Větřkovice zdolaly Sosnovou


Branky


11

V typicky jarním počasí (+1 °C) zavítali vůbec poprvé hosté do Sosnové, kde chtěli napravit nevydařený výkon a (hokejový) výsledek  ze Štáblovic. Do karet jim hrálo to, že se sešli v téměř nejsilnější možné sestavě včetně dvou zimních posil, které sehrály důležitou roli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Zpočátku se oba soupeři  oťukávali, ale postupně se častěji a do větších šanci dostaly Větřkovice. Několikrát zkoušel střelu z hranice vápna Harazin, ale asi že byl třináctý den v měsíci, tak mu nebylo přáno. Mezitím se do tutovky dostal i J.Slezák, ale pokus o obstřel brankáře nevyšel. A tak se prosadil až M.Pretsch, který si našel centr na zadní tyči od P.Kopla a zkušeně proměnil – 0:1. Sosnová také měla pár možností, ale většinou z toho bylo nepřesné zakončení, ale přeci jen se domácím v 37. minutě podařilo vyrovnat, když po brejku a následné dorážce uklidil balon k tyči Moravec - 1:1. Od tohoto momentu se domácí herně viditelně zvedli a dobře pokrývali střed pole a sbírali téměř všechny odražené míče.

Větřkovice dvěma góly rozhodly

I po změně stran se obrázek hry příliš nezměnil, domácí hledali své dva rychlé útočníky, Větřkovicím se do zhruba 60.minuty nevedlo kombinačně a navíc jejich akce často zastavil vždy správně odmávaný offside. V 67.minutě se po pěkné útočné akci hostů kopal rohový kop, ten si našel M.Pretsch a hlavou skóroval – 1:2. Zanedlouho se po skrumáži v šestnácte prosadila i druhá jarní posila D.Novák a zblízka doklepl míč do sítě a uklidnil Větřkovické - 1:3. Ale i přes dvoubrankové vedení se domácí propracovali do minimálně dvou 100% šancí, pokaždé ale v zakončení selhali nebo je vychytal výborně chytající golman P.Kukol. Navýšit skore ještě mohl P. Kopl, když po úniku z levého křídla obešel dva obránce, ale zakončení pravačkou letělo těsně nad břevno. I hvězda utkání M.Pretsch mohla zkompletovat hattrick, ale zbytečně přihrával. Sosnová se sice ještě v závěru snažila, ale branku už nevstřelila a tak si 3 body odvážeji Větřkovičtí, ale sami vědí, že výkon nebyl úplně ideální.

 

Autor: David Řehulka



Počet diváků: 20. Rozhodčí: VRBA Martin - ZIFČÁK Ondřej (N), MIČKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2019 08:49
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů