4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stěbořice daly čtyřku Březové


Branky


31. V. Graca , 40. V. Graca , 53. J. Šindelář (p.) , 84. R. Kokošek
14

Stěbořice daly v každém poločase po dvou brankách a zvítězily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o dvě branky

Stěbořice si s přehledem poradily v posledních zápasech se trápící Březovou. Hosté po většinu zápasu bránili v osmi až devíti a snažili se vyrážet k rychlým výpadům, které se jim ale nedařily. Už ve druhé minutě po nahrávce Vavrečky pod sebe mířil nad bránu domácí Kokošek. Stejně se vedlo po centru Kokoška Martinu Fiedlerovi o deset minut později. Březová zahrozila střelou Šustka a průnikem Kopýtka. Stěbořice se do zaslouženého vedení dostaly až po půlhodině hry, když Kokoškův centr našel Gracu, který pohotově uklidil míč k tyči – 1:0. Pět minut před přestávkou převzal míč na hranici šestnáctky Graca a jeho tečovaná střela přeletěla přes brankáře Hromadu do sítě – 2:0. 

Stěbořice navýšily vedení

I ve druhé části pokračoval na hřišti podobný obrázek jako v části první. Osm minut po pauze byl v hostujícím velkém vápně faulován Kokošek. Penaltu vzal na svá bedra Šindelář a v pohodě navýšil skóre zápasu – 3:0. Březová pak vystčila růžky po hlavičce Lodňánka, která ale nemířila mezi tři tyče. Dvacet minut před koncem se dostal do dvou šancí Graca, ale hattrick se mu zkompletovat nepodařilo. V 79. minutě po rohu hlavičkoval těsně nad březovskou bránu Vavrečka. Konečnou podobu zápasu stanovil šest minut před závěrečným hvizdem rozhodčího Kokošek, kterému gólově namazal brankář Losert – 4:0.

 

Stěbořice budou hostit v posledním kole Hlavnici. Březová zajíždí na hřiště Slavie Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Prvních dvacet minut jsme na soupeře vletěli, ale své šance jsme nedali. Pak sice soupeř trošku přidal, ale k žádné šanci se nedostal.Po půlhodině hry jsme šli do vedení, které jsme před pauzou ještě navýšili. Ve druhé půli jsme pak přidali ještě dvě branky. Soupeř po celý zápas bránil v osmi až devíti lidech.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Bohužel nemáme lidi a lepíme to, jak se dá. Dneska jsme hráli pouze v jedenácti lidech, a myslím, že jsme hráli lépe než v minulých nepovedených zápasech. Slušně jsme to odbránili, bohužel moc sil na na útočení nezbylo.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] (61. M. Kokeš [-] ) , A. Kubalák [-] (87. P. Fiedler [-] ) , V. Kramný [-] (83. D. Lakomý [-] ) , V. Graca [-] , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] (72. K. Havlásek [-] ) , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - P. Křenek [-] , J. Kostera [-] - M. Šustek [-] , J. Šuhajík [-] , P. Cihlář [-] , R. Lichovník [-] , D. Řehulka [-] - O. Lodňánek [-] , D. Kopytko [-] - T. Křenek [-]

Počet diváků: 189. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - PIVOVARČÍK Miroslav (N), SOCHOR Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Pokud chce domácí tým si dát malou šanci na postup musí vyhrát.

Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra Stěbořic