odvezl ze hřiště soupeře jasné vítězství 5:0, které znamená, že Jílové B se s pražským okresním přeborem loučí, zatímco hosté slaví postup do kraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Jílového sehráli poslední zápas v letošním ročníku za stálého deště a chvílemi i za bouřky. Domácí měli stále naději soutěž udržet, jenže museli vyhrát. Vestec ovšem ukázal, proč je na prvním místě tabulky, a soupeři nedal pražádnou šanci. Důležitými faktory, které ovlivnily vývoj zápasu, byly obrovské nasazení, nevypustění žádného osobního souboje a hlad po vítězství.

Domácí drželi do devatenácté minuty utkání naději na dobrý výsledek, jenže krátce na to hosté vstřelili vedoucí gól, který se nakonec ukázal jako vítězný. Vestec sehrál skvěle rychlý protiútok a ujal se vedení 1:0. Jílové B poté nemělo sílu ani vůli se špatným vývojem něco udělat a zápas zlomit na svou stranu. Hosté z Vestece ukázali, že jsou úplně na jiné úrovni a nakonec se radovali z hladké výhry 5:0.



Ohlasy k zápasu


FC Jílové B
Jílové B - trenér Vladimír Vodička: „Hosté z Vestce jsou prostě uplně jinde než mi a tenhle zápas jasně ukázal současný stav jílovského fotbalu. Ten postupně upadá, ale nikdo si to pořád nechce připustit. Zápas jsme za rozhodnutého stavu dohrávali jen z nutnosti, zatímco hosté bavili diváky,kterých i v tak špatném počasí bylo skutečně hodně. Nejraději bychom se neviděli. A když jsme se dozvěděli konečné výsledky zápasů Měchenice-Štěchovice B a Úhonice-Hostivice, které oba skončily remízou, to byl vrchol. O tom, že v těhle zápasech nikdo nevyhraje se mluvilo po celém okrese naprosto otevřeně, jen na svazu byli hluší a slepí, a to ještě v zájmu regulérnosti hráli v Měchenicích o hodinu dříve. Prostě vedení na Praze-západ udělalo vše pro regulérnost soutěže... . No nic, snad dostanou kluci chuť hrát na podzim i o soutěž níže. O našem sestupu bohužel nerozhodl tento poslední zápas, ale utkání v průběhu sezóny, která jsme měli jasně vyhrát. O to víc sestup mrzí víc.“




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Všenorský SK 14 56:21 36
2 SK Roztoky 14 60:14 36
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 14 43:26 31
4 TJ Slovan Hradištko 14 53:39 27
5 TJ Viktoria Vestec B 14 52:30 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 19
2 Jan Předota 19
3 Jakub Toms 12
4 Filip Valtr 12
5 Ihor Terekhov 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 52 65,8% 0
2 Radek Hruška 20 48,8% 0
3 Venca Likeš 16 57,1% 0
4 Jaromír Bělunek 4 57,1% 0
5 Miroslav Liška 3 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku