Větřkovice natáhly vítěznou sérii


Branky


10

Report zaslal David Řehulka. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Domácí  družina v typicky jarním počasí (+4°C) přivítala Holasovice a chtěla navázat na čtyři předchozí výhry v řadě,z nichž ta poslední nad Brumovicemi byla velmi těsná a vydřená, navíc si Větřkovice vyzkoušeli variantu tzv.anglického týdne (3 zápas v 8 dnech),takže mohly  zúročit kvalitní zimní přípravu a četnost tréninků.

 

První půle byla zejména bojovná ,ale hosté prokázali vysoké postavení v tabulce a dokázali jednu branku vstřelit- po skrumáži v šestnáctce zacílil přesně ve 12.minutě  Kramný – 0:1. Větřkovičtí si žádnou větší šanci nevypracovali.Bylo vidět ,že cesta k výhře pro domácí tým bude složitější než v předešlých zápasech,navíc chyběli středopolaři Hluchý a Novák z karetních a zdravotních důvodů.

Domácí otočili

V druhém dějství  domácí zlepšili kombinaci,dlouho to však k větším příležitostem nevedlo.Holasovice se spíše snažili udržet vedení ,občas zahrozili po stranách nebo standartkou.Přesto se do dvou tutovek dostali-nejprve si domácí oddychli,když tečovaná střela proletěla brankáři Kukolovi mezi nohama,ale naštěstí skončila mimo levou tyč,poté odhlavičkovával balon jinak výborně hrající stoper Hasala a byla z toho dorážka hostujícího útočníka,s kterou si však golman poradil.Trenér domácích nabádal své svěřence k větší aktivitě a hlavně ke střelbě,jelikož hráli s větrem a chtěli využít menšího vzrůstu brankáře hostí. Tento pokyn vyslyšel v 67.minutě R.Lichovník a po bombě pod břevno z 25 metrů vyrovnal. Zanedlouho se prosadil i kanonýr A.Harazin,když si našel odkopnutý míč od vlastní branky a pohotově zakončil k tyči -2:1. Další branka již nepadla a tak si Větřkovice připsaly další 3 body do tabulky,kde se posunuly už na 4.místo a nebýt debaklu ve Štáblovicích měly by na jaře 100% bilanci.



Počet diváků: 33. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - MORAVEC Lukáš (N), KASPER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2019 10:30
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích