Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Minerva oslavila postup kanonádou proti Březové


Branky


11

Opava si v pohodě sedmigólovou výhrou dokráčela l prvnímu místu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava vedla o tři branky

Minerva hájila první příčku v zápase s Březovou. Situaci měla hodně usnadněnou, protože hosté přijeli pouze v jedenácti lidech a zhruba od půlhodiny hry, kdy se jim zranil Lodňánek, dohrávala Březová v deseti lidech. Po celý zápas byla Opava jasně lepším týmem. Destrukci hostů začal už po pěti minutách Kavan, který krásně zatočil přímý kop a Hromada se na míč marně natahoval – 1:0. O chvíli později střílel v nadějné pozici vedle Škrobánek. Hosté odpověděli v 18. minutě propagační střelou Cihláře. Po dvaceti minutách zahrával Kavan rohový kop a výborně postavený Mužík doklepl balon do sítě nohou – 2:0. Březová se pak dostala k největšímu ohrožení branky, ale střelu Patrika Křenka vyboxoval brankář Lorenz mimo bránu. Po půlhodine hry centr Valíka napálil těsně vedle Šimeček. Neujala se ani střela Kavana. Pět minut před přestávkou přiklepl Šimeček balon Šustákovi, který byl nekompromisní – 3:0.

Opava přidala čtyři branky

Ve druhé části se velmi dlouho nic nedělo. Hosté se snažili bránit výsledek, a ani domácí se nikam extra nehnali. Aktivní byl hlavně Šimeček, ale jeho střely se neujaly. Nejnebezbečnějsí byla jeho dorážka po přímém kopu Kavana v 65. minutě. Teprve v 72. minutě se Opava prosadila, když přihrával ze strany pod sebe do vápna Šimeček, a Šusták s pomocí teče dostal míč tvrdou ranou do sítě – 4:0. O čtyři minuty později roh Kavana prodloužil Štencel na Devátého, který si již věděl rady – 5:0. Deset minut před koncem napřáhl zpoza šestnáctky Devátý a míč skončil a u tyče – 6:0. Poslední hřebíček do domácí rakve zatloukl po průniku Šustáka do vápna svým třetím gólem v zápase Devátý – 7:0. Rozhodčí pak ukončil zápas v úmorném vedru o minutu dřiv a domácí lavička tak mohla začít slavit první místo v okresním přeboru a tím pádem postup do krajské soutěže. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Když shrnu celé jaro, tak začátek nám moc nevyšel, my jsme se hledali hlavně v útoku, když se nám zranil Mařádek. Pak jsme ale na půdě našli Ihnatišina, který nám v klíčových zápasech pomohl a vnesl klid do našich řad. Poslední krok se říká, že bývá nejtěžší, ale v našem případě to bylo naopak, poslední zápas byl pro nás lehký, soupeř byl i odevzdaný a my jsme jej lehce vyhráli a postoupili.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník starší (trenér): Byla to dřina ve všech směrech. Co k tomu dodat, soupeř byl ve všech směrech o sto procent lepší, a vyhrál zaslouženě a já mu gratuluji k postupu.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Vrána [-] (60. V. Henčl [-] ) , J. Kokošek [-] , L. Šustak [-] , J. Tůma [-] , M. Valík [-] (56. T. Matějek [-] ) , P. Devátý [-] (85. T. Barteska [-] ) , F. Mužík [-] , V. Šimeček [-] , P. Kavan [-] , R. Škrobánek [-] (33. J. Štencel [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - V. Drašák [-] , R. Lichovník [-] , M. Šuhajík [-] , M. Šustek [-] , O. Lodňánek [-] , D. Kopytko [-] , O. Kalivoda [-] , P. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , P. Křenek [-]

ŽK: 66. T. Křenek .
Hráči zápasu: P. Devátý .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - HRUBÝ Heinz, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Dean Gračanin
Tip experta: výhra domácích

Minerva se bude určitě chtít udržet na prvním místě, za mě tutovka dne.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Pokud chce postoupit musí vyhrát

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích